Istina ili Dare pitanja za djevojke

To je subota noć i vi i vaše prijateljice su vlasništvo drijem stranka na svoje mjesto. Dok redovite stvari koje treba učiniti u drijem stranka kao što je gledanje filmova i davanje makeovers može biti zabavno, što je sljedeće? Pa ništa ne može biti zabavna i uzbudljiva nego igra istine ili usuditi se! Istina ili usuditi se klasični party igra koja je vrlo popularna među svim dobnim skupinama, kao što se može igrati bilo gdje i bilo kada! Istina ili usuditi pitanja za djevojke mogu biti nestašan, duhovit i zanimljiv. Dakle, jedna točka na umu da je istina ili usuditi pitanja za djevojke moraju biti zanimljivo i zabavno. Igra samo dobiva još zanimljivije kada vas pitati vrh najteže istina ili usudio pitanja! Na taj način možete ići u za neki nevaljao istine ili usuditi pitanja i ideje usudio dati igra taj dodatni girly dodir. No, ono što su zabavne istina ili usuditi pitanja za grupu djevojaka? Pa, nema set pravila, tako da sve što morate učiniti je koristiti svoju maštu i biti kreativni kao što možete.
Istina ili Dare pitanja za cure - Istina pitanja
Zabava istine ili usuditi pitanja za djevojke mogu uključiti moleći ih o njihovim najnovijim zgnječi i čudan iskustva jer nakon svega, istina ili usuditi pitanja za djevojke su sjajan način da se one najdublje najmračnije tajne! Slijedi popis zanimljivih i smiješnih istine ili usuditi pitanja za djevojke koje će svakako učiniti vaš navečer više zabavnih i zabavno. ; Tko bi vam datum u školi osim tvoj dečko? ; Među svim ljudima u svojoj školi, koji tip želite sada? , Tko je bio vaš prvi simpatija? , Biste li ikada prevariti svog dečka? , Kad i sa kim je bio vaš prvi poljubac? , Što je najčudnijih san ste ikad imali? , Ako ste bili marooned na otoku samo s jednom osobom, tko bi želite da bude? , Što je pitanje na koje ne želite da itko pitati u ovoj igri? , Što je meanest stvar koju ste učinili u svom životu? , Ako ste imali priliku da netko u ovoj sobi vaš rob, tko bi to biti? Zasto? , Ako se probudio jedan dan i otkrili da ste postali nevidljivi, što je prva stvar koju će učiniti? Zasto? , Ako ste bili dečko koji djevojka u sobi bi vas datum? , Ako ste rođeni opet bi ste izabrali da bude dječak? ; Opišite najseksi odjeću koju je nosio i impresionirati koga? , Što je najsramotniji stvar koju ste ikad učinili i što je bio rezultat? ; Koliko puta ste ikada mršavi otišao porinuće? , Što je da je jedna stvar u tip koji čini idete slabi u koljenima? , Što je jedna stvar koja vam se ne sviđa o tome da djevojka? , Ako ste imali samo jedan dan živjeti, što će vas učiniti, što bi filmske zvijezde želite poljubiti, a tko bi želite potrošiti svoje vrijeme s? , Što je najsramotniji stvar koja vam se dogodilo na trgovine? , Što je najluđe što vam se dogodilo u trgovačkom centru? , Ako je netko napravio film o svom životu, što će biti najprikladniji naslov? Tko bi želite igrati svoju ulogu? , Tko je jedna takva osoba koja vam lijepa iznutra i izvana? , Ako bi mogao datum bilo tko u svijetu, koji bi to moglo biti? , Što je najviše smion i luda stvar koju ste učinili pred velike gužve? , Što je jedna stvar koju su učinili i koji vam nikada želite biti uhvaćeni radiš opet? , Što vas uzbuđuje i fizički koliko vaša najveća isključiti? , Istina i Dare pitanja za djevojke - usudi
Napišite pismo nekome vas mrze i poslati ga. , Trajno razgovor za 3 minute, bez zaustavljanja. , Ići van i trčati uokolo, dok vrišti nešto sasvim opscen. ; Kiss sljedeću osobu koja ulazi u sobu. , Ići van, a koketiraju s prvim tip koji vidite. ; Idi u kuhinju i pojesti nešto što nije značilo da se jede sama (kao što je čili u prahu, papar, itd). ; Idi na balkon i držati viču volim te svakoj osobi koja prolazi. Ti će se dati makeover drugu djevojku koja će se povez preko očiju, a slika će biti postavljena na brodu škole obavijesti. ; Nazovite simpatiju i reći mu u zavodljiv glas ono što uzbuđuje. ; Stavite kockicu leda dolje svoje hlače, dok se topi, tako kao što ste upravo vidjeli, ne morate se držati uobičajenih istine ili usuditi pitanja za mlade, ali uvijek možete ići razini višoj! To su samo neke istine ili usuditi pitanja za djevojke, ali možete koristiti svoju maštu za dolazak do popisa istine ili usudio pitanja koja mogu biti nestašan ili smiješno što želite! Pa ići naprijed i igrati istine ili usuditi, a čine ga zanimljivim i zabavnim noć za vas i vaše prijatelje!