Updos za kovrčavu kosu

Sve što je trend u frizurama, kovrčava kosa uvijek ističe i čini izjavu. Bez obzira na frizuru za prirodno kovrčavu kosu, ona izgleda seksi i ženstveno, bez obzira na prigodu. Bilo je to vjenčanje, maturalne ili soare ništa izgleda prilično kao unfussy i seksi kao kovrčava updos. Updos za kovrčavu kosu naglašava ženstvene značajke zajedno s karizmom i karakter. Ako ste blagoslovljeni s prirodnim ringlets ili valovita brave onda updo frizure su savršen izbor za vas. Updos za kovrčavu kosu su vrlo svestrani, da li ste naslova na poslu ili marendu s prijateljicama, ili čak formalni događaj kao i oni znatno mogu poboljšati vaš izgled.
Kako učiniti updos za kovrčavu kosu
Classic Bun: kovrčava kosa izgleda odlično s jednostavnim kolač. Kolač je jednostavan stil koji pokazuje off temeljne teksturu kose dok je stvaranje sofisticirane još bezvremenski siluetu. Cik-cak kovrče stvoriti tona interesa i to je lako za jednostavan kolač da se pogled iz romantične, za seksi, da nedvojbeno žensko. Evo kako napraviti ovu opciju updos. Da biste stvorili ovaj izgled nakon što opere kosu, suhu kosu na laganoj vatri s difuzorom. Poviti kosu kao što se suši. Sljedeća primijeniti styling mousse za održavanje tekstura rotor i smanjiti kovrča. Povucite kosu u konjski rep i twist gore. Uzmi dugo upletena odjeljak i početi okretati kose oko sebe u krug. učvrstite ga bob igle i primijeniti Hairspray. Ovo je odličan izbor za casual updos za kovrčavu kosu.
Romantični vitice: Još jedan od najboljih updos za kovrčavu kosu je romantična vitice updo. To je vrlo lako napraviti i iako stil varira, umjetnički brave u obliku vitica kaskadno napora oko lica dok nježno četkanje ramena. Oni su savršen izbor za vjenčanje ili prom updo frizura za kovrčavu kosu. Da biste stvorili ovaj izgled, čak i ako imate kovrčavu kosu, oprati ih i ispraviti ih, a zatim upotrijebite curling željeza s 3 / 8 inča barel rotor kratko vitica i wisps nadopuniti i omekšati vašu updo. Nakon što ste sve svoje uvijene kose, da ih pomesti u jedan kolač, ali neka ih, naravno, sve pada oko vaše lice. Sigurna s Bobby igle i ne zaboravite Hairspray.
Francuski Twist: Za nešto malo više sofisticirani i elegantan za updo za kovrčavu kosu pokušajte francuski twist frizura. Za elegantan updo, split kosu na dva dijela čak i na svoje prirodne kose dio. Koristite češalj kako bi provjerili da je dio ravne i glatke kose iz najbliže glavu. Isječak ili vezati jedan odjeljak siguran, tako da možete koristiti obje ruke za rad s drugom, slobodni presjek. Počevši s kosom u prednjem, odmah iznad vaše čelo, twist presjeka oko čvrsto. Držite uvijanje dok ne dođete do samo prošlosti vaše uši i siguran s moderan Barrette. Odvezati drugi dio kose, ponovite postupak uvijanje i sigurniji sa podudaranja Barrette. Skupi preostale tresses zajedno okrenuti i zamotati u francuskom twist. Sigurna s Bobby igle i lak za kosu. Ovo je odličan izbor za slatka updos za kovrčavu kosu. Pročitajte više o tome kako napraviti twist frizura.
Punđa: A punđa je klasičan, elegantan i šik hairsyle koji je vrlo svestran i može se koristiti za gotovo svaku prigodu. Iako su ranije bile rezervirane za zrelu publiku, starleta i slavne osobe svih dobnih skupina su sportske ovu frizuru. Svi chignons koristiti isti bitni elementi. Vaša kosa mora biti duljine do ramena ili više za punđa. Korištenje styling krema throughout dodati tekstura na svoju kosu. Rad krema u prstima, a zatim skupiti kosu u potiljak i vrat, a siguran s kose elastična. Obrisati višak styling vrhnje preko konjski rep. Split kika u dva dijela. Twist jedan odjeljak i donijeti ga na suprotnu stranu, prelamanje baze kika u procesu. Sigurna s Bobby igle. Učiniti isto s preostalim dio. Sprej s lak za kosu kako bi punđa savršeno na mjestu.
To su samo neke updos za kovrčavu kosu. Postoji mnogo drugih stilova frizura, a ideje za kovrčavu kosu koji su na raspolaganju tako da odgovaraju vašem stilu i ukusu. Za inspiraciju možete pogledati na trend postavljanje slavne osobe kao što su Christina Aguilera, Beyonce i Alicia Keys, koji su poznati za njihove seksi kovrčava updos.