Uređenje soba s visokim stropovima

Visoki stropovi su radost za pogledati i oni koplja osjećaje zanosa u srcima ljudi koji žive u takvim kućama. Ljepota coffered, zasvođen ili dvije priče strop može biti prilično hipnotička, međutim, stvarajući ugodno i pozdravni osjećaj prostora ispod nje, može dokazati da se prilično izazov. Iako elegancije, drama i raskoši dodan u kući visokim stropovima su fenomenalni, uređenje sobe s visokim stropovima mora biti učinjeno vješto. Ako ukras nije pravilno planiran, to može napraviti sobu osjećam kao praznu špilju ili auditorij.
Visoki strop uređenje Ideje
Odabir prave boje i teksture, izbjegavati slikarstvo visoke stropove bijela. To je zbog toga, bijela boja će uzrokovati sobu da se osjećaju kao gledalište, a time nedostaje povezanost i toplinu da kuću treba sadržavati. Po mogućnosti koristite boje koje su iste kao i boje zidova do stropa. To će dati sobi smirujući i poziva žalbu. Možete čak koristiti novi neutralan kako bi boravak u potrazi svijetle, međutim, dodati oprati od boje s visokim stropovima. Korištenje toplo, ruža na temelju siva, seljački terakota, zreo žute i druge takve boje će izgledati dobro.
Podovi; Mi često podcjenjuju ulogu u izradi poda sobe izgledaju ugodan i poziva. Stavljanje velikog tepih na drvo podovi u sobama visoki strop može pomoći smanjiti svoje kavernozni osjećaju. Odaberite tepih koji nadopunjuje shemu boja i postavite ga na takav način da stvara osjećaj coziness. Pročitajte više na podovima.
Pravo količinu svjetlosti, to je uvijek najbolje uzeti u obzir osvjetljenje plan dok se gradi kuća. Kuće bi zapravo trebala predočiti svoje postavke namještaja, itd. Tijekom faze izgradnje, tako da oni zajedno s električar može raditi najbolje ožičenje postava za najprikladniji sustav rasvjete u sobi. Pobrinite se da električar stavlja u opću rasvjetu, naglasak, zadatak rasvjete i dimmers kao dobro. U prostorijama s visokim stropovima, to je najbolje staviti na jači stol svjetiljke koje će popuniti više vertikalnog prostora. Štoviše, dodajući 24-26 inča zid scones može dati soba dramatičan učinak.
Kontrolu temperature, da bi visoke ceilinged sobi od crtanja topline u, treba odabrati zastora sa visokom izolacijom. To ga čini lakše upravljati hlađenje za cijelu kuću. Osim toga, za prozore koji se teško obrađuju termički, može se odlučiti za folije. Ovi filmovi eliminirati i smanjiti odsjaj sunčeve topline dobitak. Prozor filmovi dolaze u raznim stilovima i svrhe. Dodavanje pliš tkanine na bilo kojoj podlozi u takvim sobama su također odlična ideja, kao što su upravljanje temperaturom. Debeli-Pile perzijski tepisi, presvlake i gusta rukom zamršen Tibetanaca će smanjiti gubitak topline i održavati toplinu u visokom stropu sobe. Tijekom ljetnih mjeseci, to je mudar da pomak na lakši komada poput svile, pamuka ili lana slipcovers lagan, što će učiniti prostor osjećaju hladnjak.
Zidne obloge i Windows; U srednjoj ceilinged sobe, ponekad prozori ići sve do stropa. Međutim, čak i ako oni ne, to je bolje objesiti zastora visoka. To je zato što je soba će izgledati više uravnotežen i da će se osjećati ugodnije. Što se tiče zidne obloge kao što su umjetnost okvira, itd. su u pitanju, on je mudar da se ograniči broj okvira se stavi gore. Okvira po mogućnosti bi trebao biti malo, ali većih dimenzija. Osim toga, tim okvirima treba postaviti u razini očiju. Pročitajte više o unutarnjeg uređenja.
Odabir i uređenje pravo namještaj, namještaj igraju važnu ulogu u stvaranju osjećaja kohezije kada je u pitanju uređenje s visokim stropovima. Kupnja komada namještaja s viši leđa, masivne noge i ruke, odgovarajući jastuk, itd. pomoći kako bi se gel bolje namještaj sa sobom. Mala komada namještaja samo će biti proguta u takvim visokim ceilinged sobe. Štoviše, visina zidova će uzrokovati niske slung stolice izgledati dwarfed. Osim odabira namještaja, uređenje prikladno ih je također važna. U takvim soba, najbolje je da grupa komada namještaja zajedno u različitim dijelovima prostorije, a time, stvaranje manjih sjedećih mjesta koji pomažu ublažiti kavernozni osjećaju.
Pročitajte više na:; Home uređenje, Living Room uređenje, uređenje sobe s visokim stropovima može dokazati da se prilično izazov. Međutim, s naglaskom na boje, teksture, namještaj, temperatura, zidne obloge, itd. jedan po jedan mogu pomoći u smanjenju izazov. Stvaranje stilski ambijent u visokim stropom sobe, učinit će kuću više povjerenja i pozivajući.