Stargazer Lily tetovaže

Stargazer Lily je jedna od prepoznatljive vrste ljiljana. Boja zvjezdoznalac ljiljanima je podebljano, kao i rubove latica su obično svijetle bijelo, a unutarnji dio latica najčešće ima bujnu ružičaste nijanse i crvene točke. Ovaj izbor ljiljan je dobio ime po Leslie Woodruff, u kasnim 1970-ih, zato što je cvijet cvjeta prema nebu. Pročitajte više o zvjezdoznalac ljiljana tetovaže u paragrafima koji dolaze.
Stargazer Lily Tetovaže; Stargazer ljiljan tetovaže obično se nalaze na ženskom lopatica, vrat, niže leđa, ruke i noge. Ove tetovaža dizajne su također korišteni da bi gležanj narukvicu i tetovaže. Neke žene također su otišli naprijed da biste dobili tetovaža zvjezdoznalac ljiljan natopljene na prsni koš, više nego često ne, zvjezdoznalac ljiljan tetovaže simbolički predstavljaju zapadni božanstvo. Upotreba ljiljane kao oblik body art, datira iz 1580 godine prije Krista. Znati više o rebara tetovaže za djevojke.
Stargazer Lily Tattoo značenja; različitih kultura diljem svijeta imaju neki smisao u prilogu zvjezdoznalac ljiljane. Na primjer, u staroj Grčkoj, ljiljan cvijet simbol seksualnosti. To je bio korišten zajedno sa ruža cvijet, utvrditi, ako trudnica nosi dječaka ili djevojčicu dijete. Bijeli ljiljane se koristi za označavanje čistoće i vrlina. Tu su slike Majke Marije drži ljiljan u ruci, da su čak otisnuti na neke antičke kovanice. On se zalagao za Marijino čistoće. Zbog povezanost s Majkom Marijom, ljiljani su usko povezani s Uskrsom. Bijeli ljiljan simbolizira čistoću mišljenja i djelovanja, zajedno sa strmim nevinost. S druge strane, u egipatske kulture ljiljan cvijet stajao za plodnost. U Kini, ljiljan cvijet je služila kao sretan šarm, u isto vrijeme u Feng Shui (kineska znanost o arhitekturi), ona označava obilje.
Roza zvjezdoznalac ljiljana tetovažama označava ogromnu bogatstvo i prosperitet. Bijeli zvjezdoznalac ljiljana simbolizira mir i čistoću. Također se koristi za označavanje mladenačke nevinosti. U isto vrijeme, za nekoliko tetovaža nositelja, ona također simbolizira veličanstvo i čistoću, zbog svoje povezanosti sa Majkom Marijom. U isto vrijeme, zvjezdoznalac ljiljane tetovaže su došli do biti simboliziran s uskrsnućem. Neke žene također dobiti cvijet tetovaža zvjezdoznalac ljiljana napravio, kao i oni također simboliziraju plodnost ili rađanje i erotske ljubavi. U isto vrijeme, postoje i neki, koji se sami potpisao s zvjezdoznalac ljiljana tetovaža kao što je također simbol ženskog božanstva. Nakon proteka vremena, značenje tih tetovaže je promijenila puno. Danas, oni su došli da simbolizira žene senzualnost, više nego bilo što drugo. Dakle, ovih dana, postoji rastući fan sljedeće za ove tetovaže zvjezdoznalac ljiljan među djevojkama i ženama. Znati više o žensko tetovaža dizajne.
Često zvjezdoznalac ljiljan tetovaže imaju jednostavnu dizajna i boja. Ali postoje neki kreativni ljudi, koji su također napravili zanimljiv obrasce i dodao utišana boje da ih (kao na slici gore navedeni). Jedan od primjera je da su cvijeće tkani zajedno u obliku keltskog čvor ili srce. Uporabom ovih cvijeće, jednostavno pomaknite rad uzorak također može biti je napravio. Drugi način radi ove tetovaže je da imaju snop cvijeća, bilo sve u bojama ili crno, bijelo ili čak i siva. To je zapravo kreativnost tattoo umjetnik, zajedno s onim tkalac, koji će odlučiti dizajn zvjezdoznalac ljiljana tetovaža. Vi svibanj želite čitati o dizajnu Celtic tetovaže.
Osim značenja povezane s tetovaže zvjezdoznalac ljiljan, još jedan razlog za njih da postane vruće omiljena je jarke boje tih tetovaže. Živoj boje privući pozornost instant. Oni također izgledaju gotovo pravi kada su natopljene na koži. Ako je učinjeno ispravno, zvjezdoznalac ljiljan tetovaže izgledaju svježe i prirodno cvijet cvijeće sebe. Trebat će pravi umjetnik tetovaža kako bi tetovaža izgleda pravi.