Uzimajući osloboditi od Buhe u kući

Buhe su maleni insekti bez krila koji su obično prisutni u našoj kući i na kućne ljubimce tijelo. Dok je krv sisavaca je ono što odrasle buhe hrane, njihov mladi se hrane digested krv u obliku fecesa odraslih buha, perje, komadići naše mrtve kože i druge organske otpatke. Postoje različite vrste buha. Među tim, mačka buhe najčešće se nalaze na mačke, psi i ljudi, više nego pas buhe i ljudske buhe. Ljudski buha najčešće se hrani krvlju ljudi i svinja. Ove buha mogla biti prisutna gotovo svugdje u našoj kući i na kućne ljubimce tijelu. Uzimajući osloboditi od buha u kući nije lako. Morate započeli ovaj postupak čim ćete naći prvi, ako ne želite nekontrolirano buha zaraze u vašem domu.
Easy načina dobivanja osloboditi od Buhe u kući
Uzimajući osloboditi od Buhe u kući # 1: Pokrenite postupak dobivanja osloboditi od buha u kući, od posteljine, tepiha, jastuk, kauč pokriva i sl. morate oprati sve ove u jakim otopinu deterdženta. To će pomoći uništiti buhe u kuću i jaja. Sjeti se da budu oprezni dok branje ove stavke, tako da se ne prelijevaju jaja. Polako ih pokupiti, ne prašine, izravno ih u sapunici rješenje. Ostavite ga za sat i oprati da biste dobili osloboditi od buha i jaja.
Uzimajući osloboditi od Buhe u kući # 2: Ako je vaš tepih je periva onda je postupak za dobivanje osloboditi od buha u tepih je isti kao i opisani postupak. Ako nisu perive, svakako bi čudo kako to ubiti buha u tepih? Vakuum je najbolja opcija. Vakuumski vaš tepih temeljito. Zapamtite, usisavanje to jednom neće dobili osloboditi od buha u kući. Morate to učiniti svakodnevni, za nekoliko dana na početku. Nemojte prestati ovdje, vakuum cijelu kuću, ljubimca odmor područje, područje ispod namještaja, u pukotinama, u malom praznine presvlake, otvorenog ormarića, itd. Ponovite ovaj postupak za čišćenje nekoliko dana i ne zaboraviti odbaciti vrećice vakuum.
Uzimajući osloboditi od Buhe u kući # 3: Korištenje boraks u prahu je odličan način dobivanja osloboditi od buha, naravno. Morate posuti prah ovo preko tepiha i četka temeljito, tako da je ispravno širi i dobiva u malim praznine na tepih. Ostavite ga kao što je to za 2-3 dana, a zatim usisati tepih, kao i područje na kojem ga je zadržao.
Uzimajući osloboditi od Buhe u kući # 4: Možete se odlučiti za neka aktualna lijek da biste dobili osloboditi od buha na vašeg ljubimca. Postoji veliki broj proizvoda dostupnih za liječenje buhe na pse, mačke i druge kućne ljubimce. Ne zaboravite da je postupak tretiranja buhe na kućne ljubimce, a kuća mora biti učinjeno zajedno. Možete dati vaš ljubimac kadu s ljubimac šamponi posebno dizajniran za buha kontrolu i koristiti buha češalj da paze na buhe prisutne na svom tijelu.
Uzimajući osloboditi od Buhe u kući # 5: Još jedan način dobivanja osloboditi od buha u kući je, naravno, putem kuhinjske soli. Posuti soli preko tepiha, tepisi, područje oko namještaja, ljubimca područja za odmor, vrata i prozor okna. Ostavite ga za jedan dan i vakuum ovom području sljedećeg dana. Morate to učiniti buha tretman za nekoliko dana kako bi se osiguralo da buhe su potpuno out. Više o buha kontrolu lijekova home.
Uzimajući osloboditi od Buhe u kući # 6: Postoje razne sprejevi dostupan na tržištu koji možete koristiti za dobivanje osloboditi od buha u kući. Možete se odlučiti za one koji sadrži pesticide ili kukaca regulator rasta. Ti sprejevi doći iu najmanjim uglovima, neke pomoći ubiti odrasle buhe, a neki su za jaja i ličinke.
Pročitajte više na:; buha zaraze, Prirodne buha kontrolu, "Kako da biste dobili osloboditi od buha" nije veliki problem s navedenim lijekovima da će ih ubiti. Uzimajući osloboditi od buha u kući nije jedan dan postupak, morate nastaviti lijekova za nekoliko dana. Također, jednom kad u potpunosti dobili osloboditi od njih, slijedite gore čišćenje kuće režim jednom u deset dana kako bi svoju kuću i kućne ljubimce buha besplatno.