Najbolja šminka za masnu kožu

Svaka djevojka sanja da savršeno kože za svako godišnje doba, ali ne svi od nas imaju takve sreće. Pronalaženje najbolje šminka za masnu kožu je borba, većina nas proći kako bi se gledati naše najbolje. Provjera oil-free proizvodi, čarape se na upijajući papir, i ne brinući se o uzimajući pimples može biti tako naporan, na vrijeme. Ali jedan dobar vijest za osobe imaju masnu kožu je da ne pokazuje rane znakove kože starenja. Na tom dobrom duhu, zašto se ne traže najbolje šminka za masnu kožu!
Masnu kožu nije ništa drugo nego višak ulja koje proizvodi žlijezde lojnice, što uzrokuje koži imati velike pora, akni, whiteheads i blackheads, masnu izgled, i tupost. Koža ima tendenciju da bude sjajna, gusta i ima neugodno unakaziti. Ulja teže curiti iz proširene pore. Uzroci masne kože može biti nasljedni, hormona, u trudnoći, vlaga ili vruće vrijeme, kontrola rađanja pilule, ili neke kozmetike.
Što je Best šminka za masnu kožu?
Prije no što nađete najbolji lice šminka za masnu kožu, neka je vidjeti kako možete uzeti neki jednostavan home lijekova kako bi dobili taj lijepe kože. To je važno piti najmanje 8 čaša vode dnevno čiste. Ovo pomaže zadržati kožu hydrated i učinit će se sjaji manje. Korištenje krastavca sok, ili vještica ljeska na licu zadržava pH od kože. Koristiti vodu na bazi temelja i upijajući papir masnu kožu njegu.
Najbolji Zaklada šminka za masnu kožu, postoje kozmetičke tvrtke koje čine kožu ton posebne zaklade. Pobrinite se da dobijete kvalitetan temelj šminku za masnu kožu koji ne otežavaju ili začepljuje vaše pore, a evens out izgled vaše kože. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći odabrati najbolji temelj šminka za masnu kožu.
Zaklada štapovi, Uvijek kupiti temelj koji je jedan ton svjetliji od vaše kože. To će dati prirodniji izgled na svoj šminka. Zaklada štapići prikriti zamrljan izgled i mogu držati za dugo vrijeme.
Mineralni Foundation; Ne koristite mineralna zaklade za vrijeme zime. Ove sezone je uglavnom suho i mineralnih temelj učinit će vašu kožu izgledati suha i masna na nekim područjima. Tekuća temeljima s mineralnim prahom može biti jedan način da pobjegne iz takvim pitanjima. Temelj treba čisti 100% minerala. Evo nešto više informacija o mineralne šminka za masnu kožu.
Zaklada u prahu; Umjesto da koristite tekuću podlogu, puder temelji su mnogo učinkovitiji. Ostaju na mjestu i upiti višak ulja iz kože.
Zaklada sa SPF, Ako se odlučite ići s bilo koje tekućine temeljima, provjerite SPF (sun protection factor) na naljepnici. Broj označava koliko sati SPF traje. Postoje mnoge temeljima sa SPF 15 i SPF 30 dostupna u tržištu. To je veliki dobar za temelje, jer pruža maksimalnu pokrivenost za vašu kožu. Izaberite koji najbolje radi za masnu kožu ton.
Provjeriti za puni pokrivenost mat temeljima, radije nego svjetlo ili srednje pokrivenost temeljima koje nisu se dugo trajao masnu kožu. Provjerite sastojke na temeljima koji kaže za masnu kožu. Nemojte koristiti prstima nanesite temelj, samo koristiti make-up spužva. To će spriječiti širenje više ulja na vaše lice.
Savjeti za odabrati najbolji Šminka za masnu kožu; Kupi temeljima koje sadrže titan dioksid, prirodni ned zaštitnik. ; Izbjegavajte proizvode koji su alkohol u njih, posebno SD40. ; Kaolin gline koji se koriste u temeljima, spriječit će se višak ulja formation na vaše lice. ; Cink oksid temelj je najbolja šminka za acne-sklone kože, jer je anti-upalni. , Da biste dobili najbolje šminka za masnu kožu, pobrinite se da sadrži sericit, što smanjuje pojavu velike pore i pomaže apsorbirati višak ulja. , Pazite da razgovaraju s dermatolog, prije starta bilo kožu regimen ili odabirom najbolje šminka za masnu acne sklone kože. Accutane, ili tematska retinoids su derivati ​​vitamina A, koji su dokazano smanjuje količinu ulja na koži proizvodi. Pročitajte više na acne kontrolu.
At-home lijekovi za masnu kožu Care; Čistite svoje lice svakodnevno mlijeko za čišćenje, barem dva puta dnevno. ; Vlaži s bezuljni losion koji sadrži SPF 15. , Koristiti papir da upije upijajući višak ulje. Također ga možete koristiti tijekom imate šminka na. , Ako morate koristiti sapun za pranje lice koristite sumporni sapun. ; Izbjegavajte jesti previše masnu hranu. ; Prehrana bogata proteinima, obilje zelenog lisnatog povrća i svježe voće. , Znajući kako da se brine o vašoj koži i koji proizvode za uporabu ne samo da će biti koristan za sada, već u dugoj vožnji. Koristiti kao osnova malo šminka za masnu kožu je to moguće, to će trajati duže i ne izgledaju teški, kao da je caked dalje. Samo vi možete odlučiti što je najbolje šminka za masnu kožu i implementirati ga u Vašu dnevnu rutinu.