Najbolja boja kose za masline kože

Vaša kosa boja je bitan čimbenik koji odlučuje svoj izgled. Nepotrebno je reći, novi, hrabar boja kose vam može dati instant makeover. Međutim, mora nastaviti oprezno, kao i na području boja kose je prilično konfuznih. Vi nikada neće znati što boju kose zaista ti odgovara, osim ako ga na svoju kosu, a jednom ga imate, nećete biti u mogućnosti da ga skinu za nekoliko tjedana. Dakle, trebate izvršiti vrlo pažljivo dok ide za bojanje kose posao. Pročitajte više na bojanje kose ideje.
Koji je najbolji Boja kose za masline kože?
Maslinovo kože je najčešći među srednji istok, Latinske Amerike i Azije ljudi. Ovaj tip kože tans lako, ali ne dobijete opekotine. Osobe s maslinovim kože obično toplije prigušeno. Međutim, to također nije neuobičajeno pronaći cool prigušeno, kao što su plava, ružičasta u tih ljudi. Prirodna boja kose za te ljude u rasponu od svijetlo smeđe do purpurno crno. Uglavnom, hlad boju kose koja je bliže prirodnu boju kose, najbolje je boja kose za masline kože. Jedan jednostavan način pronalaženja vaše prirodne boje kose, je da se ispita prirodnu boju kose u suncu. Istinski boja kose može se odraziti na suncu samo. Ako vidite plavkasto, purpurno ili zelenkasti glints od sunca, trebate ići za hladnije boja kose, a trebate se odlučiti za toplije boja kose, ako vidite da je glints boje su crvenkaste, narančaste ili žute boje. Pročitajte više o odabiru boja kose.
Boja kose i kože prigušeno
Izbor boja kose izrazito će ovisiti o koži prizvuk. Jednom ste pronašli svoju prirodnu boju kose od gore navedenih metoda, odabirajući pravo boja kose za vašu kožu ton postaje vrlo jednostavno. Cooler boja kose izgledaju sjajno na hladnije tonove kože, dok je toplije boja kose dopuna toplije kože prigušeno. Međutim, ako imate maslinovo kože, od vas se više vjerojatno da će imati toplu kožu prizvuk. Prirodne boja kose za ovu kože ton crveno, crvenkasto ili zlatno smeđa, tamnobraon, jagoda plavokos ili prirodnom zlatnožutom blond. Ovisno o vašoj koži ton, možete odabrati bilo koji boju kose koja se nalazi unutar '3 nijanse 'od vaše prirodne boje kose. To je pravilo palca, koji je uglavnom u obzir za bilo koju bojanje kose posao. Na primjer, ako vaša prirodna boja kose je duboka smeđa, možete sigurno eksperiment sa tamnocrvena, bakra ili čak i crvenu, ako se usuđuješ. Međutim, ako idete za kosu boje kao blijedo plave ili platine plavuša, to će izgledati neprirodno i oštra na maslinovom kože.
Pročitajte više na:; boja kose za vašu kožu ton, boja kose Ideje za maslinovo kože, boja kose i očiju
Boja očiju također igra ključnu ulogu u određivanju najboljeg boju kose za maslinovo kože. Osobe s maslinovim kože može imati lakši očiju boje poput boje lješnjaka ili čak i tamnije i one kao što su duboko smeđe. Ovdje je kombinacija raznih boja očiju s maslinovim kože, kako bi Vas pronaći najbolji boju kose za masline kože.
Najbolja boja kose za masline kože i smeđe oči, Cooler boje kao što su plava crna i kava ili jasena smeđe izgledaju sjajno na ljude s maslinovim kože i smeđe oči. Svaka od ovih boja kose je također boja kose najbolje za masline kože i tamno smeđe oči.
Najbolja boja kose za masline kože i lijeska oči, zlatno smeđe ili tamno plave jagode izgleda laskavu na ljude s maslinovim kožu i oči boje lješnjaka. Ovo je također vrijedi i za osobe s maslinovim kože i zelene oči. Bilo buntovni boje poput ružičaste ili ljubičaste može biti najbolji boju kose za masline kože i zelene oči.
Najbolja boja kose za masline kožu i plave oči, boja kose, kao što su Auburn, tamnocrvena, svijetlo smeđe itd. ljudi nadopunjuju s maslinovim kožu i plave oči. Ove boje hair dvostruko utjecaj tih piercing, plave oči.
Maslinovo koži daje vam dovoljno prostora za boju kose naglašava. Budući da ćete biti više vjerojatno ide za tamniju boju kose, to je u redu da imaju plavu, svijetlo smeđa ili zlatni pramenovi. Da biste dobili najbolje boju kose za maslinovo kože, uvijek zapamtite pravilo '3-nijanse thumb 'je gore spomenuto. Odstupiti od ovog pravila samo ako želite dodati šok vrijednost za svoj izgled.