Birthday Party Ideje za 13-godišnjake

Prvo ili pedeseti, rođendani su uvijek zabavno! Ali kad oni označavaju početak neke faze, oni postaju važniji. Za primjer. Na prvi rođendan, jedan je premala za uživanje, na osamnaesti rođendan, jedan ulazi u zrelo doba, pa barem za taj dan, čovjek mora djelovati kao jedan! Tako je u kratkom, trinaesti rođendan je samo jedan gdje možete uživati ​​kao dijete i kao tinejdžer! Ovdje su neke zabave rođendana ideje za 13 godina olds.
Dobro Birthday Party Ideje za 13-godišnjake
Sajamske: sajamske je jedno mjesto gdje djeca dobiti na uživanje svoje srce sadržaja. Dakle, stvoriti iluziju zabave ispunjen sajamske u vašem domu. Za to će vam trebati postaviti nekoliko staje, sedam-osam štandovima će biti dovoljne. Igre su glavni dio svakog sajamske. Dakle, postaviti neke jednostavne igre poput, pogodio cilj, mini golf, zagonetke itd. Da bi sajamske više zabave, zadržati kupone za hranu. To će mu dati realan izgled. No, vidi se da gosti ne moraju čekati. Na jednom štala, staviti rođendan stranke favorizira na zaslonu. Možete napraviti jedan štand, štand fotografija, poput one na sajamske. Gdje gosti će dobiti priliku da kliknete samo fotografije s rođendana dječak ili djevojčica.
Srednjovjekovni Tema: Ovo je jedinstvena rođendanski party ideje za 13 godina olds. Za ovu temu, potreban vam je dress code. Pitajte sve pozvane da prerušiti se poput Cigana za stranku. Kako bi party dvorana srednjovjekovni izgled, stvoriti particije u sobi. Stavite bijele zavjese, po mogućnosti svila zavjese, ukrasite zavjese sa mjesec i zvijezde naljepnice. Staviti neke mistične glazbe u pozadinu i da se kompletan izgled, najam tattooer! Nije stalni tetovaže, ali kana tetovaža. Također možete zamoliti nekoga da dress up kao astrolog, s kristalno loptu i neke kartice. Djeca će dobiti uvid u srednjem vijeku, a također će imati blast! Također možete imati i druga strana teme za 13 godina olds.
More Party: More party je jedan od cool rođendana ideje za 13 godina olds. Ako možete dogovoriti ovu temu stranka u blizini bazena, dobro i dobro. Ali, to nije obavezno, kao što možete stvoriti iluzija od mora. Za to će vam trebati plakata vode i ribe. Stavljanje plakata morskog psa i drugih opasnih riba će biti jedan od fantastičnih rođendana ideje za 13 godina star dječaka. Dok stavljanje plakata sirene i sl. će biti jedan od briljantne ideje rođendana za 13 godina stare djevojke. Možete iznajmiti ili kupiti balon stroj za izradu podvodne mjehurića, također objesiti neke tamno zelene boce s vodom i korova posvuda u sobi. Da biste dovršili izgled, čine blago škrinja i staviti u jedan kut sobe. Lit soba sa dim zelene ili plave boje svjetla. Također možete zadržati tenk riba u sredini sobe, uz školjke koja ga okružuje! Ako i dalje mislite da je izgled nepotpun, poslati pozivnice rođendan party u bocama!
To su neke od ideja rođendana za 13 godina olds. Teme poput sleepover stranke će biti jedan od uzbudljivu rođendana ideje za djevojčice i trekking i penjanje će biti jedan od sportskog rođendana ideje za dječake. Koji god temu da odaberete, pobrinite se da najmanje jednom odraslom osobom je uvijek oko djece. 13 godina olds su još uvijek djeca, iako su tek zakoračili u tinejdžerskim! Pročitajte više o teen strankama.