Pletenica frizura za djevojčice

Pletenica frizura za djevojke su odličan način da dobijete kosu iz lica i držati kosu sa zapletena, kao djevojčica igra. Iako neke od ovih djevojaka opleten frizura može biti malo tvrd za napraviti, ali bi moglo biti vrijedno ga ako je vaš djevojčica ih voli. Ostali frizura su jednostavni za napraviti, jednostavno zahtijeva nekoliko minuta do kraja.
Neke uobičajene pletenica frizura za djevojčice
Opleteni pigtails; Ovo frizura je jedan od klasičnih pletenica frizura za djevojčice. Postupak počinje odvajanje kose dolje u sredini. Uzmite svaki kika stvoriti jednostavan nisko pletenica. Za eksperimentiranje s nekim varijance, položaj pletenice iznad glave i sigurno korištenje Bobby igle, ili ih uviti u buns, a zatim učvrstite s Bobby igle. Također imate mogućnost postavljanja kosu u pigtails koji su osigurani sa gumenom trakom preko glave, i postavljanje traka na gumenom trakom. Nakon toga su potrebni za pletenice kose u uobičajeni način, tkanja vrpcom u kao treći dio.
Bočni pletenice; Za to frizura, razdvojite kosu dolje centra. Prikupiti skroman dijelove kose u prednjem na bilo jedne strane. Pletenica i dijelove i onda ih dobiti zajedno na stražnjoj strani glave. Koristite elastična bend i / ili vrpcom za njih siguran u ispravan način. To je jedan od najjednostavnijih djevojaka pletenice frizura.
Opleteni kika frizuru, kao što su strani pletenice frizuru, to je također jednostavan za napraviti. Sve što trebate učiniti je prikupiti sve dlake na dnu vrata i pletenica u jednu pletenicu, vezanje baze pomoću elastičnih bend i luk. Možete čak i prikupiti sve od kose odmah iza glave i kravatu s elastičnom trakom. Pletenica kose, to twist u kolač, i na kraju ga sigurno s Bobby igle. Pročitajte više o pletenicama za djecu.
Petite pletenice; Doing petite pletenica frizurom je vjerojatno najbolji put to držati kosu iz lica za dugo vremena. Uzmi svoju djevojčica u frizerski salon i zamolite ih da pletenica njezine kose na mnogo sićušnih mikrorobota pletenice. Kasnije možete postaviti kosu u konjski rep, ili ih pustiti dolje za relativno nisko-održavanje frizure. The petite pletenice frizura je vrlo popularna među African American zajednice. Ako je to učinio djevojke, dodajući perle na kraju pletenice je vrlo dobra alternativa. Veličina zrna se određuje koliko dugo je pletenicu. Pročitajte više na:; Micro pletenica frizura, African American Hair Styles Pleter, Francuski pletenice, događaj ove vrste frizura je jedan od najtežih pletenica frizura za djevojčice, međutim, ako je učinjeno na pravi način, to izgleda odlično. Možete to učiniti frizuru kao pigtails ili konjski rep. Vi svibanj čak uključiti vrpce u stilu nakon učenja kako to učiniti pravilno. to rade kod kuće svibanj biti malo teško, pa je sugerirao da odete na dobar frizer za dobivanje posla. Pročitajte više na:; Kako Francuski pletenica kose; Pletena frizure za djecu: "Ovo su neke od vrlo čest i popularan pletenicom frizura za djevojčice. Međutim, postoje mnoge druge sladak i trendi frizure možete napraviti na djevojčice koje će hatar to imati.