Burning Bush rezidbe

Burning grmovi su vrlo popularan izbor za mliječne krajolika. Oni imaju duboko smaragdno boji lišća, a jedan ne treba platiti mnogo pozornosti na ove grmova i grmlja. Burning grmlje (Euonymus alatus) su dvije vrste. Prvi je grm koji gori patuljka koji je blago izbočen i grane izgleda graciozan. Patuljak gorućem grmu zapravo nisu patuljaste veličine i može narasti do 6 metara, ali se zovu tako jer su manji u odnosu na uobičajenu gorućeg grma. Ove zajedničke gori grmlje može narasti preko 15 metara, tako da redovito gorućeg grma obrezivanje je potrebno. Dobra vijest je da gori grmlje može biti pruned u bilo kojem obliku i može se smanjiti za prilično male visine. Uzmimo pogledati kako i kada orezati zarastao gorućeg grma.
Kada orezati gorućeg grma?; Pitate, kada se orezati gorućeg grma? Svaki put, je pravo rješenje za zajednički ili patuljak gorućeg grma rezidbe. Ako mislite da su postali preveliki i njihova veličina je ometa druga stabla ili biljke, to je vrijeme da ih trim. Ako gorućeg grma u vrtu je postala tako velika da se blokira vaš garažna vrata ili put, možete koristiti škare i trim. Pokušajte i shvatiti ono što bi htjeli prosječna veličina gorućeg grma biti i orezati na tu veličinu, nakon što je mjerenje s trakom. Nakon nekoliko rezidbe sjednice ćete dobiti fer ideju o tome kada i koliko orezati gorućeg grma. Burning Bush pretvara jarko crvenu u jesen i izgleda zapanjujuće. To je najbolje orezati grm kad je mlad.
Kako orezati gorućeg grma?; Gori grmlje su tvrd i može izdržati puno teškog obrezivanje. Jedan ne treba biti stručnjak na obrezivanje, kada je riječ o gorućem grmu rezidbe. Sve što trebate su vrtni alat kao dobar škare, i ljestve, u slučaju obrasla gori grmlje. Ako ste rezidbe gori grmlje, a zatim vam dati različitim oblicima, kao pravokutnik, kvadrat, kugle ili čak u obliku drveta.
Kvadrat ili pravokutnog oblika nisu prirodne oblike gori grmlje, pa pokušajte i dati ga kuglasti oblik. Također možete ga izrezati na prirodni izgled drveta oblik. Za ovaj oblik, poduzeti neke škare živica i zadržati neke okomite grane (do visine od 5 do 7 metara) golom. To možete učiniti uklanjanjem manjih grana sa strane i sve lišće. Gornje razine grm (nakon 5 do 7 metara visine) može biti pruned u polu-kružnog oblika.
Međutim, najbolji oblik dati gorućeg grma je svijeta. Ako želite znati kako orezati gorućeg grma u kuglasti oblik, a zatim ovdje je vaše rješenje. Prije svega, uklonite sve nezdravo, oboljelih i oštećenih grana gorućeg grma. Zatim odabrati središnje grane koja može djelovati kao glavni kanal. Odaberite neki od bočnih grana i trim iz viška grane. Sada, kako bi ga savršeno kuglasti oblik, trim rubovima krakova koji ste odabrali.
Da biste saznali više o različitim vrstama orezivanja grmlje, pregledajte -; rezidbe Butterfly Bush - Kako orezati Butterfly Bush, Rhododendron rezidbe bilja, obrezivanje lila grmlje - Kako orezati lila grmlje, Korisni savjeti za Burning Bush orezivanje, postoje neke važne naputke , koji bi trebao imati na umu dok je poduzetnik gorućeg grma rezidbe. ; Gori grmlje rastu na alarmantno brzo stopa. Dakle, ako želite izbjeći rezidbe njega, presaditi na mjesto gdje se to može rasti kao veliki moguće. ; Također možete zamijeniti gorućeg grma s neke druge biljke, poput hrasta list hortenzija, Sumac ili aronije. ; Također možete orezati gorućeg grma i izrezati ga na veličinu od 12 cm. Međutim, to može utjecati na grm loše i samo ako je zdravlje vašeg gorućeg grma je dobra, to će biti u mogućnosti da se oporavim od ovog ekstremnog rezidbe. ; Gorućeg grma obliku monokulture (biljne kulture koje proizlaze iz rasta samo jedne vrste biljke), i natjecati s ostalim biljke. Dakle, ako planirate da biljka gori grmlje, osigurati da znate da li ili ne oni će ometati rast biljke, a to je sve o gorućem grmu rezidbe. Možete orezati gori grmlje bilo koje vrijeme želite. Gori grmlje izgledaju iznenađujuće u jesen kada navrše crveno, no održavati ih treba da ih trim redovito. Stoga, pokušajte ni biljka vrlo malo gori grmlje ili biljke drugim alternativnim pada biljke.