Istina ili Dare pitanja za parove

Istina ili usuditi je jedna takva igra koja je siguran da bi bilo zabavno party! Ne samo stranci, istina ili usudio igra se može igrati bilo gdje i bilo kada! Sve što trebate napraviti je okupiti neke besplatne prijatelje (koji su uvijek besplatno!), Spin bocu i započeti putovanje u svijet istine i hrabrosti! Postoje različiti set pitanja na temelju istine ili usuditi pitanja za mlade.
Istina ili Dare pitanja za parove
Jeste li i vaša djevojka mršavko umočen u javnom bazenu? ; Na dnu svoga srca, da li vi vjerujete da ste zaslužili netko puno bolje nego svoju djevojku / dečka? , Jeste li obje otići na stare narodne knjižnice samo s namjerom da u seksu? , Jeste li dvije tempiran svoju djevojku / dečka? ; Koji fizički aspekt svoju djevojku ne voljeti? Zasto? , Jeste li ozbiljni o vašoj vezi? , Recite nam jedna stvar koju ste skrivali od curu / dečka i namjerava ga sakriti zauvijek. ; Izaberite jednu osobu u sobi koje mislite da će biti loš dan. , Koji je najbolji dio da dečko / djevojka? ; Dajte popis isprike, uvijek koristite (i koje rade) kad želite izbjeći svoju djevojku / dečka. ; Opišite svoj prvi put. , Sta mislite da vam je djevojka / dečko treba mijenjati kako bi vaš odnos jači? , Prema vama, što je da je jedan kvaliteta svoju djevojku / dečka da nitko drugi nikad ne može imati? , Jeste li reći da na svoje sadašnje djevojka / dečko samo zaboraviti svog bivšeg? , Jedna stvar koju želim vam ne bi rekao da svoju djevojku / dečka. , Jeste li fasciniran o nekome (a ne slavna osoba), dok to radiš s djevojkom / dečkom. , Da li mislite da je vaš dečko je brak materijal? , Recite nam jedna stvar da vi i vaša djevojka odlučila ne reći nikome. (Pobrinite se dati odgovor odvojeno, na dvije različite osobe.) ; Više o zabavna party igre za parove.
Istina ili ne usuđuje za Dare igre
Izvršite seksi ples na ledu, na melodiju pjesmica za djecu poput svjetlucati svjetlucati mala zvijezda. , Dajte ples u krilu na bilo koji djevojka / dečko prisutan u sobi, pred svoju djevojku / dečka. ; Idi na putu s djevojkom / dečkom, i vikati za deset minuta da vam se ne ide na seks večeras, jer niste dobili vaš omiljeni brand kondoma. , Daj pet rundi konj natrag vožnja na svoj djevojka u javnom i pjevati voziti konj penis Banbury križa. ; Oponašaju tongue twister "ona prodaje školjkama na morskoj obali", na najmanje tri strancima, oni moraju shvatiti što govoriš! ; Razgovarati samo besmislene stvari tijekom igre, ne zaboravite, niti jedan razuman stvar dozvoljeno. ; Kiss svi ostali dečki / cure u sobi, osim vaša djevojka / dečko, a onda objasni kako su bili bolji nego što tvoj dečko / djevojka. ; Li papir ples na toaletni papir, a istodobno, bilanca balon između vas oboje! , To su neki od istine ili usuditi pitanja za parove. Ako je igrao pravilno, to može biti jedan od najromantičnijih igre za parove. Za više istine ili usuditi pitanja za svog dečka, pogledajte nestašan istina ili usudio pitanja. Ako želite nešto više ideja za parove istine ili usuditi, odnose se na istinu ili usudio pitanja.