Ideje za Romantični djevojka

Precious je ono što je dijamant, neprocjenjivo je ono što ljubav je. ~ Parashar Joshi
Eto, ja priznajem, ja sam došao gore sa da je jedva nekoliko minuta prije. Ali, ja sam "Google" je i "Bing" ga u velikoj mjeri, i mnogo na moju radost, otkrio je da nema takvih citat postojeće bilo gdje na world wide webu! Stoga, dragi čitatelji, ja sam otišao naprijed i uzeti slobodu velikodušno ga akreditaciju kao moj vlastiti! Dakle, zašto sam počeo članak o 'romantične ideje za djevojkom' s ovim potpuno novi citat (yay!) od mina? Pa, jednostavno zato što želim naglasiti činjenicu da su ljubav i novac su ni na koji način međusobno povezane. (Iako moram priznati, isto se ne može reći i za brak!). Pa što sam u osnovi znači da je, romantične ideje za djevojke i žene ne moraju nužno biti neobičan, jeftin ili skupih dovoljno da se spali cijeli krater u svoj džep. Ima obilje od slatka i jednostavna načina da romantične, izražavanja ljubavi, i pokazuje da vam je stalo. Dakle, želite da znate neke od njih? Pa, pročitajte naprijed!
Romantični Ideje za nju
Navedene u nastavku su neke relativno jednostavne, romantične ideje za djevojke i žene, kao i nekoliko ekstravagantne one (u osnovi, kako bi udovoljili onima koji jednostavno ne mogu bez njih!).
Romantični Poklon Ideje za curu # 1, U redu, neka je početi s nečim što je pokušao i testirani - mješoviti trake, ili da se više u skladu s 21. stoljeća, mješoviti CD-a. Morate imati prilično dobru predodžbu o tome što vrste ljubavi pjesme koje voli, tako da dobijete vaše ruke na nekim od njih i spali ih na CD-u. Da ga napraviti sve osobnije, dodati u kratkom Lovey-Dovey poruku vlastitog na početku CD-a. To je jedan dar ideja koje možete iskoristiti u bilo koje vrijeme želite, i to ne samo na bilo kakvu posebnu prigodu.
Romantični Poklon Ideje za djevojkom # 2; Ako vam se dogoditi da se u dugoročni odnos sa svojim djevojkom, ovdje je nešto kreativno što možete učiniti. Nabavite držati nekih fotografija vas oboje kao dating par, odnosno desno od vremena kada ste imali svoj prvi datum, do danas. ih organizirati u kronološkom redoslijedu. Nakon toga možete ići na za napraviti svoj vlastiti vrlo 'par kolaža, koja pokazuje kako vas dvoje i vaš odnos je narasla tijekom godina. Ako ste dobri u poeziji, pokušajte pišući nekoliko redaka na pogodna mjesta kako bi kolaž čak i bolje. Međutim, ako se pisanje poezije nije vaše šalicu čaja, možete isprobati i zamjena s nekim romantičnim citati i izreke.
Romantični Poklon Ideje za djevojkom # 3; Napravite ju mekom igračka! Ona će ga ljubav. Također, najbolja stvar o ovom dar, ne morate imati nikakve posebne vještine kako bi slatka soft igračku. Sve što trebate je obojena vuna, malo kartona, a nekoliko sati svog vremena. Osobno-je napravio soft igračku stvarno se dogodi da se slatko ideje za djevojke dar i jedan koji je stvarno će njegovati. Sam to učinio, a ona apsolutno ljubio ga! I ne, ona neće dati svoju djevojku nešto drugo maziti protiv, u slučaju da je ono što vas zaustavlja.
Romantični Poklon Ideje za djevojka # 4; Ovdje je fantastičan dar i onu koju stvarno mogu joj iznenađenje s. joj dar s cijeli dan vas! Sadašnja ju s malom poklon zamotan-box i mjesto mali, rukopisni bilješku u to što govori, ovaj poklon bon vam daje pravo na cijeli dan je zadovoljstvo na rukama svoje ime. Tretirajte ju kao princeza - njen maziti, kuhati za nju, dati joj lijep masaža ... ispuniti sve njezine želje. Njezina želja je vaše naredbe! Sada, da je romantičan dar, bez djevojka nikada neće odbiti!
Romantični Poklon Ideje za djevojkom # 5, a sada, za one od vas koji ne mogu bez ekstravagancija, ovdje su neke ideje dar, koji treba da interes:; Tretirajte ju kao naknade za cijeli dan. Rent a šofer-driven stretch limo za jedan dan, dar joj potpuni tretman ljepote paket na najbolji salon, joj uzeti večerom uz svijeće na najboljih restorana u gradu ... učiniti da se osjeća kao pravi 'Kraljice srca'. , Ako je ona veliki ljubitelj opere glazbu, ići naprijed i rezerviraj dva mjesta redak prednji pokazati u subotu navečer. Ona sigurno će to cijeniti, a još više, ako ona zna da ne možete stajati opera! , Kupiti joj lijepo ogrlicu dijamant ili privjesak i upisati svoj i svoju prvu inicijali imena na njemu. Inače, ako želite ići korak dalje i dobiti malo nestašan, tetovaža isto na dio vašeg tijela koje samo ona ima pristup! ; Kupite joj seksi, obična spavaćica saten. Iako, on svibanj ispasti da se malo nizak, u smislu korištenja vrijednost (jer neće ostati na njoj predugo!), Ipak, ona će vam se svidjeti. , To su bili nekoliko romantične ideje za djevojke i žene. Nadam se da su vam pomogli u odlučivanju što na dar svoju djevojku ili ženu. Evo još nekoliko ideja za neobične romantične darove. Sjetite se, koliko je ljubav u pitanju, to nije uvijek o novcu, med!