Kako to Maknuti Tvrdi Mrlje vode

Većina od nas imaju tvrde vode u našem kupaonicu i kuhinju slavine, za naše redovite uporabe. Hard vode, tako se zove jer ima visok sadržaj minerala, posebno kalcija i magnezija. Iako to nije rekao da su bilo kakve negativne posljedice na ljudska bića, oni ne ostavljaju mrlje koje je teško ukloniti, na faucets i drugih uređaja koji dolazi u kontakt s tom vrstom vode. Hard vode mrlje mogu se vidjeti na kupaonicu i kuhinju slavine, umivaonici, kupka kace, WC, tuševi, prozori, perilice posuđa, tuš vrata, perilica rublja, itd. itd., uglavnom na stvari napravio s materijalima poput porculana, od nehrđajućeg čelika, staklo, emajl, stakloplastika, krom, pločice, itd. Tvrda voda depozita na tim područjima su također poznat kao vapno vaga i kao ta mjesta imaju prirodni film o njima, većina od nas imaju teško vrijeme da biste dobili osloboditi od njih. Međutim, postoje određene metode koje sigurno će vam pomoći da uklonite tvrdu vodu mrlje. Neka nas pogledajte neke od najučinkovitijih tvrdom vodom sredstvom za uklanjanje mrlja metode.
Kako to Maknuti Tvrdi Mrlje vode
Nekoliko tvrtki su došli do proizvoda za čišćenje koji će pomoći u uklanjanju tvrdih mrlje vrlo učinkovito. Iako koristeći jedan od njih je dobar način dobivanja osloboditi od tvrde vode spotova, to može dokazati malo skuplji. U ovom slučaju, to će biti bolje da se odluče za neke home lijekova za čišćenje tvrda voda mjesta. Ovdje su neke od metoda za uklanjanje tvrdih voda mrlje iz vaše kuhinje i kupaonice opreme.
Kiselina za čišćenje; Tvrda voda mjesta reagiraju dobro na proizvode koji sadrže kiseline, poput onih koji su fosforne kiseline, sumporna kiselina, kloridna kiselina, itd. kiseline u takve proizvode razbiti tvrdom vodom mrlje i konačno dobili osloboditi od njih u potpunosti. Acid dobro radi o uklanjanju tvrdih voda mrlje nalaze na caklinu i akril površine. Većina tvrde vode sredstvom za uklanjanje mrlja proizvodi sadrže kiselinu u njima, a vi biste ih trebali koristiti u skladu s uputama na pakiranju. Pročitajte više na čišćenje nehrđajućeg čelika sudopera.
Sok od limuna, limun sok je prirodan način uklanjanja tvrdog mrlje. Kiseline prisutne u limun radi isti posao kao i kiseline za čišćenje. Cut vapna na dva dijela i pročišćavati na tom području koje ima mjesta vode direktno. Još jedna stvar koju možete učiniti je da sok od limuna i pohraniti ga u sprej bocu. Pljusak ovaj sok na izvještačen područje i ostavite ga da sjedi tamo za pola sata. Obrišite sok od limuna iz tog područja s mekom krpom ili pročišćavati očistiti područje u potpunosti.
Bijeli ocat, osim soka od limuna, bijeli ocat je također rekao da je sjajan način da uklonite mrlje tvrda voda. Ovo je najučinkovitiji način uklanjanja vode mrlja od stakla i keramike površina kao staklo tuš vrata, perilice posuđa, kava makeri, itd. Napunite pola čaše s bijelim octom i ispuniti preostale čašu s vodom. Očistite područje koje vode mjesta najprije uklonite prljavštinu ili prljavština, ako ih ima. Dip ručnik u ocat rješenje i izbrisati ga na područje koje morate očistiti. Nakon što su to učinili, zamotajte s istom krpom za nekoliko minuta. Morat ćete ponoviti ovaj postupak čišćenja s octom nekoliko puta promatrati bilo kakve razlike. U slučaju čišćenja staklenih vrata tuš, sprej rješenje na vrata i onda pročišćavati područje komad tkanine. Nakon što su to učinili, pranje i ispiranje tom području i obrišite ga čistom, suhom krpom. Pročitajte više o koristi za proizvodnju octa.
Ostale metode, osim gore navedenih, postojala su i neke druge metode s kojima možete ukloniti tvrdu vodu mrlje. Ako ste nalaz je teško očistiti tvrdo vode mrlja iz vašeg WC-a, koristeći mješavinu bijelog octa i boraks mogu učiniti trik. Ulijte smjesu u isušen WC školjku i ostavite ga da ostane tamo barem 2 sata. Zatim očistite posudu tako da je ispiranje sa WC četkom. S druge strane, očistiti mrlje na stroj za pranje rublja, prelijte jedan galon bijelog octa u perilicu i pokrenite ga na toplom vodom kao i obično, no bez odjeće u njemu. Primjena paste od krema od kamenca i voda također će biti dobar način čišćenja vode mjesta na tone i kace.
Vi svibanj želite saznati više o:; Kuhinja Čišćenje, kupaonice Čišćenje, čišćenje kuće, Ovo su neke od učinkovite načine za uklanjanje tvrdih voda mrlje koje možete isprobati kod kuće. Jedna stvar koju morate zapamtiti je da je najbolje da uklonite mrlje što je ranije moguće, jer ako ne učiniti ništa o tome za dugo vremena, oni svibanj postati trajna. Dakle, važno je koristiti ova rješenja redovito kako bi se osiguralo da vaše kuhinja i kupaonica ostaju bez ružna tvrda voda mrlje.