Kako dizajnirati vlastitu odjeću

Ja nisam vrsta platiti mnogo pozornosti na modni ili modne trendove. Međutim, stil je prioritet. Kao što svibanj biti slučaj s mnogim od mojih čitatelja. Važno je znati kako dizajnirati vlastitu odjeću. Ne zato što su svi dizajneri ide na štrajk uskoro, ali zato postoji vrijeme kada trebate svoju odjeću na određeni način, a krojač ili dizajner, svibanj ne biti u mogućnosti staviti svoje ideje u akciju. Dakle, ovdje su neke jednostavne načine stvarno će vam pomoći da napravite vaš fantazije, stvarnosti!
Kako dizajnirati vlastitu odjeću Korak 1; Prvo stvari prvi, trebate znati što je to što želite, možete dizajn. Razmislite o svemu što želite od odjeće. Baš kao što će učiniti kad idete van u kupovinu, morate odlučiti na boju, uzorak i materijal koji želite. Zapišite popis. Pokušajte crtanje uzoraka kao i oni doći na vaš um kao dobro. Predlažem vam napraviti nekoliko različitih one, tako da ćete dobiti jasniju sliku o tome što želite. Ako niste jako dobar umjetnik, ornament ne, samo izvući ono što želite bez inhibicija. Ovo je vaše ideje, možete nacrtati to samo onako kako treba biti.
Kako dizajnirati vlastitu odjeću Korak 2, sljedeći korak je istraživanje. Iako je velik da ste stavljanjem vlastite ideje u vaše odjeće, također trebate držati oko vanjska strana za vanjske ideje. Izaći prozor shopping i vidjeti najnovije stilove. Pokušajte ne previše uzimajući pod utjecajem onih koji se ne može vam odgovarati i vaše udobnosti. Međutim, shopping prozora može izvući jedinstvene obrasce i kombinacije boja u vašem umu. Dapače, ako ste mislili na ideju, a ti vidi sličan jedan tijekom istraživanja, možete dobiti ideju o tome kako to može završiti izgleda kad konačni proizvod je spreman.
Kako dizajnirati vlastitu odjeću Korak 3; Sljedeća će se potražnja tkanina materijala i izrada nacrta sajam dizajna. Možete uzeti pomoć profesionalnog u ovoj fazi. Dajte sebi dovoljno vremena da pronađete pravo krpom materijala. Tražite štedljivost pohranjuje kao i prodaje. Također možete pokušati pronaći nekoliko predložaka dizajna odjeće na internetu. Ti su dostupni u većini mogućih obrazaca. Ako pronađete bilo koji Apeliram na vas i vaš dizajn, možete ga staviti na dobro koristiti. Također, biti na vidikovcu za pravo pribor za odjeću. Kao, ako treba perle ili gumbe, potražite one savršeno. Ja čvrsto predlažemo da daju ovoj fazi vrijeme i trud. Ne podmiriti za manje od savršenog stvari.
Kako dizajnirati vlastitu odjeću Korak 4, sljedeći korak je najlakši jedan, sada možete ići na svoj prilagoditi i dati mu materijala i dizajna. Provjerite je li vaše prilagoditi mjere ti dobro, tako da ćete dobiti pravo stati.
Kako dizajnirati vlastitu odjeću Ideje, možete dizajnirati staru odjeću da im daju novi izgled previše. Ova metoda dizajniranja vlastite odjeće, ne zahtijevaju od vas da znate kako dizajnirati vlastitu odjeću i napravite svoj vlastiti uzoraka. Koji čini stvari tako puno lakše. ; Također možete re-dizajnirati odjeću starije da im daju novi izgled. Kao, ako vam je dosadno na svoj stari jeans, možete ih poderati iz koljena. Ili, možete čak pokušati ih rezanje odozdo prema gore te ih pretvoriti u gaćice. Također možete pokušati okružuju rub dati ga uredan izgled, ili neka se, dati ga otrcana, ali, svjež izgled. , Možete uzeti staru haljinu, koja je (vjerojatno) predugo. Odrežite dno i rub uredno. Također možete dodati nekoliko ukrasima kako bi izgledao više stilski. , Ako imate blijedo košulja, jednostavno možete uzeti neki tkanina boje i napraviti nasumično dizajna sve preko njega. Ja osobno se sviđa ideja da palme ispisuje na prsima. ; Ima mnogo takvih ideja koje mogu imati u nekom trenutku vremena dolaze na Vaše obavijesti. Stavite ih u akciju i pokušati ih. Najveća prednost za dizajniranje vlastitih odjeća će biti kako bi se osiguralo da ste nositi jedinstven, ipak, stilski odjeće. Dapače, zaista možete izraziti sebe kroz svoje odjeće i ormar. Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Suit up!