Rib Cage tetovaže za Djevojke

Ako ste mislili na dobivanje body art, zatim rebra kavez tetovaža može biti dobar izbor. Poznati hollywoodska glumica, Megan Fox ima tetovažu na lijevoj prsni koš da citati pjesmicu, Bio jednom djevojčica koja nikada nije znao Ljubav Do A Boy slomila srce. Prsni koš je vrlo jedinstveno mjesto da biste dobili tetovaža. Ali morate imati napregnut tijelo da biste dobili ovaj tetovaža. Ideje za prsni koš tetovaže za djevojčice su dosta, desno od uzimajući cvjetnih dizajna jedinstven citati. Pročitajte više na, ženske tetovaža dizajne.
Rib Cage Tattoo Boli, iako rebara tetovaže izgledaju lijepi, oni su najbolnije tetovaže. Dio prsni koš je koščate i osjetljivo područje s manje tkiva i masti. Dakle, padding na koži na prsni koš je relativno manje, što dovodi do jakih bolova tijekom tetoviranja. Stoga, mislite i prije nego što bi vaš konačnu odluku o uzimajući tetovaža rebara. Štoviše, budući da rebara područja pružaju velike platno za tetoviranje, od vas će zahtijevati više od jednog sjedi da biste dobili tetovaža učinio. Pitanje se o vašem razinu tolerancije, a zatim odlučite ako stvarno žele ići za ovu tetovažu.; Pročitajte više na:; Tattoo Designs za djevojčice, Tattoo Ideje za djevojke; Rib Cage tetovaže za Djevojke, Nakon što ste odlučili da se tetovaža prsni koš, to je vrijeme u potrazi za nekim rebara tetovaža ideje. Dizajn tetovaža prsni koš u velikoj mjeri ovisi o dijelu rebara koje ste izabrali za tetoviranje. Budući da je, prsni koš pokriva veće područje, imate previše mogućnosti za istraživanje. Možete izabrati samo jednu stranu ili obje strane. Kada odlučite da biste dobili tetovaža na obje strane, možete otići za tetovažu na leđima koja će povezati ova područja. Popularni rebara tetovaže na djevojkama su cvijeće i poznati citati i izreke. Ovi citati su ili izreka tetovirane u stilski font koji su kovitla i izgledaju ženstveno. Mnoge djevojke dobiti tetovaža rebara u obliku pjesme kipareni s zapetljan fontovima. Te skripte mogu biti pisane na način vertikalni ili horizontalni način. Pročitajte više na: tetovaža slova stilova i dizajna.
Cvjetna tetovaže također donijeti neke od velikih rebara tetovaže za djevojke. Mnoge djevojke su odabrali tetovaža dizajn koji počinje iz kuka i regije koja se nastavlja do strane prsima regiji. Cherry Blossom stablo dizajn je jedan takav popularan dizajn koji izgleda vrlo atraktivno na djevojke. Neke djevojke također ići za neke jednostavne tetovaže koje su isklesani s jednom riječi kao što su, mir, mir ili svojim dečkom ime! Jednostavna leptir ili kut tetovaže također izgledaju sjajno na rebara. Pročitajte više o anđeo tetovaže za žene i Celtic leptir tetovaže.
Postoje neke važne upute koje trebate slijediti dok uzimajući tetovaža rebara. Nemojte prestati disanja tijekom tetovaža sjednice. Vi svibanj osjećati bunovan, a uzimajući tetovaža, ako je tako, pitajte tetovaža kavu da se zaustavi za neko vrijeme. Prsni koš tetoviranje daje trnce i ako su nalaz je teško da se zaustavi od oklijevanja, a uzimajući tetovaža, onda uzmi što više prekida kao što osjećate kao, kako bi se ugodno. Vi svibanj osjećati neugodno dok uzimanje pauze, ali odmah uz prsni koš tetoviranje je jako bolno i tetovaža odluka se koriste za takve pauze. Nikad ne žuri završiti tetovaža, radi na sjednicama kako bi dobili bolje rezultate.
To je sažetak na prsni koš tetovaže za djevojke. Prsni koš tetovaže se smatra da se neke od najbolnijih tetovaže. Svaka osoba ima različite tjelesne strukture i oblika i stoga, jedan bi trebao ići za dizajn koji će odgovarati njegovu / njenu osobnost. Idi za dizajn koji ćete voljeti i obožavati za života. Sretan Tetoviranje!