Slatka Tattoo Designs

Što Megan Fox, Angelina Jolie i Rihannu imaju zajedničko, osim činjenica da su apsolutno zapanjujući? Pogodili ste pravo, sve ove žene imaju ljubavnu aferu s tetovažama. Postoji toliko mnogo slatka tetovaža dizajne da se može izabrati iz, pogledajte neke od tih tetovaža ideja.
Slatka Tattoo Designs za Djevojke
Ovaj članak je posvećen samo za djevojke, da im pomogne s neke velike ideje za slatka tetovaža dizajne. Dizajn na kraju izabrati će morati ovisiti o tome gdje se namjeravaju da se to natopljene. Tako se pogled na sljedećim tattoo dizajna, kako bi vidjeli koji dizajn će izgledati odlično kada.
Vrat, tetovaže na vratu izgledati jako elegantan. Oni daju nosilac osobnosti tvrd ali nježnim dodirom. Imam prijatelja koji ima prekrasan tetovaža na vratu joj vrat. To je hebrejska tetovaža pisanje koje uroka 'Jahve'. Ja osobno osjetiti tu tetovažu hvata ju čvrsto utemeljena još zabavna osobnost. Postoje mnoge druge opcije za vrat tetovaže za djevojke. Osim eksperimentiranja s tetovaža slova stilova i dizajna, možete uzeti neki inspiraciju iz Rihanna i razmotriti nautičkog zvijezda tetovaže za vrat.
Rib Cage; Ovo je idealno mjesto za tetoviranje, ako želite ga zadržati daleko od očiju javnosti. Prsni koš tetovaža ideje su mnogi, u rasponu od cvijet tetovaže anđelu tetovaže za žene. Također se može mješavina dvaju ili više ideja tetovaža ispričati priču koja je osobni ti, na primjer, sunce i mjesec tetovaže za označavanje ljubavnim avanturama.
Natrag & Rukavi; Postoji mnogo rukav tetovaža dizajne za žene ali to treba provesti nakon što je mnogo razmišljao. Za nešto nježni možete pokušati zvijezda padalica tetovaže ali ako želim dizajn koji će se isticati, a zatim pokušajte skup keltskog dizajna tetovaže. Mnoge žene idu za tetovaže na leđima, neka odluče za plemenske tetovaže, dok drugi koji vole nešto više jedinstvenih će čak dobiti na lica svojih najmilijih natopljene. Ako netko ima dobre ideje vino tetovaža, onda ti tetovaža također može izgledati nevjerojatan. Kao što se može iskoristiti tako da se može elemenata napraviti vino, gotovo kao što je stvaranje sretan šarm.
Hip, Tetovaže na bokovima je pomama među ženama. Mnoge žene idu za srce tetovaže na bokovima. Tetovaže na hip imaju tendenciju da boli manje, tako da se može odlučiti za više komplicirano dizajna kao dobro. Hip tetovaža za djevojčice mogu biti toliko dizajne tetovaža leptira. Bacite pogled na neke više donjeg dijela leđa tetovaže za žene.
Gležanj; Moja sestra je jedna od najzahtjevnijih Koi Riba tetovaža dizajne koje sam ikada vidio, ugraviran na nju gležanj. Tetovaža je lijep detalj i boje. Gležanj tetovaže su idealni za one koji samo žele tetovaža koja je vidljiva i lako briga za. An tetovaža cvijet Aster je još jedan dobar ideja za slatka tetovaža dizajne za noge.
Rukavac, Rukavac tetovaže su idealni za nekoga tko samo želi mali natpis ili simbol. Glazba napomena tetovaže idealni su na zglob. Također lijepo šape tetovaža print bi biti upravo savršen za ručni zglob.
Pročitajte više na:; Ženski Tattoo Designs, Tattoo Designs za Djevojke: "Ovo su nekoliko ideja za pametan tetovaža dizajne. Ukoliko planirate da biste dobili tetovaža onda uzmite vrijeme za pokupiti na dizajn koji opisuje vi ili emocija koje želite natopljene, dobro. U suprotnom ćete morati potrošiti puno vremena istražujući brojne mogućnosti uklanjanja tetovaža, i nitko ne želi to. Do tada bi potpisao i mahati sa ponosom!