Rukovanje Odbacivanje pri datiranju

Najgora stvar za mnoge ljude je rukovanje odbijanja. Dating može završiti s neizlječivom ožiljak na srcu. Svibanj biti da ste bili na prvi, drugi ili treći dan i da ste bili očekuje nedvosmislen da iz vašeg datuma, ali ipak, bili su šokirani da zna da datum nije spreman za vezu, a on / ona daje sve moguće razloge samo da bi reći jasno 'Ne'. Oboje su se rastali svoje putove ali duševnih boli od odbijanja je uzimanje bučne cestarina na vaš um. Beskrajan broj pitanja su uznemiravajuće you danju i noću. Problem pojačava kada su ozbiljno razmišljati o odnosu sa svojim datum, ali on / ona ponuda koju neobjašnjiva zbogom.
Kako baviti odbačenosti u Datacija; bol odbacivanja je definitivno Scary i nikada očekuje. Dogovoreno. No, što je sljedeće? Hoćete li da ovu bol utjecati na vas do vječnosti? Pa, ne možete, ne biste trebali i to nije praktično moguće pustiti neke odbacivanja kraj svijeta za tebe. Dakle, povući svoje čarape i latiti tog začaranog kruga self-reprimanding i samo-okrivljavanja. Iščupati this korova iz tla tvoga srca slijedeći upute navedene u nastavku. Pročitajte više o tome kako se nositi s odbacivanja.
Prihvaćanje je ključ!; Iskreno, suočiti s činjenicama i napraviti sami vjerujete da vaš datum nije značio za vas. Ako on / ona je značilo za vas, te stvari ne bi dogodilo. sami uvjeriti iz dna svoga srca jer nitko drugi ne može to učiniti za vas. Postupanje sa razbiti ili odbijanju mora se učiti na vlastitim iskustvima. Friends su definitivno tu da pomogne, ali prvo morate pokazati spremnost da izađu iz odbacivanja traume. Biti optimistični, rukovanje odbijanje pri datiranju može biti iskustvo učenja.
Stvoriti Tvoj Vlastiti život!, Ako ste željni saznati kako rukovati odbijanja u datiranju, onda morate naučiti kako stvoriti život za 'unutarnje koju. Da, moraš se postupati s poštovanjem i ljubavlju. Idi na neki shopping, posjet spa, trgovački centar ili dnevni boravak i dati sebi neki opuštanje uz hrpe uzbuđenja. Dovoljno je to učiniti za sebe! Break ljusku negativitet koji nesvjesno ima gmizati u vašem životu. Nemojte biti osamljen, izaći sa svojim prijateljima i druže se s različitim ljudima. Istražite nove navike, naučiti nove stvari i sami vijoriti. Zapamtite da svaki oblak ima srebro podstava i nova zora čeka vas svako jutro! Život privlači život! Dakle, samo sebi otkriti, sada više nego ikada prije. Pročitajte više na kretanje nakon razbiti.
Nositi, ali s više svijesti!, Nakon što ste se preselili na (congrats! Vi to učinio!) strah od odbacivanja u datiranju još uvijek može ugroziti vaše povjerenje pristup svoj novi datum. Iako ovo zvuči logično, ipak, trebate sami podsjetiti vrlo osnovni činjenica da svatko u ovoj Svemiru imaju vlastite osjećaj prosudbe i misli procesi. Svatko je različit, tako da ne imati bilo koji unaprijed stvoren pojmovi o svoj novi datum na temelju premise svojih dosadašnjih iskustava. Pored ovih, ne hrle u vezi odmah nakon odbacivanja faze. Dajte sebi dovoljno vremena i gazite svakom koraku pažljivo. To bi bilo od pomoći u dobivanje vaše samopouzdanje natrag. Prilikom rukovanja odbijanje pri datiranju, ključ lekciju morate naučiti je da se izbjegne strah od odbijanja. Dating može biti zabavno, ugodna i plodonosna ako idete van s povjerenjem i bez straha. Pročitajte više o suočavanju nakon odnos razbiti.
Rukovanje odbijanje pri datiranju je sve o ostvarivanju samokontrole na naše emocije i um. To se dešava u životu, koje smo dobili malo ponese na krilima ljubavi i ako stvari ne rade, gubimo osjećaj presude i logike. Ipak, istina je, nakon što će zadovoljiti vaše duše drug, shvatit ćete da je rukovanje odbijanja blagodat maskirati za vas, u kojem ste razvili kao puno bolji i jači pojedinca. Nema sumnje, onda će prenijeti svoje osjećaje s pravom riječi.
Možete pročitati više na, kako Handle Break Up, rukovanje Odbacivanje u odnosima, a to je sve o rukovanju odbijanje pri datiranju. Uzdanica ovaj bi vam pomoći u vašem nastojati započeti novi početak! Sve najbolje!