Kako ukloniti guma iz Odjeća

Nazovite to bombon ili usta svježiji, žvakaća guma je omiljena za ljude svih starosnih dobi. Uz ovu veliku popularnost, to je sasvim moguće da ste dobili guma na svoju odjeću, tepih, namještaj i na vrijeme, u kosu. A najgore je činjenica da je guma drži u tkanina tkanina, čak i ako ručno izvaditi većinu. Umjesto dobivanje frustriran, možete isprobati jednostavna rješenja za dobivanje osloboditi od guma iz odjeće. Ovaj članak ističe neke od učinkovite savjete o tome kako maknuti desni od odjeće.
Kako ukloniti guma iz Odjeća učinkovito; Za uklanjanje smole iz tepiha i odjeće, možete naći nebrojene proizvoda za čišćenje na tržištu. Ipak, glavni nedostatak s pomoću takvih rješenja je jake kemikalije sigurno oslabiti tkanina tkanina i na vrijeme, olakšaj njegova boja. Također, cijena tih proizvoda mogu biti vrlo visoko. Dakle, bolje alternative za uklanjanje guma od odjeće je praksa čišćenje savjete kod kuće sa sastojcima koje možete lako pronaći u kredenac.
Uklanjanje guma po Glazura: instant savjet za uklanjanje žvakaća guma od odjeće se pomoću kockica leda. Primijeni led guma za oko 15-20 minuta. Ovo će otvrdnuti guma dok je još uvijek na platno, tako što ga čini lako ostrugati sa tupim nožem. Neki ljudi čak smatraju držanje krpu u hladnjak na oko sat vremena ili dok guma je zamrznuta, nakon čega je desni je ukloniti ručno ili scrapping sa tupim nožem.
Uklanjanje guma s kipućom vodom: Žvakaće gume na odjeći također može biti uklonjene od strane porinuće tkaninu u kipuću vodu. Uzmite neke kipuću vodu u malim kantu i uroniti krpom u njemu. Desni će se rastopiti i omekšati, nakon čega izlazi lako. Možete koristiti tupim nožem struže od žvakaća guma što je više moguće. Isperite krpom i pustiti da se osuši. Provjerite je li guma gubi ili ne, i ponovite postupak dok desni je očišćen u potpunosti.
Uklanjanje guma s Petrol: benzin ili benzin je također učinkovita sredstva za čišćenje, za dobivanje osloboditi od guma iz odjeće. Uklonite guma od odjeće koliko god možete prije nego što aplicirate benzin. Nakon toga, staviti neke kapi benzina i pročišćavati za 2-3 minuta, dok se desni je potpuno uklonjena. Provjerite jeste li rukovati benzin pažljivo kao što je to vrlo zapaljiv. Zatim možete oprati benzinom liječenih odjeću s redovitim deterdženti za uklanjanje mirisa.
Uklanjanje guma s maslacem od kikirikija: Još jedan učinkovit način za uklanjanje guma od odjeće je pomoću kikiriki maslac. Slično kao i benzin metoda, po prvi put uzeli maksimalno guma od odjeće, a zatim proširila kikiriki maslac preko njega. Kikiriki maslac olabavljuje guma i pomaže u njemu scrapping od tkanina tkanina. Isprati maslac temeljito da se izbjegne bojenje. Više o sredstvom za uklanjanje mrlja.
Uklanjanje guma pomoću octa: popularan način uklanjanja guma za žvakanje s odjeće i tepiha je pomoću toplo, bijeli ocat. Možete koristiti četkicu za nanošenje octa preko desni. Umočiti kist u ocat rješenje i protrljati žvakaća guma. Ako je potrebno, umočiti kist opet i dalje trljanje desni, dok ne dođe isključiti iz odjeće. Pročitajte više na uklanjanje guma za žvakanje.
Bilo da ste stick guma slučajno ili netko drugi to učinio, rješenje za uklanjanje guma ostaje ista. Dakle, zašto ne nositi problem i pokušajte iznad savjete o tome kako maknuti desni od odjeće. Za najbolje rezultate, očistite ljepljive gume od odjeće što je prije moguće.