Početna lijekovi za rast kose

U potrazi za prirodne načine da rastu vaše kose jako brzo? Pa, zdrava izgleda lijepe duge kose je svaka žena san. Da bi dugo sjajan brave i poboljšati rast kose, postoje mnoge stvari koje radimo. To može u rasponu od ulaganja u skupe šampone hawked po salonima za spa tretmane koji cijenu jedne sudbine. Umjesto da se opredjeljuju za skupe komercijalne tretmani, isprobajte ove jednostavne i prirodne home lijekova za rast kose za žene ne samo da se poveća stopa rasta dlačica, ali i kako bi se zaustavio uporni gubitak kose koji se čini da stalno vas kuge.
Najbolji Početna lijekovi za rast kose
Skalp Masaže: Redovita masaža vlasišta, barem za 10 minuta svakodnevne, raditi na poboljšanju cirkulacije u skalp i stimulirati rast kose. Koristite prste i masaža vlasišta u nježnim kružnim pokretima.
Amla za kosu: Jedan od najboljih home lijekova rast kose je mješavina amla i kokosovo ulje. Kuhati dvije šalice kokosovog ulja i dodati neke amla na njega. Cool ovu smjesu i pohraniti ga u bocu. Nanesite ga na kosu tri puta tjedno, a zatim isperite blagim šamponom dopustiti kosa rasti brže, naravno.
Kokosovo mlijeko rast kose lijek: Nanesite kokosovo mlijeko za kosu i ostavite da ostane na pola sata prije pranja off s hladnom vodom. Više o tome što čini kosu rasti brže.
Korištenje ulja za rast kose: dob star prirodni home lijekova za rast kose je korištenje ricinusovo ulje, kokosovo ulje i maslinovo ulje. Mix tih ulja zajedno i toplo ga malo kako bi se omogućilo ulje prodrijeti korijenima kose i promicati rast kose. Više o kokosovo ulje za rast kose.
Limun za masnu kosu: učinkovit rast kose home pravni lijek za masnu kosu je korištenje limuna. Možete miješati sok od jednog limuna sa jaje. Amla sok pomiješati s sokom od limuna i koristi za pranje kose kose potiče rast i smanjuje gubitak kose vrlo značajno.
Ružmarin: Rosemary sa svojim antiseptičkim svojstvima Vjeruje se da je jedan od najboljih biljnih proizvoda za zaustavljanje gubitka kose i dopuštajući kosa rasti. Jedna čajna žličica sušenog ružmarina može biti strm u toplom vodom za dvadeset minuta. Procijedite off tekućina i koristiti ga za pranje kose. Također možete dodati pola šalice jabuka jabukovača octa na ovu ružmarina rješenje.
Koristiti eterična ulja: lavande i drugih eteričnih ulja kada je masirala za kosu pomaže u promicanju rasta kose. Eterična ulja imaju antibakterijska svojstva i blage pomoći umiriti kožu na taj način, pomažući u kosu regrowth i zaustavljanje gubitka kose. Više o eteričnim uljima za rast kose.
Aloe Vera za gubitak kose: Zajedno sa svojim mnogo koristi kao tretman za stanja kože i njena ljekovita svojstva, aloe vera je jedan od najboljih lijekova za gubitak kose i odličan je kosa uređaj kao dobro. Primjena aloe vera gel na kožu, ostaviti na za petnaest minuta i zatim isprati sa hladnom vodom. Možete dobiti gel na mnogim ljekarnama ili nabavite svježeg aloe gel iz same biljke.
Piskavica sjemena Zalijepi za kosu: tijesto od prizemlja, piskavica sjemena pomiješana s vodom je jedan od najboljih lijekova za rast kose. To home pravni lijek za rast kose pomaže depresija off mrtve stanice i omogućuje kosu na rast učinkovito.
Pročitajte više na:; rast kose Savjeti i trikovi, Savjeti za napraviti kosu rasti brže, uz ove jednostavne home lijekovi za rast kose, pokušajte uključujući željezo i proteina u vašoj prehrani. Uključujući kalcij, magnezij, ostali mineralni dodaci i lisnatog zelenog povrća u vašoj prehrani pomaže izbjeći gubitak kose i promiče duge, lijepe kose. Također se pobrinite da ne pate od zdravstvenih i hormonalni problemi koji utječu na rast kose.