Dnevni njegu kože rutinu

Uspostavljanje dobre dnevne rutine njegu kože je vjerojatno najbolji i jedini način za postizanje i održavanje zdrave kože. Vrstu života koja je uslijedila danas može učiniti vrlo teško za kožu da ostane zdrava, užaren i bez raznih kožnih povezanih poremećaja. Stoga je bitno da slijedite prirodnu njegu kože rutinu dnevno. Njegu kože tretmani u salonu za uljepšavanje može dokazati da se teška na vašem džepu i tako možemo proizvodi za njegu kože. Ovi tretmani se može obaviti kod kuće, kao dobro, i da je uz uporabu svih prirodnih proizvoda koji su također jeftin i lako dostupan. Vaša njegu kože rutinu i dnevni njegu kože proizvode koje koristite treba biti uspostavljena, ovisno o vašem tipu kože i tena. Evo nekoliko kožu rutine i savjete za njegu kože koje možete pratiti.
Dnevni njegu kože rutinu za masnu kožu, masnu kožu je sklona raznim problemima s kožom kao što su acne, mrlja i ožiljaka i treba biti zbrinut za korištenje proizvoda koji će činiti dobro za masnu kožu i kontrolu uljem sekrecija. Slijedite dnevni savjete za njegu kože rutinu i navedeni u nastavku kako bi se borila masnu kožu probleme.
Očistiti: Masnu kožu treba oprati i očistiti barem dva puta dnevno, jednom ujutro i jednom prije nego što odete u krevet, da se drži podalje nezdravi sjaj. Zapamtite da ne opere lice prečesto, jer to može ubrzati proces ulje sekrecija. Koristite mattifying cleanser za duboko čisti pore na vašoj koži i da bi kožu ulje besplatno.
Ljuštiti: Piling je bitno za masnu kožu za uklanjanje izgraditi mrtve kože, bijela glava i blackheads što može dovesti do acne formation. Koristite blagi piling pročišćavati kao mješavina zobeno brašno i glicerin se ljuštiti lice dva puta tjedno. Koristite pročišćavati u svjetlu kružnim pokretima i isperite mlakom vodom.
Tone: toniranje masnu kožu na dnevnoj bazi je izuzetno bitno za kontrolu ulja sekrecija i održavanje prirodni sjaj. Koristite adstrigentno na ton vaše lice nakon čišćenja ili piling.
Vlaži: Moisturizing kože lica je najvažniji korak od svih dnevnih njegu kože rutinu. Ako imate masnu kožu, trebali biste koristiti bezuljni ovlaživač, ili onaj koji ima kaolin i glicerin.
Facial Mask: Masnu kožu treba liječiti na masku za lice oko dva puta tjedno. Ovo pomaže u ponovnom uspostavljanju prirodne sjaj na koži i sprječava breakouts i akni. Pripremite masku za lice za masnu kožu miješanjem zajedno žlica svaki od jogurta, limuna i meda. Primijenite na svoje lice, neka to ostane za 15 minuta i isperite.
Dnevni njegu kože rutinu za acne, dnevni njegu kože rutinu za acne je vrlo slična onoj od svakodnevne rutine njegu kože za masnu kožu. Samo dodatni korak da bi se primjenjivati ​​acne lijekove nakon čišćenja, čekati dok se ne upija u potpunosti, a zatim moisturize. Ako ne koristite bilo koji acne lijekove, možete koristiti krema za lice za akne koji se sastoji od benzoyl peroksid ili salicilna kiselina. Također, trebali biste koristiti bez alkohola toner za acne sklone kože. Pročitajte više na prirodni acne lijekove.
Dnevni njegu kože za suhu kožu, suha koža može izgledati jako dosadno i beživotno, ako to nije adekvatno zbrinut. Također, trebali biste biti jako oprezni pri odabiru proizvoda za njegu suhe kože ili drugo ovi proizvodi mogli uzrokovati više zla do suhu kožu. Slijedite savjete dnevni kože za suhu kožu navedene u nastavku kako bi se borila za njegu suhe kože problema.
Očistiti: Za suhu kožu, čišćenje jedanput dnevno bi trebalo biti dovoljno za uklanjanje nakupljene prašine. Koristite kremaste pjene za čišćenje prije nego što odete u krevet, oprati lice temeljito i isperite hladnom vodom.
Vlaži: Moisturizing suhe kože je vrlo važno kako bi se spriječilo daljnje isušivanje kože. Koristite hidratantnu kremu na lice barem tri puta dnevno kako bi kožu hydrated i da se izbjegne napetost i hrapavost kože lica.
Facial Mask: Primjena maska ​​za suhu kožu mogu Vam pomoći pomladiti kožu i izglađuju suhu kožu. Pripremite suhe kože lica masku za miješanje zajedno jedan zreli avokado pire, jedna zrela pire od banana, žličica meda i žlicu jogurta. Primijeniti ovu masu na lice, ostavite da se osuši i isprati sa hladnom vodom.
Suha koža treba biti exfoliated samo jednom tjedno i ne trebate koristiti toner. Umjesto toner, možete koristiti neke cool ružina vodica kako bi vašoj koži izgled hydrated i osjetiti meke. Možete dodati nekoliko kapi eteričnog ulja bilo na svoju kadu vodom kako bi vašu kožu hydrated. Pročitajte više na suhu njegu kože.
Dnevne Skin Care for Men; Dnevni njegu kože je bitna za muškarce kao što je za žene kao i muškarci previše se suočavaju s mnogim problemima s kožom. Slijedite režim kože za muškarce navedene u nastavku da rješavaju probleme njegu kože njegu.
Očistiti: Muškarci bi trebali koristiti sapun bez čišćenje najmanje dva puta dnevno oprati lice i kožu lica osloboditi od prljavštine i masti. Ne zaboravite očistiti vašu kožu u jednom ujutro i jednom prije nego što odete u krevet.
Ljuštiti: Ljuštiti vaše kože pomoću pilinga lica domaće miješano od mljevenih oraha i meda. Koristite ovaj pročišćavati najmanje tri puta tjedno kako bi osloboditi kožu od mrtvih stanica i začepljene pore.
Vlaži: To je vrlo važno da moisturize vaše kože pomoću gel moisturizers kako bi se izbjeglo isušivanje kože. Također ne zaboravite da koristite odgovarajuće kreme za brijanje, brijanje gelovi i losioni nakon brijanja kako bi vašu kožu hydrated. Pročitajte više o ljepoti savjete za muškarce.
Za više informacija i savjeta, možete se odnose na:, Prirodne ljepote lijekovi; Natural Skin Care Recepti; Osim gore navedenih savjeta za svakodnevnu njegu kože kod kuće, pobrinite se da uvijek koristiti krema za sunčanje prije nego što venture out na sunce. Također, ograničiti uporabu proizvoda šminka i ako ih ne koristite, provjerite je li vaše ukloniti sve tragove šminka prije nego što odete u krevet pomoću šminke maknuti. Nakon dnevne rutine njegu kože sigurno će vam pomoći u postizanju vrstu kože da svatko žudi za.