Žena Vodenjak i Vaga Man

Sa astrološki znakovi kompatibilnost, to je uvijek s obzirom da dvije zvjezdice znakovi isti element uvijek imaju nešto jedinstveno među njima, veza koja ih veže na nebu mogu biti. Oba Aquarius i Libra su zrak znaci i slijedi da obje ove znakove zodijaka i dijeliti iste veze. Aquarius iako je dio fiksnih znakova trilogije, dok Vaga pripada kardinal kotačima. Ako želite znati što sve to culminates u, u laik uvjete, to Aquarius žena i muškarac Vaga kompatibilnost članak bi trebao dati da je za vas.
Žena Vodenjak; Pa, dobro, dobro, ona je ekscentrični u najmanju ruku, i ona je definitivno zbunjeni i dezorijentirani. Ipak, vožnja s njom ljubav zemljište će se voziti ste vjerojatno nikada zaboraviti. Uz ovu ženu, od vas će znati pravi definiciju riječi 'nedosljedne', za ništa o njoj ikada stvarno utakmice gore. Ona je vjeran i pun ljubavi, ali daleke i obiteljske. Ona ima mnogo snova, ali većina od tih, normalan ljudski muški ne mogu razumjeti niti shvatiti. Kao poslovičan leptir koji sjedi na sve cvijeće, ali je vezan nitko, ona je slobodna, kako u fizičkom obliku i duhu.
Opći Aquarius karakteristika je da se pobune (vjerojatno od mamurluka vladaju Uran), pa čak i sa ženkama, stvari su uvijek protiv toga i protiv toga. Aquarius žena je glasan, grub i tvrdoglav. Zato nemojte biti iznenađeni ako su mnogi dolazili i odlazili, bulldozed ovaj jedan čovjek bojne. Mnogi Aquarius žena iako je apsolutno na pravdi bandwagon i što to znači da, iako je ona protiv vas s nožicama i zube, ona još uvijek vjeruje u vaše pravo držati na vlastite (bolno krivo) mišljenje.
Iako ove dame su racionalni, oni su potpuno držati u skladu s "fiksnim" prirode time što je potpuno, unflappably, neumoljiva na njihova mišljenja. Pokušajte me, svoj stvarno uzbrdo zadatak. Kao Aquarius je rođeni buntovnik, molimo Vas da očekuju žena ustati protiv dugogodišnje tradicije.
U odnosima, ova žena je problematično. Nikada stvarno ćete znati što poziciju koju držite u svom životu za jednu minutu si svoju najbolju prijateljicu, a drugi da ste puno više. Kao što ta bića su, naravno, prijateljski nikad nećeš otresti osjećaj da ste samo dio gomile. Ipak, kada oni počine, možete biti sigurni kao pakao da je tvoje i tvoja samo. Pa, uskoro ćete saznati za sebe da je to 'uzimajući joj se obvezati "dio koji je najteže.
Ako ste u potrazi za divljim strast ste u krivu element ukupno i možda biste trebali probati nekoliko požara djevojke (Ovan, Lav i Strijelac) ili Škorpiona. Ono što ćete dobiti s njima ipak, da ćete dobiti nigdje drugdje. Njihov brand ljubavi odluka je intenzivan, ali prirodna, suptilna i skroman još ugodnijim i improvizacija. Ona će vam ljubav bitova i još uvijek ne biti ljubomoran na sve svoje druge dama prijatelji (vidite, ona razumije prijateljstva, naravno, ona ih ima previše). Što više mogao bilo tko ištanje od žena.
Vaga Man; Venera vladala Vaga čovjek je savršeno uravnotežen, iznimno voli i obično dimpled stvorenje koje ni ne može uzeti vaše oči off ili potpuno čarolija u sljedeće okolo kao zaljubljen štene. Uz Vaga se kardinal znak, jedina stvar za napomenuti je da, iako je izgleda bezopasno dovoljno, on će zasigurno biti jedan gazde (bilo vidljivo ili nevidljivo). Ako se može nositi da je u ovom 'žena buđenje' doba, imate sasvim fino ulov u njemu.
Nije stidljiv PDA (javno prikazivanje ljubavi), a on je samo ne sramežljiva .. razdoblju. On će izražavati svoje osjećaje i osjećaje slobodno i da će zaista učiniti da se osjećate kao da ste vitalni dio njegova svakodnevnog života, a on bi se ništa bez vas. Potajno, sve djevojke želju za to. Vaga muškaraca su najvještije ljubavnici i da je još jedan pozitivan da ide dolje s ekstremno visoke ocjene u njihovu korist. Znati više o Vaga čovjeka u ljubavi.
Oni će vas zavesti s luksuz, dobru glazbu i dobre postavke i kada ste svi rosne oči, oni će djelovati sve škole i dječačkog flirty. Kada je u pitanju ljubav, oni znaju sve aspekte predmeta i ova ljubav nikada ne može biti monoton i dosadan. Ako je partner preuzme inicijativu 'tipa, ali, što može biti zabavnije od toga zabavu, igru ​​i veselje odnos.
On nije tip da se uključe u dugim verbalne argumente. On je skladan oblik koji je najvjerojatnije da se racionalno objasniti stajati i to tako brzo da čak i kratko spojen ženke znaju i suglasne. Je li to stvarno njegova logika ili je to njegova karizma, nitko nikada neće znati, ali on nema načina da se ljudi u šarm slažući se s njim.
Jedan problem vas odnos s Vaga čovjek može suočiti se s problemom ga zbunjuju ljubavi i prijateljstva. On je samo tako sladak da niti jedna žena ne može odoljeti njemu, a on je samo tako sladak da on jednostavno ne može slomiti njihova srca. Vi svibanj morati boriti s dosta žena s bambusovim štapom, tako da on može vidjeti vas i samo vas. To može pomoći raspremiti svoje zbunjenost i pomoći mu smiriti s jedne je on zapravo zaslužuje (onaj koji je sve teško raditi za shooing svima ostalima daleko).
Žena Vodenjak i Vaga Man kompatibilnosti, obojica nisu sramežljivi i sasvim dobro odgovara jedni za druge, da ne spominjemo da je i ona je zapravo u stanju shooing svima ostalima daleko i on je zapravo sposoban za nju uzimajući reći 'ja' prije oboje uzimajući rahitičan i naboran. Obojica su romantike seeped u svoje likove, iako barem jedan od njih će otvoreno ne slažu s njim. Sve što mogu potaknuti ih učiniti je pronaći sebe duboko u njihovim srcima.
Oba vole fešte i druženju, dok napreduju kroz mundaneness života. Jesam li rekao zemaljski, oh to je sramota, za oba od njima zajedno, ništa stvarno je to. Život je jedan veliki party, puno prijatelja i obitelji i pun klanjaju kućne ljubimce kao dobro. Obje njihove misli i njihova elementarnog odgoja zapanjujuće su usklađene i tu je dobar jamac da će trajati jedni s drugima. Oni razumiju jedni druge bez riječi i oni mogu vratiti međusobno protiv svih šansi. Što više mogao bilo koji od njih žele u drug.
Aquarius žena i muškarac Vaga kompatibilnost ocjena je stvarno dobar i astrologija zapravo ih gura da riskirati i dijele jedni drugima živote. Oni su dva koji su trebali biti zajedno, to rođenjem ili neki drugi.