Dramski šminke oko očiju Ideje

Ljepota leži u očima promatrača ... iu očima osobe on ili ona je promatrajući previše. Lijepa, izražajne oči su prva stvar koji drže našu pozornost u suprotni spol. Zato, stoljećima žene su koristili različite načine, bilo da oka linijski brodovi, Kohl ili sjenila kako bi se oči privlačan. Nedavni trend je da to gore oči na takav način da daje dramatičan učinak na oči. Dramski šminke oko očiju posebno koriste u večernjim satima socijalnih funkcija. Ukoliko želite da znate kako to učiniti dramatičnim oka šminka, zatim tu su neke dramatične oka šminka ideje za vas, koji su svakako povećati svoju seksipilnost.
Dramski šminke oko očiju Ideje
Ovdje su neke inovativne ali jednostavan, makeup savjete koji se odnose na korištenje drugačije izrade up alate kao što su olovka za oči, oči, oči liner i maskara for uzimajući to dramatičan izgled.
1. korak: Eye olovka, dati dramatičan učinak na oči, početi s obrvama. Uzmi olovka za oči, tamnije od vaše prirodne boje obrve, i istaknuti obrve s njom. Dok pomoću olovka za oči, uvjerite se da potezima treba od strane obrve koja se nalazi iznad nosa do vanjskog lice. Dati dramatičan učinak, dajte obrvama oblik luka. Ako je Vaš prirodne obrve su ravne, napraviti umjetni arch iznad njih.
Korak 2: oči, drugi od dramatičnih šminke do ideja je da koristite dva sjenila umjesto jednog. One sjene oko trebao biti svjetliju nijansu, a drugi bi trebao biti, tj. tamno plava ili crna ili siva. Počnite s primjenom svjetlije sjenilo blizu trepavica linija. Sada bi pokretima prema gore te prema oku sjena obrva, koji je završio oko sjena ispod obrve, tako da je malo prostora je stvoren između luka obrva i oku sjena. Uzmi tamniju nijansu oka sjene i ispunite ovaj prazan prostor s njim čineći udaraca odmah ispod obrve, lice prema vanjskom. Pomiješajte oba oka sjene zajedno, dati uredan izgled oku. Twin oko sjene je jedan od onih dramatičnih oka šminka ideje koje će učiniti vaše oči izgledaju velike i vrlo upečatljiv. Pročitajte više o tome kako primijeniti sjenilo korak po korak.
Korak 3 Eye liner; Eye liner najvažniji alatu dok radiš dramatične oka čine. Počnite s primjenom debela linija preko gornje trepavice, od unutarnjeg ugla oka. Proširite liner oka izvan vanjskom kutu oka, gore prema obrvama, zaustavljajući tik ispod njih. Sada primjenjuju eyeliner za donje kapke. U donjem trepavica, tanka linija treba biti i previše trebao ići izvan vanjskom kutu oka. Za razliku od gornjeg liner linija, to bi trebalo biti ravno, tako da oči dati dramatičan izgled. Pročitajte više o tome kako staviti na eyeliner.
Korak 4: Mascara; Najvažniji od dramatičnih oka šminka ideje je pravo primjene maskara. Dok je davanje dramatičan pogled u oči, sjetite se da će primijeniti dva do tri, debela sloja crnog maskara to trepavice, tako da oni izgledaju velike, a time i dati oči uvećanu efekt. Uvijek se primjenjuju maskara koristeći unutarnji na vanjske trepavica potezima.
Ovo su neke dramatične oka šminka ideje koje će učiniti vaše oči izgledati upečatljiv i sigurno ćete se isticati u gomili. Da bi vaše oči lijepe ipak, bedsides učenja kako to primijeniti dramatična šminka očiju, pravilnog oko njega je potrebno previše. Postaje dobar čovjek, učinit će vam izgledati lijepo više od bilo koje make up, kako je rekao oči su prozori na jedan duše. Pa ako ste lijepe iznutra, to je dužan da se ogleda izvan kroz svoj izgled i osobnost.