Sandalovinom u prahu za lice

Sandalwood je Indijanac drvo, drvo koje se koristi kako bi mnoge kozmetičke i aromatičnih proizvoda. Koristi se u vjerskim obredima i fino za obradu drveta, kao i. Sandalwood je drevni indijski Ayurvedski lijek za različite kože uvjetima. Sandalwood ima antimikrobna svojstva koja čine ga učinkovit biljka za liječenju različitih kožnih problema. Sandalwood prašak za njegu kože koristi u obliku ulja, paste i prah. Pitanje poput, je sandala drvo prašak dobar za kožu, nikada bi doći na svoje pameti jednom kad ga koristiti. Sandalwood prašak za lice redovito koristi mnogi ljudi za savršenu njegu kože lica. Ako nikad imate ga koristili, javite nam nekoliko sandalovina prah koristi i kako napraviti sandalovinu lice omot za razne kožnih problema.
Koristi sandalwood Prašak za Face
Acne; sandalwood moć ima antimikrobna svojstva i stoga, to je najbolji lijek za acne i unakaziti. Sandalwood prašak za acne je vrlo popularno koristi. Lice sandalovinu puder omot, koristi redovito će vam pomoći dobili osloboditi od acne. Pustiti nas znati kako napraviti sandalovina prah i ruža omot vode lice. Trebat ćete 2 tbsp od sandalovina praha. Dodaj ruža vode ga formirati tijesto. Očistite vam lice i primijeniti debeli sloj ovaj omot preko vaše lice i ostavite 15 minuta. Sada, isprati s hladnom vodom i primijeniti toner. Ovaj zalijepite koristi redovito će umanjiti acne. Ova maska ​​je najbolje za kombinacija kože.
Pimples; Koristi sandalovina prašak za lice uključuje stvrdnjavanje redovito javljaju male pimples. Možete primijeniti zalijepiti jednake dijelova sandalovina prahu i kurkuma praha u vode preko pimples i isprati nakon 30 minuta. Više o biljni njegu kože.
Masnu Skin; sandalwood prašak za lice koristi vrlo uobičajeno osobito u slučaju masnu kožu. Primjena tijesto sandalovina prah na lice će Vam pomoći riješite masnu kožu. Također možete koristiti lice masku sandalovina prahu i sok od rajčice, ostavite ga na za 15 minuta i isprati imati čistim i bistrim kožu. Kada se koristi redovito, ovaj pomoći će kontrolirati slatkorječivost i zategnuti kožu pore kao dobro. Danas postoje mnoge talcum prahova dostupnih na tržištu koji sadrže sandalovinu prah kao glavni sastojak.
Suntan; sandalwood prah je vrlo učinkovit u uklanjanju suntan preko vašu kožu. Možete pomiješati pola krastavac, ruža vode, gruša i sandalovine prašak za lice paket recept i koristiti ga ukloniti suntan. Mix sastojke temeljito i primijeniti ga preko vaše lice. Operite off nakon 20 minuta s hladnom vodom. To će umiriti you kožu i smanjiti suntan.
Bore; Bore su prve znakove starenja. Bore na lice može učiniti vam izgledati jako neprivlačan. Korištenje sandalovinom prašak za lice bora je odlična ideja održavati vašu kožu ljepotu godinama. Nanesite redovito, tijesto od sandalovina praha, ružina vodica i glicerin i isprati nakon 20 minuta. Ovo je jedan od najboljih korištenje sandalovina praha dobiti jasan skin koji će izgledati mlađe.
Red sandalwood Powder
Crveni prah sandalovina nije puno popularna kao zajedničko sandalovina prah. Red sandalovina, također poznat kao raktha chandan je jedan od raznih tipova sandalovina. Red sandala drvo dobiva svoje ime formiraće njen boju, mu nedostaje miris, koja je najosnovnija karakteristika uobičajeno sandalovina. Ali, to ima mnoge kozmetičke i ljekovitog koristi, baš poput onoga redovito koristi sandalovina. Koristeći crvena sandalovinom prašak za lice je dobar izbor za one koji su alergični na miris redovite sandalovina. Koristeći ovom crvenom zalijepite sandalovinu prah kao lice pack će pomoći imate classy i užaren izgled. Ona također pomaže poboljšati ten i pomaže u acne scar uklanjanje.
Znati više na:; sandalwood Zalijepi za acne ožiljaka; sandalwood Ulje za Face Acne; težak spomenutog recepte sandalovina prašak za lice problemima pomoći će imate prekrasna looking skin. Štoviše, sandalovina prah također poznato da izliječiti svrab, opeklina, ožiljaka i znojenje probleme vrlo učinkovito. Dakle, samo koristiti ovom čudesnom moć sandalovinu dobiti njegove maksimum pogodnosti i imaju prekrasan i besprijekornu kožu.