Bukovih stabala Identifikacija

Bukva se odnosi na rod Fagus, koja uključuje deset vrsta listopadnog drveća, od kojih svi pripadaju obitelji, Fagaceae. Bukovih stabala su native na umjerenim regijama Europe, Azije i Sjeverne Amerike. Vrsta koja je široko se nalazi u Sjevernoj Americi je poznat kao američki bukva Fagus ili grandifolia. Američki beech je čest stablo, pronađen u šumama i šumama istočnog dijela Sjedinjenih Američkih Država, koje mogu živjeti do 400 godina. To je jedini bukve vrste drveća, koja je porijeklom iz Sjeverne Amerike. Stablo uglavnom preferira vlažno tlo, pod uvjetom, to se ne preplavljen, i može tolerirati širok raspon tipova zemljišta. Više o; bjelogoričnom šumom Biome, bjelogorično drvo činjenice, bjelogorično drvo vrste, kako prepoznati bukovih stabala?, Bukovo drvo identifikacija se obično nije tako teško, s obzirom na neke od njegovih istaknutih značajki. Međutim, za pravilnu identifikaciju bukovih stabala, jedan bi trebao biti svjestan nekih bitnih karakteristika kao što su, na veličinu drveta, izgled njegove kore i stabljike, oblik i veličinu lišće, kao i njihov obrazac uređenja, te vrstu cvijet i plod se proizvodi. To su ključne informacije koje treba znati za identificiranje bilo koje vrste drveta. Međutim, stabla kao što su bukva, javor i hrast su uvijek lako prepoznati, s obzirom na njihov izuzetan izgled. Ispod ovdje su neke važne činjenice bukovih stabala, što može pomoći u identifikaciji.
Veličina bukovih stabala, a prosječna visina bukve je 80 metara, iako su mnogi od tih listopadnog drveća može narasti do visine od 100 stopa i više. Promjer debla je općenito dva i pedeset osam noge. Obično, bukve stablo raste ravno i visok u svom prirodnom staništu, do iznad krova drugih stabala, kako bi dobili suncu. Ali, ako se dogodi da raste u mjestu preplavljen suncu, prtljažnik ostaje kratko, kao i grananje počinje vrlo rano. Korijeni stabla su prilično velike i mišićave.
Kljun i kora, jedan od jedinstvenih i atraktivne značajke bukovih stabala, osobito američki beech je, da je njegova kora je izrazito glatka i elegantna i mogu ostati tako, čak i kada je stablo dobi. Ovaj Obilježje bez sumnje, pomaže u bukovih stabala identifikaciju, ali čini podložnijima štete od ljudi, koji vole da izgrade svoja imena u tom iznenađujuće glatka kora. Takva djela often uništiti ljepotu stabla i čini ga osjetljiv na kukce i gljivične infekcije. Boja kore je obično svijetlo sivo ili plavkasto sive boje. The twigs su vitki s naizmjeničnim izdanci, dok su pupoljci ukazao i umanjena i oni su obično postavljena pod kutom od grančica.
Lišće, Lišće ili krošnjama stabla bukve najčešće su ovalnog oblika, bilo cijele ili s nazubljenim rubovima i kratkim peteljkama. Na kraju vene, na margini list, možete pronaći neke male zube kao što je struktura. Listovi na stablu su oko 4 do 10 cm široka i doseći dužinu od 5 do 15cm i nalaze se raspoređeni naizmjence uz grančice. Boja listova je tamno zelena, ali u jesen, oni postaju smeđe ili žute boje. Ovo je još jedna bitna karakteristika, koja čini identifikaciju tog stabla tako lako.
Cvijeća i voća, a cvijeće bukovih stabala su male i žućkasto-zelene boje. Oni dolaze iz kada mladi listovi razviti iz pupova. Cvjetovi su bilo muško ili žensko. Ženski cvjetovi nalaze se u parovima, a oni obično imaju crvene granice. Muški cvjetovi su žute boje i oni cvatu u rano proljeće. Nakon oprašivanja, trokutastog oblika plodovima razvijaju, koje se mogu naći ili kao pojedinačne ili u skupinama od dva do tri ploda, unutar bodljikave ljuske. Ljuske Splitu kad su suha van i time, otpustite voća. These jestivi plodovi stabla bukve su uglavnom od 10 do 15mm dugim i poznati su kao "bukvicom 'ili beechnuts. Znati o, Stablo Identifikacija, hrast Identifikacija; Pine Tree identifikacija; Dakle, ovo su neke od važnih informacija, što pomaže u bukovih stabala identifikacije. Sa svojim izuzetno glatke kore, visoka stasa i jedinstven lišće i voće, bukovih stabala isticati u gomili drugih listopadnog drveća. U jesen, stabla postaju posebno upečatljiv sa svojim smeđe ili zlatne, žute lišće, što ne samo da ga čini lako prepoznatljiva, ali je također idealan za uređenje svrhe.