Koristi alkohol

A ste mislili alkohola samo dobio te pijan! Možda ćete previše potreba neki alkohol očistiti um. Rubbing alkohol koristi su prvenstveno za kuću čišćenje i čistini. Trljanje alkohol mješavina 70% izopropilni odnosno apsolutnog alkohola. Alkohol je značilo samo za topikalna aplikacija. Ovaj popularni dezinfekciju ima više koristi nego što možete zamisliti. This prozirna tekućina, je visoko zapaljiv i isparljivih u prirodi. Stoga, pohraniti ga u hladnim područjima i izvan dohvata djece. Let's vidjeti, na koji načine može alkohol biti korisne za vas.
Koristi alkohol
Čišćenje agenta: Najpopularniji koriste trljanja alkohola u kućanstvu. Kućanski koristi za alkohol uključuju, čišćenje ogledala i prozore. Often čaše dobiti bojen, zbog ulje, prašina, prljavština i sprejevi i neke ljepljive ostatke. Brzo brisanje s rubbing alkohol će očistiti staklo površini zaokret od prljavština da se sjaji u rekordnom roku! Žaluzine mogu biti wiped čisto štrcanjem some alkohol. Također možete dobiti osloboditi od prljavština na telefonu pomoću trljajući some alkohol na njega. Pročitajte više na domaćinstvo čišćenje savjete.
Dezinficijens; izopropilnog alkohola za upotrebu su vrlo često vidjeti u bolnicama. Liječnici često ga koristiti da očiste ruke, i također koristi dezinficirati instrumenata prije nego ih koristite opet. Mnogo puta, mala količina alkohol se koristi za dezinfekciju rana, prije piercing s potkožne igle. Trljanje alkohol je u osnovi anti-gljivične u prirodi i prilično ubija bakterije suviše. Dakle, to je naširoko koriste u preljev rana i inficiranih posjekotina.
Stalni marke; ruž mrlje, stalno biljezi i uljana boja ostavljaju krute maraka neželjenih mjesta. Pitate kako da biste dobili osloboditi od tih? Možete izgubiti one znakova od strane ih ispiranje s rubbing alkohola. Međutim, pobrinite koristite rubbing alkohola na nepropusne materijala, kao trenutak te sipati neke trljanje alkohola (nekoliko kapi) na marku, tinta će dobiti otopljeni. To će učiniti vaš zadatak uzimajući osloboditi od maraka lako. Alkohol također uklanja normalan tinte mrlje na odjeću. Čitajte na znati svim o uklanjanju mrlje iz odjeću.
Voće plovi; To je odvratno prizor da vidimo crnog pokriti voća muha na plodovima. Oni čine kuhinja neredu i plijen pred potpuno! Jedan od načina kako riješiti voćne mušice jest stvaranje sprej od alkohol i prskanje neke je u zraku. To će nokautirati leti na podu, a provjerite da li ste uklonili voća, prije nego što započnete prskanje. Očistite podu tako da je čišćenje i brisanje s normalnim čišći.
Sija Fixtures; kupaonica čvora, zbog moistness, dobiti grimy i su vjerojatno rasti crne kalup. Za vraćanje njihov sjaj, a kupaonica čišćenje, napraviti sprej trljanja alkohol i sprej na inventar i na svakom kutu i pukotini vaše kupaonice. Operite ga isključili sa normalnom vodom, otkriti svoju kupaonicu, kao potpuno novi!
Mišića relaxant; Ovaj jedan je značilo sportašima i fitness freaks. Masiranje s rubbing alkohola, čini kožu osjeća vrlo cool i smiruje površine tijela. Međutim, to brzo generira toplinu previše. Topline je vrlo učinkovit u opuštajućoj tensed mišiće. The bol može smanjiti odmah masirati zahvaćena područja s rubbing alkohola. Pročitajte više na prirodnom mišića relaksansi.
Topljenje Frost, to je iritantan da se u hladno, scrapping mraz svoje vjetrobransko staklo. Puštaj vašeg iritacija, jer ovdje je rješenje - napraviti sprej trljanje alkohola i sprej tome na vjetrobransko. Staviti na vaš brisači i jasan mraz jednostavno trljanje alkoholom.
Alkohol služi za groznicu, nije stvarno dobra ideja, pa se uopće ne pokušati. Alkohol također koristi uključuju, čišćenje mobitela, računalo miš i ekran, CD i DVD, uklanjanje cijenu naljepnice i uklanjanja psa krpelja. Sjetite se da alkohol je značilo samo za topikalna primjena i ne za potrošnju na bilo koji način. Nadam se, ovaj članak na trljanje alkoholom koristi je dali ste s korisnim informacijama. Ako naići više koristi, učiniti ostaviti komentar meni pustiti znati. Ciao! Držite Čišćenje!