Prevladavanje straha od odbijanja

Dečki, neka mi priznati s vama činjenica života. Ništa vam dolazi na svoje, osim ljubavi svoje obitelji, može biti. Život je kuja znači, koji će vas slomiti, osim ako ste spremni boriti se za ono što želite. Za svaku stvar koju želite, morate napraviti napor, uključujući i sreće! Isti je slučaj s prevladavanju straha od odbijanja u odnosima i drugim sferama života. Ako ne venture izvan svoje čahura, ako ne skupiti hrabrosti pitati momak ili djevojka iz, ti si idući u umrijeti sama. Panovljajuće Vjerujte mi, da sam je tvrd i jadan, a vi ne želite da! Ovaj članak ima za cilj da vam dati neke savjete o prevladavanju straha od odbijanja i ide za svoju sreću u životu!
Savjeti o prevladavanju strah od odbijanja, strah je prepreka koja blokira mogućih novih iskustava i mogućih budućnosti. Svaki put kada podnijeti strah, svoje držati na vas dobiva jači do podlijeganja strahu je navika. Na način da prevladaju strah, da je to lice, umjesto da bježi od njega. Ovdje su neke savjete o prevladavanju straha od odbijanja i bave odbacivanja u cjelini, a posebno za dečke.
Potražite Unutar te istražiti što je drži vas natrag, prva stvar za napraviti je ispitati ono što vas drži leđa od upoznavati nove perspektive i datiranje. Koji je izvor straha od odbijanja? Je li to prošlost odnos debakl? Je li je upravo Vaš lijenost? Prije nego što možete prevladati taj strah od odbijanja, morate doći do izvora taj strah. Bez obzira na razlog je, što negativno utječe i na vaše self image i svoje mišljenje o sebi. Rukovanje odbacivanje u odnosima je dio odrastanja, koje svatko od nas mora proći. To je vrijeme da reinvent da self image. Vi se nalazite nije ono što drugi misle o vama. Vi ste koji mislite da ste. Tu je i suptilna, ali bitnu razliku između dvije stvari. Shvatite da je i vidjeti sve što je pozitivno u vama. Misleći pozitivno je ključ!
Open up your mind, u našem umu, postoje superpositions višestrukih pristranosti ili predrasude, otisnutim vremenom kroz iskustva i zablude, da deformiranje, pa čak i iskrivljuju stvarnost s vremena na vrijeme. Oni čine naš pogled na svijet iskrivljenom i iskrivljene i blizu, jednom otvorena uma. Ne dopustite predrasude o prošlosti odnosa drži vas natrag, od venturing na novi. Samo zato što jedan odnos nije uspjelo, ne znači da svaki od budućih one su osuđeni! Uvijek postoje mogućnosti, ako bi se um otvoren za moguće budućnosti!
Bez rizika, nema Dobici; Sjeti se dečki, nema dobitke bez rizika. Što se može dogoditi u najgorem scenariju, ako se pitati djevojku? Ona može odbiti. To je sve što se može dogoditi, na najviše! Kada djevojku koju odbija, bez čak i znajući, ona ne može ni biti klasificirana kao odbijanje. To je zbog toga, ona nije ni stečen da znaš! To je njezina loša sreća da je izgubila priliku da se sretnu odličan čovjek poput vas. To je, kako se treba razmišljati!
Ne žali!, Jedan princip koji se može motivirati vas da izađu iz svoje ljuske i pomoći vam u prevladavanju straha od odbijanja je "ne žali" princip! Tu je ova djevojka si bila zaljubljena u dobi od, koga niste bili u stanju pitati se, zbog straha od odbacivanja. Imate dvije opcije. Jedan od njih je za gubitnike, koji nikada ne može doći do hrabrosti da joj pitati van i umrijeti žaleći što zauvijek. Drugi je za pobjednike ili dudes koji su odlučili dati ga metak svejedno, jer oni vjeruju u umiru bez žaljenja! Što god se rezultat toga, oni mogu ići naprijed s ne žali! Nakon što ste naučili kako se nositi s odbijanjem, vaš život će se otvoriti s mogućnosti!
Pročitajte više na:; Relationship Advice, Relationshipt pitanja; Relationship Break Ups, na kraju, to je sve o povjerenje i vjera u sebe. Djevojke iz vasih snova ne će doći i pada u ruke. Morate otići tamo i nju naći i nekoliko odbijanja rizika na putu. Rukovanje odbijanje kada dating je dio igre. Ne dopustite da jedna vrata odbijanja blizu drugih mogućih budućnosti, koje ste mogli imati. Daj ga metak i umrijeti bez žaljenja! Nadam se da ove savjete o prevladavanju straha od odbijanja posla za vas!