Uklonite zaštitnu traku

Damn it! je čest, frustrirani krik neke ljude koji pokušavaju ukloniti samoljepljiva traka za dugo vrijeme bez ikakvih uspjeha. Oni su na kraju odustanu od pokušaja uzalud, kao trijumfalni samoljepljiva traka i dalje ostaje na, bulji u neuspješne Trier. No, sada je pobjednički dana su ograničena, kao što smo vam dati neke jednostavne prijedloge za uklanjanje samoljepljiva traka, ali i samoljepljiva traka ostatka.
Kako to Maknuti samoljepljiva traka?
Koristi se uglavnom dok je unutrašnjost slika vašeg doma, samoljepljiva traka sastoji se od ljepila i papira. Ova traka se koristi uglavnom za prikrivanje zidova, prozora ili namještaj, gdje ne želite da se boje na. Također, samoljepljiva traka se može koristiti za privremeno spajanje dva predmeta. Više nego često ne, to je proces uklanjanja samoljepljiva traka koja postaje noćna mora, jer ima tendenciju da uzrok mnogo problema na osobu i šteti površine na kojoj se zaglavio. Ako pravilnu njegu tijekom uklanjanja samoljepljiva traka se ne uzima, onda je to također može oštetiti površinu. Slijedeće točke trebale bi vam pomoći ukloniti zaštitnu traku učinkovito:; jednostavan za korištenje opcija će se, koristeći toplu vodu i vlažnom krpom. Dip krpom, u toploj vodi i izbrisati ga preko trake sušene. To će vlažne trake, ljepilo omekšati i popustiti u svojim krajevima, stvaranje Internet lakši to peel off nakon wards. ; Korištenje mineralnih duhova ili razrjeđivače je još jedna mogućnost za uklanjanje samoljepljiva traka. Mineralni duhovi su blaži i općenito preferira, jer oni ne štete površinu mnogo. Primjenom ove duhovi će pomoći ukloniti ljepilo i možete lako oljuštiti trake i izbrisati ostatak. ; Druga održiva opcija za uklanjanje samoljepljiva traka će se koristiti sušilo za kosu. Možete priključiti svoj sušilo za kosu i to udarac na samoljepljiva traka. Topli zrak čini sigurni da se ljepilo je softened za jednostavan peeling off od trake. ; Razni komercijalni proizvodi su dostupni na tržištu, kao što je Goo-otišao, Murphy's nafte i WD-40, koji se može koristiti za oljuštiti samoljepljiva traka. Ove kemijske tvari mogu s vremena na vrijeme oštetiti površinu. Nakon što je samoljepljiva traka se uklanja, dodatno scrapping, uz pomoć žilet, potrebno je ukloniti zaštitnu traku ostatka. ; Ručne rješenje za uklanjanje samoljepljiva traka iz staklenih mogao biti, što rješenje octa, vapnena voda i normalne vode. Izmiješati sve sastojke zajedno tri u omjeru 01:01:01 i sprej smjesu na samoljepljiva traka. Ova mješavina omekšava ljepilo i trake može se oguliti bez ikakvih problema, ili štetu na površinu stakla. U slučaju ostatka, koristite papir ili žilet da se sići. , Kako to Maknuti samoljepljiva traka ostatka?
Nakon što su učinili s samoljepljiva traka postupak uklanjanja, postoji mogućnost da određeni komadići vrpci ili ljepilo ostaje natrag na površinu. A vi svibanj biti tužan, s obzirom da prethodni trud nije dala očekivane rezultate. Nemojte se demoralizirani jer imamo nekoliko rješenja za uklanjanje ovog samoljepljiva traka ostataka kao dobro. , Na vrijeme, najbolji način za uklanjanje ostataka samoljepljiva traka je primijeniti više samoljepljiva traka. Ta djela, posebno ljepilo za uklanjanje ostatka na neporozni površini. Trebate se prijaviti trake na željeni dio, trljajte prstom preko njega, tako da se gelovi s površine, a zatim ga oljuštiti, u jednom pokretu brzo, tako da je traka također peels off s njom preostalih ostatka. ; Koristeći biljno ulje ili mineralno ulje je također učinkovita metoda za uklanjanje ostataka samoljepljiva traka. Možete primijeniti ulje na ostatak i držati ga za jedan dan, barem. Kasnije, možete jednostavno utrljati ostatak daleko sa svojim prstima ili koristite mokrom krpom za iste. ; Alkohol na ostatak uz pomoć nekih pamuka, također omekšava za jednostavno uklanjanje. ; Ako samoljepljiva traka ostatak nije sušeno, ili je mokro, onda čak i trljanje toplog prsta može pomoći da ga oljuštiti. ; Goo Gone, komercijalni proizvod, dostupan na tržištu je pouzdan tekućina rješenje, posebno za uklanjanje starih maskiranja trake. ; Nadam se gore navedene oružarnicu će vam biti dovoljan u borbi s nadolazećom samoljepljiva traka. Pobrinite se ovaj put ti si jedan nasmijana na kraju!