Zima Datum Ideje

To je mjesec siječanj! Mjesec dana, kada su dani hladno i noći, čak i hladnija (ako vam se dogoditi da žive u sjevernoj hemisferi, da je!). Nježne udar cool, prohladan povjetarac povazdan, prekrasne silazak meke, bijele pahulje iz noćnog neba ... zima zaista daje romantiku potpuno novo lice, i stvarno dosta u to! Dakle, kako vi i vaš partner plan da izvučete najviše od toga? Pa, do prije neki dobar zimski datum ideje kako bi dobili svoj mozak otkucava (i vaši hormoni mrda!) Pročitajte o ako želite znati što su oni!
Romantični Zimski Datum Ideje
Na svakom koraku, to izgleda isto - hladno i tmurno, oblačno i prohladno. Pa ... Valerie, šta radis? Koje su vaše opcije moguće datiranje mjesto? Ako je prvi datum, gdje idete? Ukoliko vam ostati u kući i plan za unutarnju datum? Ili bi ti hrabri hladne glave i na otvorenom? Pa, ovdje su neke ideje, odgovoriti na ova pitanja.
Kakao na kauču; Počnimo od sa nešto lijepo i jednostavno. Ako vrijeme je stvarno loše i niti jedan od vas žele riskirati, onda se odlučiti za zatvoreni datum. To može biti bilo na njezinu mjestu ili tvoje. Provjerite neke lijepe kakao (ili šolja parenje vruća čokolada!), Velika zdjela od karamela kokice, rent a dobar film (moja osobna preporuka bi bila glazba i stihovi, samo ako, Notting Hill), i priviti na kauču pod toplo ćebe. Jednostavna, ali romantično!
Ice Ice Baby, sad, ako vi i vaš dečko / djevojka su avanturistički, energetski vrste par, onda je ovo jedna je za vas! Voditelj do najbliže klizalište za sat klizanja. Klizanje na ledu može biti pravi zabavna ideja datum (posebno sa svojim udjelom u gaćice, pada i udaraca koji su uključeni!). Razmislite o tome. To bi mogla biti jedna od skate datum! (Još jedan od mojih izvorne izraza).
Hit padinama, To je još jedan veliki zimski dan ideja za sve vas sportski dečki i djevojke koji ne smeta uzimanje prevrtati ili dva u snijegu (dok je to uključuje vaš partner uzimanje prevrtati te!). Sada, ako vam se dogoditi da žive u blizini skijališta ili skijaških staza, ne gubiti vrijeme čitanja kroz ostatak ovaj članak! Pack vaše skijaške opreme i glavu van na one padine, pronto! (Sa svojim djevojka / momak u tow, naravno). Snijeg skijanje, sanjkanje, snowmobiling, snowboarding ... ima dosta zimskih sportova opcija za vas dvoje na istraživanje i uživanje. Samo provjerite da li nositi sve potrebne zaštitne opreme.
Snowball Fight; Sada, ljeto je vrijeme kada vi i vaš datum može imati gala vrijeme svira sve one mokre 'n' splashy igre vode balon, dobro, što je zima? Pa, odgovor leži u jednoj riječi - SNIJEG! Stavite na rukavice, vezati pertle, glavu u dvorištu, dobiti hrpu snijega, napraviti snjegovića i njega dotjerati u kao kreativan način možete zamisliti. Ukratko, zabavite se! I trebam li reći išta o uključenje jedni druge u borbi gruda snijega?
Samo Chill Out, dobro, to je hladno i prohladno vani, kako naslov sugerira, samo opustiti i odmarati se. Učiniti ništa što bi vas dvoje osjećate kao događaj, da je vrlo trenutak. Prelistati stare fotografije i proživjeti dana otišao od strane ... ispeći neki ukusni chocolate chip cookies zajedno, maziti se u prednjem dijelu kamina, i san daleko u budućnosti kao što grickati kolačiće (i malo više!) Pročitajte više na romantičnim datum ideja i jedinstven datum ideje.
Osim navedenih zime datum ideje, evo još nekoliko prijedloga:; Krenite na putovanje u muzej. To bi mogla biti dobrodošla promjena od uobičajenih centrima, multipleks i restoranima. To je smiješno koliko često vrijeme (to se sunce, kiša ili hladno) igra ulogu u nas crtanje na takva mjesta koja inače, ostati degradirani na rep kraj našeg lista 'datum održavanja opcije' ili 'mjesta za ići na datum ', itd.; Nakon što ste se vratili iz klizanje na ledu avanture sa umornih nogu, a bol leđa, možete dati jedni drugima lijepo, sporo, senzualan masaža. Vrlo ugodno način zagrijavanja stvari u zimi, zar ne? , I ako želite uzeti temperatura nekoliko zareza više, ići naprijed i uzeti lijepo vrući tuš. Zajedno. , Pa, dragi moji čitatelji, to su bili nekoliko prijedloga koji se tiču ​​velikih ideja zime datum. Kao što sam odjaviti, ja vas ostaviti s malo više kreativne dating ideje i ideje za zabavu datum. Imati velik vrijeme!