Glicerin i ružina vodica

Glicerin i ružina vodica su vrijedne žene od stoljeća. Štoviše, ova kombinacija se koristi u raznim kozmetičke losione i kreme tvrdeći da je primjena takvih proizvoda neće popuštati to užaren i meke kože. Pa, glicerin je prekrasan oil-free krema i ružina vodica ima kožu hranjiva svojstva, pa je kombinacija je svakako ništa manje nego čudo napitak. Let's imaju pogled na njihove pojedinačne prednosti na prvom mjestu.
Glicerin Prednosti
Glicerin je transparentan, viskozna tekućina koja se može pripremiti od bilo biljna ulja ili propilen alkohola. To je bio korišten u kozmetici za stoljećima u raznim oblicima kao što su otapala, humectant, maziva, plastifikator, ublažavajući, itd. Glicerin je postao takav hit u kozmetičkoj industriji jer pomaže u održavanju homeostaze kože, regulira ravnoteža vode u međustanična matrica.
Ružina vodica Prednosti
Ružina vodica je anti-upalne, adstrigentno, antiseptička svojstva učinili su ga sve vrijeme za čišćenje lica. Štoviše, lijep miris svidi tijela i duše, što je vjerojatno razlog zašto ga se koristi u tradicionalnom lica sredstva za čišćenje. Ružina vodica priprema se od ružinih latica, a sastoji se od bodova komponenti koje imaju sposobnost da stimuliraju cirkulaciju krvi u krvnim žilama. Zato što je tako veliki o povećanju cirkulaciju krvi? Pa, budući da krv u krvne žile u osnovi kože dobiva stimulirana, koža stanje poboljšava. Na primjer, nit venama, ožiljci, opekline, starenje kože i druge takve uvjete dobiti smanjen. Pročitajte više o njegu kože lica.
Glicerin i ružina vodica pogodnosti
Kada ružina vodica i glicerin su kao strašan toniranje svojstva pojedinačno, zamislite koliko koristi njihova kombinacija može dovesti do. Glicerin i ružina vodica za kožu i kosu je vidio da biti velik. Pomladiti starenje kože i smanjenje bora, primijeniti mješavinu praha sandalovina, glicerin i ružina vodica. Ostavite ga da ostane još neko vrijeme, zatim isperite hladnom vodom. Osim toga, smanjiti mrak kože i kože tan, primjenom smjesa soka od limuna, glicerin i ružina vodica (u jednakim iznosima), on je vjerovao da pomogne olakšaj boje kože u roku od mjesec dana. One također mogu pripremiti losion miješanjem nekoliko kapi glicerin, ružina vodica, maslinovo ulje u žlica mlijeka i primijeniti ga na lice, ruke i vrat. Obrišite s tkiva u jutro i kupati se u mlakoj vodi. Pročitajte više na prirodne kože lightener.
Glicerin i ružina vodica koristi u kreme i losione
Budući da je kombinirani prednosti glicerin i ružina vodica su dobro poznati, pronašli smo nekoliko glicerin i ružina vodica smjesu boce dostupne u trgovinama. Možete ili mogao primijeniti proizvod dostupan u trgovinama ili pripremiti vlastite ružina vodica i glicerin smjesu kupujući ih odvojeno, a zatim kombinirajući ih na način koji želite. Također se može pripremiti losion s glicerin i ružina vodica i primijeniti ga imati mekan, sjajnu kožu. Ovdje su neke jednostavne recepte, uz pomoć koje možete pripremiti prirodnu kožu losione ili kreme kožu.
Glicerin i ružina vodica losion
Sastojci; 4 unce organske ružina vodica, 4 unce biljnog glicerina (food grade), 6 kapi eteričnog ulja ruže, staklena boca (sterilizirano), maloj zdjeli, Priprema Postupak
U malom zdjelu, sipati 4 unce glicerin i ružina vodica svaki. Umutiti sastojke zajedno s umutiti ili žlicom. Dodaj 6 kapi eteričnog ulja ruže i lagano promiješati. Pretočiti ovu smjesu u sterilizirane staklena boca. Štoviše, budući da ovaj losion je pripremljena od glicerin da nedostaje bilo koje vrste konzervansa, važno je držati u frižideru pripremljeni losion. Kada je potrebno, primijenite neki losion na vaše ruke i tijelo kao što će učiniti s bilo kojim drugim losion. Pročitajte više o njegu kože.
Glicerin i ružina vodica vrhnje
Sastojci; 3 šalice ružina vodica, 6 žličica glicerina, 1 ¼ šalice aloe vera gel, 12 do 20 kapi eteričnog ulja ruže, 2 žličice kraljevski pčelinje mliječi, vitamina E ulje od 4 kapsule vitamina E, 2 žličice sjemenki grejpa ekstrakt; sterilizirano boca ; Clean srednje veličine zdjelu; Priprema Postupak
Uzmi 3 čaše od ružina vodica u čistu posudu i dodajte glicerin, ruže eterično ulje, ekstrakt sjemenki grejpa, Aloe vera gel i kraljevski pčela mliječi na njega. Japanac savjete kapsule vitamina E i istisnuti ulje vitamina E od njih u smjesu u bocu. Korištenje umutiti ili žlicom, dobro umutiti smjesu. Trunka smjesu u sterilizirane boce i držati u frižideru. Kada je potrebno uzeti pamuk loptu i primijeniti neke kreme na njega, a zatim masaža lica sa prirodnim glicerinom i ružina vodica krema prije odlaska u krevet.
Pročitajte više na:; sandalwood Zalijepi i roze vode; Natural Skin Care, glicerin i ružina vodica toneri su također masažu na lice nakon čišćenja i piling lica. To se vidi dovesti do učinkovite rezultate u roku od tjedan dana ili tako. To ostavlja kožu mekom, hidratizirana i mirisa divno.