Oguliti i Stick Pločice

To je zabavno kad svi se uključuje u kući uređenje. Pri odabiru zavjese, jastuk pokriva, predmeta, boja, itd. Mi uvijek razmišljamo o najnovijim trendovima u tržištu, a birati u skladu. No, ovi trendovi ne mogu trajati duže vrijeme, oni držati na mijenjanje. Teško je promijeniti tako često dekor u skladu s trendovima. No, postoji nekoliko stvari koje mogu promijeniti, kao što su zavjese, jastuk obuhvaća, raspored namještaja i sada-a-danima će Vam podnice također! Oguliti i stick pločice definitivno može biti dio vaše novih dekor trend popis. Ako je učinjeno u skladu s proizvođača za uporabu, instaliranja oguliti i držati pločice mogu biti lako. Te pločice su dostupne u raznim bojama, obrazaca i veličinama. Fugiranje oguliti i staviti pločice nije potrebno jer te pločice nisu izrađeni od keramike i njihove granice dati podnice, jedan grouted pogled. Te pločice su vodootporna, parom otporan, izdržljiva i može očistiti lako. Let's proći kroz proces instaliranja oguliti i stick pločice i ih uklanjanjem.
Instaliranje Oguliti i Stick Pločice; Prije instaliranja oguliti i stick pločice, potrebno je očistiti područje gdje ste idući ih instalirati. A dan prije instaliranja oguliti i stick pločice, oprati podu temeljito vodom i sapunom tako da bilo ljepljivost može izbjeći. Nakon pranja poda temeljito, da se u ovo podu suši oko jednoga dana. Vakuum podu i opet pomesti da se izbjegne bilo bitova dolaze pod oguliti i staviti pločice. Za početak instalacije oguliti i štap pločice, mjesto pločice u redu s jedne strane na drugu bez uklanjanja potporu pločice. Kao što se premjestiti na suprotnu stranu, primijetit ćete da oguliti i staviti pločice zahtijevaju da se rezati, kako bi se popuniti male prostore lijevo. Koristite tepih rezač da to učinite. Sada izvadite podlogu i početak lijepe pločice, jednu po jednu.
Ako se pitate kako to mjesto oguliti i staviti pločice za backsplash, prestati brinuti, jer nije tako teško. A backsplash je suho zid koji je odmah iznad kuhinjskom stolu vrh. Možete početi čišćenje backsplash područje temeljito. it piling s brusnim papirom, tako da je zid postaje malo grubo. To će pomoći pločice staviti na zid ispravno. Napravite predložak točan područje u kojem želite postaviti pločice. Kupiti Vaše guliti i stick pločice za backsplash u bojama po Vašem izboru. I staviti ih na isti način kako ste učinili za svoj kat. Ali jedna stvar treba imati na umu da je, kada stick oguliti i stick pločice na backsplash, pritisnite ih vrlo tvrdo kao oni stoje protiv gravitacije i može samo spadati! Možete koristiti oklagija da ih čvrsto pritisnite.
Uklanjanje Oguliti i Stick pločice, uklanjanje oguliti i staviti pločice je vrlo zahtjevan posao. Za to je potrebno puno truda i vremena, te je vrlo važno da ih izvadite pažljivo jer oni mogu staviti na svoje drvo podnice zbog ljepila. Mijenjan je mnoge tehnike slijedi za uklanjanje oguliti i stick pločice. Jedan od uobičajenih tehnika za uklanjanje kore i staviti pločice pomoću pare željeza. Prilikom uklanjanja kore i staviti pločice, izvadite pločice jedan po jedan kako bi se izbjeglo nered. Trebat će vam željezo, ručnik ili krevet lima i metala strugalicom. Stavite ručnik ili krevetu plahta na pločice koje želite ukloniti.Možete uzeti dva pločice u isto vrijeme, koji čini djelo jednostavno. Držite glačanja ručnik ili krevet lima koja se nalazi na crijep oko 4 do 5 minuta. Stalno peglanje pomaže crijep da se opusti kao toplina omekšava ljepilo. Sada umetnite metalni strugač pločica ispod i polako podignite pločica gore. Na taj način, uklonite sve pločice, jedan po jedan. Nakon što je uklonjen pločice, vidjet ćete da podu ljepilo sam još uvijek zabada u obliku mrlja na podu gdje je oguliti i staviti pločice su postavljene. Da biste uklonili ovaj, možete primijeniti bilo koji maknuti ljepilo ili pokušati ukloniti zaglavi ljepilo je strugala.
Tako možete vidjeti kako je lako i instalirati i ukloniti oguliti i staviti pločice. Oni su svakako uljepšati vaše interijere. Te pločice su lako držati a vrlo jeftino. Oguliti i stick pločice su najnoviji trend u tržište, lako pristupačne i daju svoju kuću makeover. Štoviše, nema fugiranje potrebno za te pločice. Dakle, sve u svemu, oguliti i stick pločice su mora-kupiti. Šta ti mislis