Dječiji uređenje Ideje o proračunu

Svaki roditelj želi dati svoje dijete najbolje stvari na svijetu. Dakle, kada je u pitanju projektiranje vrtić, roditelji ne žele kompromis na bilo što. Na žalost, u ovo vrijeme recesije, manje novca može baciti remen na želja roditelja. Međutim, ne postoji ništa da se osjećaju niskim o tome. Pokušajte ova dječja uređenja ideje na proračun koji ne ugrožavaju ni na što.
Dječiji Dekoracije proračuna, trebali biste biti vrlo jasno o tome koliko ste spremni potrošiti za uređenje vrtić. Dođite s određenim gornja granica iznad koje vam neće biti potrošnje. Odaberite temu sobu bebe, i bilježite sve stvari koje će zahtijevati za iste. Napravite dva popisa, jedan, bitan stavke popisa, a drugi, listu želja. Eterična stavke se mogu kupiti odmah. Odgoditi kupnju stavke popisa želja za budućnost, ako je vaš prisutan proračun to ne dopušta.
Shema boja, Paint vrtić zidova sami ili sa svojim partnerom, umjesto korištenja pozadinu, kao što može biti prilično skupo. To je jedan od onih vrtić ukrašavanja ideja koja je ne samo jeftin, ali također može biti vrlo ugodna za vas i vašeg partnera, ako mislite da se to zajedno. Koristite bold, jarke boje poput ljubičaste, narančaste i zelene, ili kreativni kombinaciju dvije kontrastne boje, kako bi se stvarati poticajno okruženje. Svijetle boje su sigurni da uhvatiti pozornost vašeg djeteta. Izbjegavajte klišeje poput ružičaste i plave za djevojčice i dječaka, odnosno sobe.
Namještaj, Namještaj za vrtić uključuje dječji krevetić, ormar i stol za presvlačenje. Kupi druge ruke namještaj od garaže prodaju. Ne zaboravite da provjerite da krevetić zadovoljava sigurnosne standarde, a ne sadrži olovo. Također možete posuditi ili iznajmiti od rođaka kao što mnogi ljudi ne bacaju vrtić namještaj daleko za emocionalnih razloga. Stol za presvlačenje mogu izbjeći, kao što možete oblačiti bebu na krevetu pomoću ulja krpom. Međutim, ako ste s obzirom na kupovinu novog namještaja, djeca kao bitni dio rasadnika ukrašavanja ideja na proračun, držati nekoliko stvari na umu. Kupite kabriolet jasle, koji pretvara iz krevetića za dijete krevet u punoj veličini krevet. To će uštedjeti novac u narednim godinama. Umjesto ormara, koristite slatka, višebojnim policama, koje ne samo da će dati drugačiji pogled u sobu, ali i pružiti mjesto za pohranu za vaše bebe stvari.
Presvlake / Zavjese, da daju podnice novi izgled, koristite višebojni baciti rugs. Alternativno, koristite ručno rađeni tepisi napravljeni od starog, recikliranog ručnicima. To ne samo da će uštedjeti novac, ali i učiniti vaše dijete svjesno okoliš. Kupi drugi postavlja lim ruke i koristiti ih kao lan. Window tretmani mogu biti veliki teret na džep. Umjesto toga, koristite stare zavjese ako imate bilo, i držati biljke na prozor prag za ukrašavanje prozora. Ovaj dječji vrtić ukrašavanja ideja sigurno će imati umirujući učinak na dijete. Također možete koristiti zamotana sjenila za prozore. Žaluzine mogu držati svjetlo od ulaska u sobu kad je beba spava, u isto vrijeme mogu biti valjane do pustiti prirodno svjetlo rezervirati
Wall Art, evo nekoliko niske cijene ideja za stvoriti tvoj vlastiti zid umjetnosti. To sigurno može koristiti kao dječja ukrašavanja ideja o vašem proračunu. Jedan od njih je da izrezati slike iz starih knjiga za djecu, staviti ih na ljestvicama, i zalijepite ih na zidovima. Možete odabrati određenu priču i zalijepiti slike sekvenciranje tu priču na zidu, u obliku kolaža. Kada vaše dijete postane dosadno, možete promijeniti priču izradu nove karte. Druga ideja vrtić dekor je za donošenje različitih oblika cut-outs na kartone, pokriti ih sa raznobojnim tkanina, te ih staviti na zidove. To će dodati mnogo boja u sobi. Drugi način izrade zid umjetnosti je odabrati broj dizajna s dječje teme, s interneta. Zatim, uzeti njihove ispise i staviti ih sve zajedno čine jedinstvenu veliku zid umjetnosti. Alternativno, ako tražite nešto na konfekcijski, kupiti oguliti i staviti zidne dekoracije. Možete ići u dućan nude popuste, kao i oni nude razne zidne zavjese i slike po povoljnim cijenama.
Pribor, možete eksperimentirati s puno dodatne opreme. Objesiti duge zavjese raznobojnih i multi-teksturom tkanina s krova rasadnika koristeći dvostruke trake strane štap. Vaše dijete će ljubav gledati na dodir boja i tkanina. Ako imate igru ​​stoji, stavio krov preko njih dati u vrtić pogledati vila kuće. Držite mirisne svijeće i eterična ulja u sobi. Aromama koje dolaze od njih će povećati njihov osjećaj za miris i također im pomoći umiriti. Međutim, ne zaboravite da ih držati na policama koje su izvan dosega djeteta.
Igračke, djetinjstvu učenje treba biti iskustveno, imitatorski i senzorna temelji. Dakle, dati svoje dijete s otvorenim igračke kao što su poticati kreativnost u njima. Stvaranje zasebne umjetnosti kutak u vrtić i time što uvijek papir i bojice tamo. Stavite ručne životinje i ptice, izrađeni od vune, u sobi. ih uključiti u ovaj projekt, ako su iznad dobi od dvije godine. Ručno stvari ima brojne prednosti. To se može koristiti za ukrašavanje sobe, poboljšati djetetov motoriku i životinja / ptica mogu se koristiti kao rekvizite kada reći im priče. Ako je moguće, dodati ljuljačka ili konjić za ljuljanje u dječji vrtić, jer oni imaju umirujući učinak na djecu. I swing i konjić za ljuljanje može lako biti kod kuće koristeći drvo od starog namještaja. Dakle, to je jedan od onih vrtić uređenja ideje na proračun koji vam pomaže da recikliraju, previše.
Na kraju, ne zaboravite za prilagodbu u vrtić. Stavite svoje ime djeteta na zid pomoću drvenim slovima dostupne na zanatskih dućana. Oni su vrlo jeftini i mogu se lijepo uređena pomoću ručne ukrasni papir i vrpce. Ako možete šivati, napraviti nekoliko odjeću za svoje dijete kod kuće koristite pamuka ili organskih materijala. S tim vrtić uređenja ideje na proračun, ne samo da ćete uštedjeti novac, ali i vidjeti svoje dijete raste u inteligentne, kreativne, okoliš odraslih.