Kose tretman za oštećenu kosu

Većina od nas ne shvaćaju činjenicu da je naša kosa postaje oštećena, dok se u potpunosti dobiva oštećen. Jedan počinje u potrazi za rješenjima kada je dlaka dosegne pozornici, gdje je izvan popraviti! Dakle, prvi korak kose tretman za oštećenu kosu je za početak to liječenje čim su prvih nekoliko znakova oštećene kose vidio. No, što su simptomi oštećenu kosu? Više o njezi kose.
Simptomi su oštećene kose, suha krhki kose, pretjeranog gubitka kose, kosa dijeli, prhutanje vlasišta i vrlo tanke kose. Neka nas pogledajte na uzroke oštećenu kosu, a zatim mjere koje se mogu poduzeti za popravak oštećene kose.
Oštećene kose Uzroci, korištenje pretjeranog proizvoda za styling kose, nedostatak hranjivih tvari kao što su vitamini i proteini koji su nužni za rast kose, stalna izloženost suncu ili ostalim čimbenicima iz okoline kao što su oštre vode, uživanje u alkoholu i pušenje, Constant korištenja sušila za kosu ili curling stan Okovi, nuspojava nekih lijekova, iz tog razloga je relativno rijetka pojava. ; Best Hair tretman za oštećenu kosu
Iznad su neke od najčešćih uzroka oštećenja kose. Kao što morate imati primijetio, ti razlozi su vrlo male i mogu se lako spriječiti. Slijedeći su oštećene kose home lijekova, koji se može pratiti lako. Vi svibanj također željeli čitati na više oštećen za njegu kose.
Vruće ulje liječenje, iako je većina prezire masnu kosu, ulje je vrlo potrebno za zdravu kosu, čini kosu Shiner i jaka. Zdrava kosa je prirodno ulje, ali oštećene kose ne. Tako je prvi korak ka zdrave kose je da ga ponudimo vrelom ulju hair tretman koji može ojačati. Postoje posebne vruće ulje recepti za oštećenu kosu, u kojem raznim eteričnim uljima kao što su ružmarin i maslinovo ulje se kombiniraju zajedno kako bi se dobili maksimalni učinak. Više o home lijekova za suhe oštećene kose.
Vitamin E, Vitamin E igra važnu ulogu u održavanju zdrave kose. Postoje posebni šamponi sadrže vitamin E. Vitamin E tretmanima, koje su posebno namijenjena za oštećenu kosu su također dostupni. Također možete dodati vitamin E kapsule (otvoren) u redovnim šampon da biste dobili isti učinak kao i komercijalni šamponi. Također početi dodavanjem hrane koja sadrži vitamin E, kako bi se spriječilo daljnje oštećenje kose. Namirnice koje su bogate vitaminom E, pšenične klice ulje, jaja, kikiriki, lješnjaci, papaja, borovnice, itd.
Aloe Vera, Aloe vera ima bezbroj ljekovitih svojstava. Ona također pomaže održavati kosu i liječiti oštećene kose. Ne samo to, aloe vera također djeluje kao prirodni omekšivač za oštećenu kosu, što je krajnji potrebno, kako bi kosa vratiti u normalu. Dodaj 1 žlica limunovog soka u Aloe biti sok i primijeniti ga na svoju kosu nakon šampona. Držite nekoliko minuta i isprati. Također možete ekstrakt aloe vera sok kod kuće rezanje aloe vera lista na dva dijela, s oštrim nožem i to drobljenje kroz cjedilo, u gaza-postrojilo cjedilo.
Maslinovo ulje i kokosovo mlijeko Hair Mask, možete isprobati ovaj kao domaće hair tretman za oštećenu kosu. Da bi ova maska, kombinirati jedan žumanjak i pola avokada. Dodajte kokosovo mlijeko, dok glatka. Masaža ovu smjesu u kosu i isperite. Avokado i kokos štite kosu jer sadrže antioksidanse i maslinovo ulje njeguje dlake. Pročitajte više na kosu masku za oštećenu kosu.
Mineralno ulje; Za kemijski oštećenu kosu, mineralna ulja mogu biti vrlo korisna. Sve što trebate učiniti, 2 do 3 kapi mineralnog ulja na dlan i poviti na oštećene kose. Objašnjenja također može pomoći da kosa izgleda manje oštećena, prema kose stručnjaka. Iako oni neće izliječiti oštećenja, oni će barem napraviti svoj izgled kose rukovanje.
To je bilo sve o kosi tretman za oštećenu kosu. Iako je kliše, prevencija je uvijek bolja nego liječenje. Održavanje zdrave prehrane, piti puno vode, prestati piti i pušiti i nikad lice agonije oštećene kose. Pazite!