Brijanje Savjeti za osjetljivu kožu

Ako imate osjetljivu kožu, možda ćete biti svjesni kako brzo reagira na nove sapun ili nova krema. Trošenje nekoliko sati na suncu može biti neugodan za Vas. Osjetljiva koža lako postaje crveno ili pjegav, ako dođe u dodir s nekim oštrim kozmetički ili toaletne proizvoda. To se lako može dobiti izgorio od sunca samo s nekoliko minuta od izlaganja sunčevim zrakama oštre. Dok je osjetljivost je jedan problem za vas, može biti izazov to brijanje. Sada, brijanje zdravu i normalnu kožu možda bi to osjetljiva. Onda što nakon brijanja osjetljivu kožu? To će definitivno reagirati, ali ovdje su neke savjete za brijanje za osjetljivu kožu koja će zasigurno biti od velike pomoći za vas.
Pet savjeta za brijanje za osjetljivu kožu
Brijanje Savjeti za osjetljivu kožu # 1, prvi savjet za brijanje osjetljive kože je da se obrije noću. Razlog je, brijanje noću će dati vašoj koži puno vremena da ozdravi i vratiti se na normalno stanje. Dok vas obrijati vašu kožu, mrtve stanice kože je uklonjen, a novi sloj kože izložena koji izgleda svježe, čisto i poštenije. Ovaj sloj je puno osjetljivija od starije kože. Štoviše, brijanje će otvoriti pore kože. S obzirom na ove čimbenike, ako je vaša koža dolazi u dodir s prašinom, voda, sapun, deterdžente ili druge kemikalije, to će odmah reagirati što dovodi do crvenila, svrbež, zakrpe ili bumps na kožu. Također, ova koža je više sklona infekcije. Brijanje noću je jedan od najboljih savjeta za brijanje za osjetljivu kožu jer će osigurati da vaša koža ne dolazi u kontakt s navedenim elementima koje bi mogle pogoršati vaše osjetljive kože.
Brijanje Savjeti za osjetljivu kožu # 2; Nemojte izravno koristiti žilet u slučaju uklanjanja dlaka za osjetljivu kožu. Korištenje krema za brijanje za osjetljivu kožu je još jedan važan savjet morate slijediti. Upotreba krema za brijanje pomoći će omekšati kosu i stoga, brijanje će biti lakše. Ponekad, guste kose može biti teško da biste dobili osloboditi od i možda završiti kreće brijač više od jednom da biste ga uklonili. Ova akcija može dovesti do britva bumps i oštetiti vašu kožu. Možete pričekati nekoliko minuta nakon nanošenja kreme za brijanje, tako da to radi na svoju kosu, a brijanje je učiniti lako i ispravno. Odlučite se za kreme za brijanje specijalno formuliran za osjetljivu kožu. Brijanje ulje za osjetljivu kožu mogu koristiti prije nego što primijenite krema za brijanje kako bi se izbjegle reakcije na koži nakon brijanja.
Brijanje Savjeti za osjetljivu kožu # 3, pobrinite se da lopatice britva oštri, tako da ne završiti kreće brijač na istom području više od jednom. Također, ulagati u kvalitetan brijač i mogu se čak opredijeliti za jednokratnu britva. Ne koristite dugim potezima dok se brijete noge, osjetljivu kožu treba dodatna njega, biti nježan i koriste male udarce. Jedan od važnih savjeta za brijanje za osjetljivu kožu je da morate obrijati u smjeru vaše kose. Brijanje u suprotnom smjeru može dovesti do urastao kose. Pročitajte više o zaraženim urastao kose.
Brijanje Savjeti za osjetljivu kožu # 4, možete se odlučiti za električni brijač za osjetljivu kožu. Pazite ovo je vodootporan ako ćete ga koristiti u kupaonici. Odlučite se za bežični brijanje za osjetljivu kožu, tako da ćete imati veću mobilnost i to će biti lakše za korištenje. Za osjetljivu kožu, možete se odlučiti za električni brijač s losion dozator, tako da ne začepljuje aparat za brijanje. Možete tražiti više značajki kao što su brzo napuniti, čvrst, ugodan za držanje i lako se čiste. Provjera nekih električne brijače osvrt na internetu je dobra ideja da odaberete najbolju kvalitetu i marku aparata.
Brijanje Savjeti za osjetljivu kožu # 5, da bi lakše brijanje postupak, morate se ljuštiti koža treba obrijati. Možete ljuštiti kože kod kuće s pročišćavati pogodan za osjetljivu kožu. Budite nježni i piling kružnim pokretima. Ovo će ukloniti mrtve stanice kože i pomoći urastao kose da dođu do površine kože. Nakon toga, možete oprati kožu sa toplom vodom i posušite ručnikom. Sada je vaša koža je spremna za brijanje. Nakon brijanje je više, oprati kožu sa mlakom vodom i nanesite losion antiseptički, opor ili tonik za zatvaranje pora. Završiti vlaži kožu kvalitetna krema. Nemojte koristiti sapun preko obrijane kože za najmanje 12 sati.
Za više informacija o osjetljivu kožu i glasi:; prirodnu njegu za osjetljivu kožu, acne proizvode za osjetljivu kožu, kao vaša koža je osjetljiva zašto ne uzeti malo ekstra njegu? Nakon navedenih savjeta za brijanje za osjetljivu kožu će Vam pomoći da imate klasičan obličje i užaren kože. Nastavak za njegu kože režim exfoliating jednom tjedno, i toniranje i vlaženje svakodnevno održavati ljepotu vašeg osjetljivu kožu. Pazite!