Kako Iron-On Patches

Iron-on zakrpe su popularne među djecom i odraslima, kao što možete dodati neke zanimljive naljepcima i vezeni zakrpe za svoje omiljene traperice i jakne. Iron-on zakrpe mogu biti domaće ili kupiti. Možete dodati neke detalje za svoj zrakoplov i jednostavne majice, polo vrata, traperice i jakne. Ako se pitate kako željeza na zakrpe, a zatim slijedite jednostavne željeza na zakrpe upute za različite vrste odjeće u nastavku.
Kako Iron-On Patches - Upute; Pobrinite se da Vaš odjeće je čist i bez prašine. Krpa bi trebala biti bez čestica prašine. ; Predgrijavanja stabljike željeza napuni vodom do vrha. , Ugladiti odjeće na tvrdu površinu kao što su željezo odbora. Pobrinite nema gužvanja. ; Željeza bi trebao biti postavljen na najvišu postavku, ako se natječete željeza na krpa trapera, kaki i platno tkanina. ; Iron haljinu prije stavljanja tkanina, kao što će biti od pomoći u uklanjanju bilo lutalica nabora i zagrijati odjeće kako bi ljepilo na željezo-na patch staviti brzo. ; Sada mjesto željeza na krpa se na površini od odjeće, trebate ga držati. Iron odjeće, krpa i ljepilo pritiskom na željezo teško. Možete proći željeza nad željezo-krpa na 4 do 5 puta da to staviti ispravno. , Nakon što stick odjeće, odjeće dopustiti da sjedi nesmetano za sat vremena. ; Nakon ljepilo ohladi, možete pokupiti vaš odjeće s novim, zanimljiv izgled. ; Kako Iron-On zakrpe na Leather? , Ugladiti jaknu preko tvrdu površinu kao daska za peglanje. , U šalicu, prelijte koža ljepila i širiti tanki sloj preko željeza na krpa s tankim kistom. ; Premazati krpa s malo teža premaz u blizini vanjskog ruba. ; Položite krpa preko jaknu u područje koje želite to stick. , Korištenje hladno željeza ili žlicom, pritisnite preko krpa teško. Start iz mjesta i kretanje van do cijeli patch je bio pritisnut ispravno. ; Ako neki ljepilo cijedi iz strane patch, samo mokri pamuk loptu u vodi i brzo ih mrlja u razrjeđivač boje i pokrenuti pamuk loptu preko rubova patch. , A to će pomoći uklanjanju višak ljepila. ; Kako Iron-on zakrpa na traperice?
Možete slijediti upute dane u tome da se željezo-na zakrpe upute kad zabada željeza na zakrpe na traperice. Provjerite jeste li položiti traperice na tvrdu površinu kao daska za peglanje prije lijepljenja željeza na zakrpe. Postavite željeza na najvišu postavku da pomogne staviti ljepilo debele traperice tkanina. Postoji mnogo željeza na zakrpe za traperice dostupan na tržištu koji dolaze u različitim dizajna, boja i oblika. Možete pronaći likovi iz crtanih filmova, zastave države, državni simboli, amblemi koledž, Harley-Davidson zakrpe, itd. tako da odgovaraju ukusu svakog pojedinca. Iron-on zakrpe za djecu su vrlo popularna i djeca vole da se vijoriti njihov omiljeni crtani lik na njihovu odjeću. Pročitajte više o modne odjeće.
Iron-on zakrpe napraviti jednostavnu haljinu ljepši kada koristite naljepcima, vesti zakrpe, itd. Možete čak probati i primijeniti željeza na zakrpe na svoje platno torbicu, baš onako kako vi stick željeza na zakrpe na kožne jakne. Probajte i dodati neke zanimljive detalje na svoj tkanine s željeza na zakrpe. Ove željezo-na zakrpe ne samo pomoći dodati neke dodatne fijuk na svoju odjeću, ali su odličan način da se krpa do rastrgan krpom. Nadam se da ove jednostavne željezo-krpa na savjete dokazati koristan za vas kad vam pokušati staviti neke željezo-na mrlje na traperice ili kožnu jaknu.