Kako da ukrasite svoj Razvodni ormarić

Iako vaš odjelenje nije točno vaš sobu, možete ga ukrasiti i držati ga čistim kao ćete potrošiti prilično broj sati u njemu radile. Ako vaš rad uključuje sjedi ispred ekrana računala za sve svoje radno vrijeme onda možda želite redizajn svoju okolinu malo.
Davanje personaliziranu izgled vaše odjelenje će samo stvoriti više domaćem okruženje na poslu za vas. Holidays vam dati velike priliku ukrasite svoj odjelenje u njihovim teme. Ako je vaš šef u redu s tobom preljev vaše kabine, početi s jednostavnim, jeftinim ukrasima kao i plakata, ispise i crtani slike kako bi vam osmijeh kada se dogoditi da pogled na njih. Let's uzeti šire pogledati kako ukrasite svoj odjelenje.
Odjelenje uređenje Ideje, obzirom na nastavku su neke prijedloge koje možete koristiti kao svoj kabinom dekor ideje. , Prije svega, trebali biste imati čisto i organizirano kabine, sa svojim datotekama i mapama u svojim ormarima ili ladicama. Čistom okolišu rad definitivno učinit će želite raditi više. ; Kao ste radni profesionalni, ne držati tvoj kubikul otrcani, ga damping sa svim omiljenih stvari. ; Odaberite shemu boja za vaš kubikul i zatim pokušati ga accessorize pomoću uredske potrepštine poput mape, mugs, rupa punches i veziva iste boje. ; Odaberite druge boje koje mogu ići sa svojim originalnim shemu boja i korištenje olovke, miša jastučić, a možda i foto okvir te boje. ; Koristite teme omiljenih crtani likovi poput 'Garfield' ili 'The Simpsons' by vješanje plakata ili dodaci poput olovke stoji i post-IDS iste. Vaš dnevni prijenosno računalo ili bilješku jastučići mogu biti od tih znakova previše. Možete čak staviti neke motivacijska citati ili izreka da vas usredotočeni na radu. ; Prigodama kao Nova godina, Valentinovo je danas Uskrs, Halloween, Božić, itd. može dati vam priliku stavljajući streamers te svjetla u kabini. Stavljajući gore mali stol božićno drvce i uređenje with zvijezdama i zvonima tijekom božićne sezone ili prikazivanjem some 'najbolje želje za sezone' kartice koje vam ąalje vaą prijateljima i obitelji na vašem stolu bi dati vaše odjelenje jedan svečani izgled. ; Drugu ideju o tome kako ukrasiti svoje kabine i dati svoj odjelenje ugodan osjećaj je da koristite jastuk za svoju stolicu i stopalo panj da se opustite noge. ; Ako imate telefon ekstenziju na vašem stolu, pokušajte tražeći za jedan koji odgovara s vašim shemu boja (ako vaš šef ne um). Koristite telefonski knjigu podudaranja boje. ; Stavite se malo slike od obitelji, prijatelja i kućnih ljubimaca koje volite, da izgleda osobno i samo za vas, a ne svojim suradnicima. , Staviti gore lijepo kalendar s prekrasnim slikama, tako da vam uživanje u rad s punim entuzijazmom. Ako imate planeri, njih se podudaraju s kalendara bojama i isprobajte podudaranje post IDS. , Ako Vam je dozvoljeno zadržati tablice biljke ili cvijeće u vašem kabine, držati svježi one kao i oni će vas energičan. , Ako vam se sviđa Keramika štalu, možete čak i nalog za uredski namještaj po Vašem izboru, imaju velika kolekcija uredski materijal i namještaj. ; Dok pokušava bi vaš odjelenje bolje radno područje, zapamtite ne ga personalizirati previše kao po događaj tako, možda izgubiti dodir s vašim kolegama i završiti uznemirujuće rada atmosferu. Provjerite je li vaš odjelenje nije tako glasno da vam suzdrži od svog rada. Ovdje su neke više ormara ukrašavanja ideja za vas.
To su neke ideja za uređenje ureda kabine. Vaše radno mjesto ima izravan utjecaj na rad radite i osim imate opuštajuće okruženje oko vas, ne možete obavljati. Dakle, dizajn Vašeg odjelenje u ugodnom način i pobrinite nitko od vaše suradnicima ili osoblja članova dobiva poremećen.