Probe Večera pozivnice: Tekst za probe Večera poziv

Probe večera je prekrasan način pokretanja vlastitog vjenčanja svečanosti. Međutim to nije samo za zabavu. Probe večera daje ljude iz oba mladenka i mladoženja je strani za interakciju i upoznati jedni druge bolje. Također, ona pruža priliku za probu za veliki dan. Prvi korak ka drži ovaj događaj je poslati probe večera pozivnice. Kao i svaku prigodu, postoje određene točke koje treba imati na umu o probe večera pozivnice tekst.
Probe Večera Pozivnice wordings - Smjernice
Forma Adresa; Budući probe večere nisu formalne što su vjenčanja, oblik adrese može biti neformalan. To je posebno vrijedi za bliskih srodnika kao što su braća i rođaci. Na primjer, čak i ako je vaša sestra je u braku, umjesto da se bavi joj je gospođa Caroline Smith biste mogli njenu adresu kao Caroline ili sestra Caroline. Međutim, jedan svibanj izabrati da se više formalne s jednim in-zakoni ipak.
PODACI KOJE TREBA SADRŽAVATI, pobrinite se da sljedeće podatke je uključeno u vaše probe večera poziv wordings:, Što je poziv o, (prilikom)? ; Kada se poziv dogoditi? Ovo bi trebalo uključiti datum i vrijeme. , Gdje je prilika da se mjesto?To se odnosi na mjesto na prigodu. Uključujući karta mjesto ili znamenitosti će biti velik ideja. ; Tko je domaćin probe večera? , Zašto je događaj uzimanje mjesto? Linija oko potrebe održavanja probe večera. Iako jednom "što" aspekt probe večera tekst je bavio, u svrhu događaja postaje jasno, uključujući liniju o razlog događaj će biti dobra ideja. , Dodatne informacije, u slučaju da postoji dress code ili informaciju o tome da li djeca moraju biti izvedeni, najbolje je ostaviti kao podatke iz teksta za probe večera pozivu. Možete nazvati vaš gost ili obavijestiti o ovom zahtjevu od riječi usta ili bilo koji drugi način da se osjećate bi biti prikladna. Kao što ti pozivi nisu formalno kao pozivnica za vjenčanje, mala napomena također mogao pratiti probe večera poziv da će nositi dodatne informacije.
Rasporedi za odgovor, to je uvijek razumna uključiti opciju za goste da potvrdi ako oni će biti u mogućnosti da prisustvuju probi večeru. To čini aranžmane za hranu, pića i ostale pojedinosti lakše upravljati. To se može učiniti na dva načina. Ili su telefonski broj i / ili e-mail adresu domaćina, s probe večera poziv tekst ili priložite odgovor karticu i self obratio omotnica s pozivom. Također, spomenuti datum do kojeg se očekuje odgovor. To bi se osiguralo da ne moraju nositi s last minute potvrde od gostiju.
Probe Večera pozivnice tekst Uzorci
Evo par riječi uzorak za probe večera pozivnice koje će vam pomoći u skripti savršen probe večera tekst vjenčanje pozivnice.
Probe Večera Poziv tekst Primjer # 1; Dođite, pridružite nam se kao i mi slaviti, probe večera roštilj za, (mladenka i mladoženja ime); Hosted by; (ime računala), na (vrijeme i datum); Na (adresa mjesto ), RSVP očekuje (datum), (telefonski broj domaćina)
Probe Večera Poziv tekst Primjer # 2: (ime računala); Zahtjev (i), Užitak vaše prisutnosti, na vjenčanju probe Večera za; (mladenka i mladoženja), na (vrijeme i datum); Na (adresa mjesto ), RSVP očekuje (datum), (telefonski broj domaćina)
Probe Večera Poziv tekst Primjer # 3; Andrew popped pitanje,, i Julianne rekao je Da!; Sve je bilo dogovoreno,, od cvijeća do haljina., Ali kako mi to kažemo, 'Vježbaj čini čovjeka savršena', Pridružite nam se za probe večera (datum); Kao što težimo da bi posljednjeg dana velik!
Host: _______________________; Mjesto: ____________________; Datum: _______________________; Vrijeme: _______________________; RSVP detalje :_______________
Sada da znate što su važne točke koje treba imati na umu dok formuliranju probe večera pozivnice tekst, ne zaboravite kako bi se osiguralo da su ti pozivi šalju dva tjedna prije probe večera. To ostavlja dovoljno vremena za potvrdu od gostiju, a također i za poduzimanje prikladnih mjera za tu prigodu.