Pripitomiti neposlušnu kosu

Što se tiče održavanje je u pitanju, mi žene troše dosta vremena pokušavajući da biste dobili naš kosa gledati na način na koji to želite. Poziv je okvir uma, ali počevši dan s lošim kose, često može rezultirati u prilično neugodan dan. Za mnoge žene, loš dan za kosu čini puno kovrča i dlaka koja odbija da se smiri. Dani poput ovih ostaviti svaku ženu koja želi za čudo lijek da ukroti neposlušnu kosu i isto tako, za nedostižan rješenje za meku sjajan brave.
Za one koji bitku kovrča na dnevnoj bazi, to bi moglo biti uslijed jednog od dva razloga, bilo da imate kovrčavu neposlušnu kosu prirodno, ili vaša kosa je oštećena previše stylinga. Ako vam je kosa kovrčast zbog oštećenja, morate biti u potpunosti zaustaviti sve oblike styling (čak i udarac sušenje), i dati mu vremena da se oporavi. Bez obzira da li vam je kosa oštećena ili općenito neposlušnu, to će imati koristi od duboke uređaj tretmana. Skalp masaža s eteričnim uljima je rekao da rade čudesa u dobivanje natrag sjaj, te se također mogao isprobati druge prirodne uređaj proizvode, kao što su aloe vera gel. Također je dobra ideja koristiti četkicu s prirodnim čekinjama.
Kako ukrotiti neposlušnu kosu?
Među savjeta kako ukrotiti neposlušnu kosu, jedna preporuka je da se vaše kose obrubljen svakih 6 do 8 tjedana. Ne samo da će ovo eliminirati split završava i ostaviti vas žele njegovan, ali će ih također spriječiti rasturanje dlake i uzrokuje kovrča. Također, ne sport frizuru s previše slojeva, i pokušajte zadržati svoju kosu dulje, za dodatnu težinu pomaže u kontroli neposlušnu kosu. Pročitajte više o neposlušnu kosu savjete.
Istražite različite proizvode da ukroti neposlušnu kosu da postoje na tržištu i vidjeti što radi s vama. Postoje neke proizvode koristeći nove tehnologije koje se smatra da je djelotvorna. Nosi naziv proizvoda kojeg želite podmiriti s vama tako da možete koristiti ga na pola puta kroz dan, ako počnete da imaju letjeti prospekti.
Još jedan prijedlog za kroćenje neposlušnu kosu je da, ako i kada to učinite isfenirati kosu, pokažite mlaznice na kosu izravnom topline dolje dlake. Idealno koristiti kist okrugli s dlačicama svinju da to učinite. Ako trebate neke dodatne pomoći, te mogao probati bez kovrča proizvod puhati prije sušenja.
Deep-uređaj kosu jednom tjedno s maskom za kosu je potrebno. Predlažem maska ​​majoneza kosu, za veliku vlagu i sjaj. Također, pokušajte zrak suhu kosu kad god je to moguće, a ne pokrenuti prstima kroz kosu dok je suha. Pročitajte više o kosu masku recepti za neposlušnu kosu.
Drugi način da ukroti neposlušnu kosu prirodno, da je ne oprati kosu svaki dan, ali to je samo oko tri puta u tjednu. Ako ga prati češće od toga, onda trik možete koristiti je da se primjenjuju šampon samo na korijenima, a uređaj s ostatkom kose. Sapunica i isprati obje.
Pročitajte više na:; neposlušnu kosu liječenje; neposlušnu kosu lijekovi, kose Maske za neposlušnu kosu; možete također pokušati prirodne načine kako ukrotiti neposlušnu kosu, koristeći nekoliko pokušao i testirani home lijekova. Jedan prijedlog da ćete naći većina ljudi za vouching je primjena maske ili hot-ulje tretman za kosu, a zatim zamotati glavu u vrući ručnik. Da biste vidjeli rezultate, to barem jednom mjesečno. Ostali home lijekova za meku sjajnu kosu uključuju bjelanjka, kombinacija pire papaja i vapna, te pivo isperite. Stanje vaše kose također može biti odraz lošeg zdravstvenog stanja, pa se hraniti iznutra s uravnotežene prehrane čine puno zelenila, i ne zaboravite piti puno vode.