Face uklanjanje bradavica

Face bradavice javljaju zbog virusa, poznatiji kao humani papiloma virus ili HPV-a, što uzrokuje prekomjerni rast stanica epiderme, vanjskog sloja kože. Bradavice ne prodiru duboko u kožu i ostaju na površini samo. To ih čini prilično bezopasni. No, osoba koja ima da se osjećaju vrlo neugodno jer oni izgledaju prilično ružno, pogotovo ako su na lice. Ako ste u potrazi za razne kućne tretmane da se liječenje bradavica lice, zatim tu su neke pažljivo odabrane home lijekova za lice uklanjanje bradavica.
Početna lijekovi za uklanjanje bradavica lica
Krumpir, Uzmi sirovi krumpir i napraviti malu rupu u njemu. Veličina otvora treba biti jednaka veličini vaše bradavica. Sada mjesto krumpir na bradavica na takav način da u rupu u krumpir okružuje bradavica. Premještanje krumpir oko bradavica za oko pet minuta, u kružnim pokretima. Poslije pet minuta, operite lice hladnom vodom. Ponovite ovaj postupak dva puta na dan za oko dva tjedna i vidjet ćete bradavice na licu pretvara u tamne boje, a zatim konačno pada off.
Onion; luk pomoći u poboljšanju krvne cirkulacije, i njihove redovite primjene može ukloniti warts lice u nekoliko tjedana vremena. Uzmite luk i iscijediti svoj sok. Sada primjenjuju ovu luk soka na lice i držati bradavice ga preko noći. Perite lice ujutro. Ponovite ovaj tretman svakodnevne til lice bradavica je uklonjena.
Nevena, jedan od najefikasnijih uklanjanje bradavica home lijekova je primjena Sokovi koji se dobiva rezanjem korijen od biljke neven. Alternativno, primjene soka dobivenih od listova nevena jednako je učinkovit.
Thuja, a tuja stablo je poznat po svojim antifungalna svojstva, a time i je dobar izbor za liječenje bradavica. Tuja Tekući lijek dostupan je na različitim biljnim trgovinama. Redovni primjene ovog tuja biljnih lijek, na licu warts će pomoći u uklanjanju njima. U nekim slučajevima, to je vidio da bradavice ispasti u roku od petnaest dana od dana primjene tuja tekućine.
Apple jabukovača ocat, uzmi malo vate i DAB uz malu količinu jabuka jabukovača octa. Sada se primjenjuju na bradavica. Uzmi vodootporan band-aid i staviti na bradavica. Držite medicinski trake na cijelu noć. Ujutro, polako ga ukloniti. Ponovite ovaj postupak za nekoliko dana i vidjet ćete da jedan dan uz trake bradavica također ima izaći od kože. Ako imate osjetljivu kožu i jabučni ocat čini malo surova, vi mogu obavljati istim postupkom, primjenjujući zalijepite napravljen od češnjak, umjesto jabučni ocat.
Salicylic acid; Postoje mnoge rješenja dostupna u tržištu koje sadrže salicylic acid. Možete ih primijeniti dva puta na dan na bradavice za potpuno uklanjanje bradavica lice. Salicylic kiseline su vrlo učinkovite i koriste u raznim salonu tretmani kao što glycolic peels kiselina kemijske. Njihova glavna funkcija je ukloniti mrtve stanice iz kože. Oni učiniti isto s warts i stoga, pomoći u lice bradavica uklanjanje.
Pročitajte više na:; Početna lijekovi za uklanjanje bradavica; Warts Liječenje at Home; Ovo su neke od lijekova koju svibanj slijedite kod kuće za lice bradavica uklanjanje. Iako uspjeh stopa ovih home lijekova je prilično visok, još ako neki bradavice ne spadati, zatim možete odlučiti za over-the-counter bradavica uklanjanje tretmani poput kuće cryosurgery setove, koji koristi tekućim dušikom za zamrzavanje warts, kao te srebro nitrat olovke. Ako ti previše ne pokazuje željene rezultate, tada jedina opcija lijevo je uzimajući cryosurgery učinio kod dermatologa, za lice uklanjanje bradavica.