Blow suhu kosu

U svijetu rokova i grčevito zauzet rasporedi, koji ima vremena da se osuši kosu prirodno, na hladnom povjetarac ili blago suncu? Iako većina kose stručnjaka ne bi odobriti za umjetno sušenje kose, većina žena zapravo ne mogu bez tih metoda. Udarac za sušenje kose je jedna od najpopularnijih metoda sušenja kose. Iako, to je vjerovao da je ova metoda suši kosu i štete nje. Međutim, to je samo zato jer je većina žena se opredjeljuju za ovaj način ne znam točan tehniku ​​udarca sušenje kose. Ovaj članak se fokusira na način točno trebate udarac suhu kosu s fenom, optimiziran za korist i minimiziran oštećenja. Također pročitajte o proizvoda za njegu kose.
Kako puhati suhe kose
Prije nego idemo na detalje o udarac sušenje kose, to je imperativ baciti malo svjetla na ispravan pranje tehnike kao dobro. Nema smisla uskraćuju koji pušu sušenja hair zaista čini kosu suhom i kovrčav. Dakle, kako možete smanjiti te štete? A hidratantni good šampon može riješiti ovaj problem. Vlaži šamponi kosu učiniti dodatne vlage kako bi se spriječilo sušenje gore. Oni također držati tvoj kosa hydrated tijekom procesa sušenja. Vlaži šamponi su mora za kemijski tretirane kose. Također, ne zaboravite uložiti u kvalitetan uređaj. Nakon što ste temeljito oprali kosu, spremni ste za to sušenje. Također pročitajte o šampon za boju tretirane kose.
Ručnik suhu kosu, a to je najvažniji korak i da nikad ne bi trebao preskočiti. No, u svrhu sušenja kose ručnikom samo spriječiti da vaše kose od kaplje vode posvuda. Nježno stisnite kosu ukloniti višak vode. Sada je tresti s ručnikom. Nemojte ga trljati energično, kao što to može oštetiti vaše kose kožicu. Razmrsiti kosu koristeći širok nazubljenim češljem. Podijelite vaše kose u dijelovima, ovisno o dužini i volumenu vaše kose. Ako želite, vi svibanj također se primjenjuju proizvodi Njega kose kao serum toplinske zaštite kako bi se spriječilo oštećenje zbog topline.
Podesite postavke, većina puhati sušači ovih dana su salon stil i imaju bezbroj mogućnosti za protok zraka i topline postavke. To je najbolje držati na nos, jer omogućuje protok zraka kako bi biti usmjerena ispravno. Najbolja praksa puhati suho kosa je zadržati toplinu postavljanje na niskim i na visokim protok zraka. Nakon, što je dobio sva podešavanja radi, uključite u kosu i dobiti spremna.
Blow suhu kosu, neka samo jedan dio vaše kose labav u isto vrijeme. Izjednačiti preostalih one s kose isječak. Držite kosu o 6 cm, osim od svoje kose i usmjeravanje zraka na korijene. Zatim premjestiti dolje prema kraju kose. Zapamtite, nikada ne bi trebao raditi u gore pokretu i to može pogoršati štetu. Također ne rade previše na jednom području i držati se kreće sušilo za kosu. Nemojte potpuno suhu kosu, ostavite ga malo vlažan tako da se može suha, naravno, za nekoliko minuta. Postupite na sljedeći odjeljak i ponoviti isti postupak. Ako vam je kosa vrlo kratka možete početi s potiljka, a zatim krenuti prema tjemenu.
Nekoliko savjeta za Blow sušenja dlake Ako želite puhati ravno suhu kosu, izravna hladnoće protoka zraka na vlasište dodati volumen vaše kose. Isto tako, rad na kosu dolje mode pomaže kožicu lagati stan, tako da ćete dobiti taj njegovan izgled. Više o tome puhati suhu kosu ravno. ; Ako želite puhati suhu kosu valovitu, a zatim češljati kosu četkom i uganuće to. Iako je dlaka još uvijek vlažna, izravni udarac kosu na dijelu upletena s visokim topline postavke. Rad na ovom području za neko vrijeme prije odlaska za sljedeći odjeljak. Također pročitati puhati suho kovrčavu kosu. ; Ako želite puhati suhu kosu glatkom, nanesite malo seruma protiv zamrzavanje na vaše brave, nakon što je udarac it sušenja. Alternativno, možete se također može primijeniti nekoliko kapi maslinovog ulja da se prirodni izgled. ; Možete odabrati puhati suhu kosu, ako ste kratko vrijeme, ili ako želite dodati neke stilu. Međutim, ako možete upravljati, uvijek suhu kosu naravno pod ventilator, u povjetarac ili u jutro suncu. Prirodne tehnike poboljšavaju rast kose i nemaju potencijal za oštećenja kose.