Uzimajući osloboditi od stjenica Naravno

Ljudi i kućni ljubimci, osobito i drugih toplo čistokrvan bića, općenito, su domaćini ovih krvi sisanče insekata poznata kao stjenica. Kako su ti paraziti dobio je ime 'stjenica'? Pa, s obzirom na činjenicu da su oni uglavnom nasrtati ljudske domove: Sofe, krevet madraci i drugim mekim namještaj. Zaraza prevladavaju u privatnim kućama, brodovima, vojarne, skloništa i sve vrste stanova. Kada primijetite stjenica biti transparentan i ravna, to znači da su još uvijek hrane i ako su oni puni, oni će se pojaviti smeđe ili crne i debeo. Stjenica ugriza obično ne pozvati ni na kakvu veliku zabrinutost za zdravlje, osim iritacije koja nastaje zbog svrbež i oticanje ugrizao područja. Znati više o tome što su stjenica?
Vi znate da je ugrizao krevet bug kad ste primijetili ugriza u obliku velikih kotača u uredno redaka. Svrbež i crvenilo ugrizao područje kasnije se razvija u osip na koži. To obično počinje s lokaliziranim oteklina, upaljene crvene okrugle izbočine i, u nekim slučajevima, iako rijetki, kože blisters previše. Ako se osip širi i dalje, to znači da je ugrize je još uvijek u tijeku, a stjenica nisu ostavili osoba još. Osip se može pojaviti oticanje nekoliko dana prije nego što oni postupno nestati. Za uzimajući osloboditi od stjenica ugriza, operite zahvaćeno područje sa sapunom i toplom vodom i primijeniti protiv svrbeža ili anti-upalne lijekove. Sada javite nam, kako možete ići oko dobivanja osloboditi od stjenica prirodno.
Kako da biste dobili osloboditi od stjenica Naravno, prvi korak u uzimajući osloboditi od stjenica prirodno je da provjerite za zaraze. Noćenje madraci su najčešća mjesta koja su homed od ovih insekata. Oni također mogu ugnijezditi u uzglavlja ili rupa u zidu. Također možete pronaći zaraza stjenica ispod kreveta, u mračnim kutovima ili cervices.
Nakon toga, vrijeme je za pranje madraca, jastuci, deke, u stvari, svi perivi krevet stavke u vrućoj vodi (jako vruće!). Stavke kao što su plišane životinje, igračke i druge, koji ne može biti opran treba očistiti usisavačem, prije nego što ih brtvljenje u plastične vrećice.
Nakon što je u krevet predmeta opran, vakuum svaki kutak kuće, uključujući i svaki kutak namještaj, ormari, krevet okvira, baseboards i tepih previše. Parni čišćenje je jedan od najučinkovitijih metoda koje pomažu u uzimajući osloboditi od stjenica prirodno. Ovaj proces pomaže u istrijebi bugova i njihovim jajima koja dolaze u kontakt s njom. Pare proizvesti toplinu oko 120 º F koji je previše vruće za stjenica da opstane.
Pečat sve rupe i popuniti pukotine koje svibanj biti prisutan na zid ili namještaj. Za uzimajući osloboditi od stjenica od odjeće, ništa nije bolje nego pražnjenje svoj ormar i uzimajući sve odjeću za "cjelodnevni" izlaganje suncu. Izravni toplina sunca će riješiti svaki krevet bug koji se možda skriva u vašem odjeću.
Ako je moguće da možete uzeti vaš namještaj (posebno kreveta) i madracima i što mislite nositi zaraze, vani na suncu, onda ne može zahtijevati bilo koje druge vrste za dobivanje osloboditi od stjenica home lijekova. Sunce je toplina, a osobito poslijepodne jedan je više nego dovoljno da ubije sve stjenica i njihova jaja. Isto se može obaviti za dobivanje osloboditi od stjenica u prtljazi. Uzmi sve Vaše prtljage van i nakon što ih temeljito usisavanje, ostavite ih vani na suncu za neko vrijeme.
Više na:; stjenica istrebljenje; Kako da biste dobili osloboditi od stjenica, tako da kada je u pitanju znajući o tome kako ubiti stjenica bez uporabe bilo kojeg pesticida, ključ leži u korištenju topline sunca. Kao što je spomenuto, za dobivanje osloboditi od stjenica na odjeću, namještaj, prtljage, zidovi, stvari igračke i voli, sve što morate učiniti je popuniti sve rupe i pukotine u kući, napraviti temeljita usisavanje svih stuffs i ostavite ih u suncu. Za sprječavanje bilo kakve buduće zaraze, čisti opustošen sobe koristeći krut četka za istjerati jaja. Također je dobra ideja za svoj krevet stavke da biste dobili izloženost suncu jednom, svaki mjesec. To, ne samo da bi spriječiti pojavu budućih zaraze, ali i držati daleko druge vrste grinja i insekata.
To su neke od najboljih tehnika za dobivanje osloboditi od stjenica prirodno. Dakle, "ne brinite i mirno spavam, jer nema stjenica bi zalogaj! '