Verbalna komunikacija Tehnike

Verbalna komunikacija se odnosi na to komunikacija što je učinjeno uz pomoć riječi. Što ja radim u ovom trenutku? Ja sam s vama komunicira uz pomoć riječi. Dakle, ja sam upustiti se u verbalne komunikacije. Vjerovali ili ne, verbalna komunikacija nije najviše koristi oblik komunikacije. U stvari, to je najmanje učinkovit. Bez obzira koliko dobar može biti, u verbalne komunikacijske vještine, ta činjenica stoji istina. U opće komunikacije, (kao što se vidi u proteklih EON) su riječi samo 7% učinkovita. Da, ne-verbalne komunikacije se koristi puno više od verbalne komunikacije. Tu je i kompletan psihologija komunikacije koje treba razumjeti. Ali ćemo o tome razgovarati kasnije. Sada, mi ćemo staviti na verbalne komunikacije tehnika. Međutim, važno je da ste razumjeli zašto je komunikacija važna, i što su načini za poboljšanje komunikacijske vještine.
Vrste verbalne komunikacije, tu je jedan od glavnih zabluda na World Wide Webu o osnovnim smislu verbalne komunikacije. Ja ću to ispraviti. Mnogi ljudi vjeruju da je verbalna komunikacija se odnosi na usmene komunikacije, koji se govori jezik. Međutim, u stvarnosti, usmena komunikacija je jedan tip od verbalne komunikacije. Pisane komunikacije, što se smatra odvojeno od verbalne komunikacije je zapravo drugu vrstu verbalne komunikacije. Dakle, postoje dvije vrste verbalne komunikacije. Prvi tip, pisanu komunikaciju i drugi tip, usmeno priopćenje. Kao takav verbalne komunikacije definicija može se zapisati kao, Verbalna komunikacija je taj medij izražavanja koji omogućuje korištenje riječi. To je u skladu s pravilima jezika koji se koriste riječi u. Pročitajte više na učinkovitu komunikaciju savjete i razumjeti važnost komunikacijskih vještina. ; Pisane komunikacije: Kao što ime sugerira, pisanu obavijest se odnosi na pisanu riječ i komunikacije ga koristite. Pisane komunikacije se koristi masovno kao način komuniciranja s nekim tko je daleko. Npr.. Pisma, e-mailove, tekstualne poruke, chat, članci, itd. To nije vrlo izražajan zbog nedostatka glasa i intonacije. , Usmeno priopćenje: usmena komunikacija se odnosi na govor. Ovaj tip komunikacije je u osnovi koristi za komunikaciju s ljudima unutar čujnost. Međutim, s pojavom telefona i glasovni chat, može se koristiti za komunikaciju s ljudima koji su daleko, kao dobro. Usmena komunikacija može biti malo izraženiji u odnosu na pisane komunikacije. , A ja se nadam da sada znam dvije vrste verbalne komunikacije tehnika. Obje ove tehnike komunikacije koristiti riječi kao osnovni medij. Kao takvi, oni su sastavni verbalne komunikacije tehnika. Možete naći više zanimljivih informacija o vrstama komunikacije.
Stilovi verbalne komunikacije tehnike; Sve verbalne komunikacijske aktivnosti koje pojedinac bavi, će pasti u jednu od dvije stilova verbalne komunikacije tehnika. Oni su, formalni i neformalni verbalne komunikacije verbalne komunikacije. Dopustite nam da razumijemo ove verbalne komunikacije stilova bolje. ; Formalno verbalne komunikacije: Ovaj stil verbalne komunikacije je vrlo formalni i omogućuje korištenje ispravne lingvistike. Verbalna komunikacija na radnom mjestu, kao princip, trebala biti u tom stilu. Formalna verbalne komunikacije ne uključuju sleng jezik. To je uglavnom zahtijeva pojedinac staviti na neki jezik, skakanje između jezika nije primjereno formalne verbalne komunikacije. Dapače, jezik se koristi u verbalne komunikacije tehnika, treba koristiti pravilno. Pogreške su rijetko tolerira u formalnim verbalne komunikacije. Pročitajte više na radnom mjestu komunikaciji i poslovnoj komunikaciji to shvatiti bolje. ; Neformalno verbalne komunikacije: Verbalna komunikacija u učionicama, koje učenici koriste uglavnom neformalne prirode. Razgovor između dobre prijatelje vjerojatno će biti najbolji verbalne komunikacije, primjerice za ovaj stil. Sleng jezik i jezik skakanje je dozvoljeno. Na radnom mjestu, vinove loze obično koristi ovaj stil komunikacije. To je vidio kroz istraživanja i studija, da je ovaj stil komunikacije je bolje na pomaganje ljudima obveznica i slobodno komunicirati. ; U slučaju usmene verbalne komunikacije, govor tijela igra vrlo važnu ulogu. Govor tijela i drugih ne-verbalne komunikacije tehnike pomoći kako bi se komunikacija više potpuna i djelotvorna. To olakšava interkulturalne komunikacije u velikoj mjeri, kao dobro. Na primjer, ako netko je reći, ja brigu o vama, s apsolutno bez lica ili fizičkog izraza, vi mislite da bi robot je u razgovoru s vama, zar ne?
Pa, to je razlog zašto, verbalne komunikacije tehnike, rekao je da se jedan od najkompleksnijih, ali bitno aktivnosti koje čovjek bavi u. Komunikacija u neizbježan. Čak i dok se mi pokušavamo ne komunicirati, možemo komunicirati. To je bio tamo od prije zore vremena, to je sveprisutan i je razlog zašto svi elementi na Zemlji su povezani. Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Pazite!