Kako ukloniti Paint iz automobila

Pogrešnu posao boje može učiniti vaš automobil izgledaju neatraktivan. Slikajući vašeg automobila ili primjenom dodir boje na njoj, neka druga područja mogu dobiti naslikao kao i, što je dovelo do zamrljan i neujednačena izgledati. Ponekad, boja može biti slučajno prolivene nad automobilom. Vaš auto prije lakiranja, prethodno boja treba biti uklonjen. Također pogrešno učinio bojite posao treba popraviti raskrivanje off boja iz automobila površine. Što god može biti razlog, uklanjanje boje iz automobila na pravi način pomoći će vam dati vaš automobil željeni završiti opet. Za svaku od gore navedenih razloga, ako se pitate kako to maknuti boje iz automobila, onda ste sletio na desnoj strani. Ovdje su neke načine kako bi vam pomogao ukloniti boju s automobila završiti, pa nastavite s čitanjem.
Načina uklanjanja boja iz Auto
Uklonite Paint iz automobila Korištenje sapunici, uzmi puna kofa mlake sapunici. Pobrinite se da koristite blagi deterdžent ili šampon autopraonica. Uzmite čisti mekom krpe i grubo pranje posuđa pročišćavati. zamoči ga u sapunici i ribati nad boja dobro. To je učinkovit način za uklanjanje boja u spreju iz automobila ako ga još uvijek nije potpuno suha. Prije te probati to, više su šanse za dobivanje rezultata. Pročitajte više o automobilu slikarstvo vodič.
Uklonite boje iz auto pomoću razrjeđivač boje; Koristeći razrjeđivač boje je odlična ideja ukloniti boje iz automobila. Možete odlučiti za petrolej, terpentin, benzin ili čak noktiju poljski remover da biste dobili osloboditi od boje. Wet ručnik s jednom od ovih i lagano trljati preko boja koje trebate ukloniti sa ovom krpom. U slučaju emajl boje, možete uspješno ga ukloniti. Primijetit ćete da je boja prenosi na tkaninu, jednostavno nastavite trljajući ga ukloniti boje. Ako boja ne prenosi preko platno, to je akrilnih ili lak boje, za koje trebate koristiti sljedeću metodu.
Uklonite Paint iz automobila Korištenje Trljanje Compound, u slučaju akrilnih ili laka auto boje, morate koristiti najbolje kvalitete spoja auto trljanje i tampon. Provjerite je li buffer nije gotova 2500 do 3000 o / min, jer to može spaliti boje i ostaviti tragove, naročito u slučaju tamne boje automobila. Sada početi primjenom trljanje spoj, a zatim upotrijebite tampon. To će definitivno pomoći ukloniti ukloniti boje ogrebotina iz automobila.
Uklonite Paint iz auto pomoću brusnim papirom; Start za uklanjanje boje iz automobila koristeći 800 borbenost šmirgl papir. it Pijesak kontinuirano preko boje ukloniti za nekoliko minuta. Sada se 1000 šmirgl papir granulacije, opet pijesak kontinuirano za nekoliko minuta. Dalje, trebat će vam 1500 borbenost papirom obaviti posao. Nakon što su učinili brušenja s ovom jednom i skinuo sljedeći sloj, uključite u 2000 pijesak pijesak papir. Nakon završene obrade s tim, možda ste otpisan od boja. Korištenje mokrim papirom je također učinkovita tehnika.
Pročitajte više o:; Automoive Slikarstvo savjeti, automobilski dodir Paint, Jednom kada dobijete željene rezultate s jednom od gore navedenih načina za uklanjanje boje iz auto, možete završiti primjenom voska i poliranje. Sjeti se da parkirate svoj automobil u sjeni kako bi se izbjeglo pečenje svake prolivene boje zbog izravnog sunčevog svjetla, čineći ga teško biti uklonjena. Ako niste dobivanje željene rezultate, da bi bilo najbolje da se u automobilu na ovlaštenom servisu i svojim klasičnim završiti natrag.