Uzimajući osloboditi od mravi u biljnom vrtu

Mravi napadaju vaš dom ili vrt mogu biti vrlo frustrirajuće. U povrtnjak, oni se hrane nektarom punjeni cvijeća, slatki okus voća i povrća. U većini slučajeva, vidjet ćete kolonije mravi hranjenja na jagode i druge meke kože voća. Usprkos činjenici da sve vrste mrava hrane vrtne biljke, dio najviše smeta je što vas ugristi kada ste korak na njih slučajno. Zapravo, nećete dobiti priliku za brisanje daleko mravi, kao i oni obično žive u skupinama.
Bez sumnje, mravi pokazati da blagotvorno na vrtlar hranidbe na destruktivnu vrt štetnika poput gusjenica, pauka i mali kukci. Međutim, neke vrste mrava poput crne vrt mravi žive zajedno s lisne uši (medljika za njihovu). U tom slučaju, mravi pozivamo notorna štetočina u vrtu. Pa, kako da li vi dobili osloboditi od mravi u povrtnjak? Ovaj članak ističe osnovni savjeti za dobivanje riješiti mrava u biljnom vrtu.
Savjeti za Uzimajući osloboditi od mravi u biljnom vrt, iako možete naći nekoliko mrav otrovi za njih ubijaju, zar ne razmotrite korištenje komercijalne proizvode. Umjesto toga možete se osloniti na djelotvorni pravni lijekovi za dobivanje osloboditi od mravi u vrtu, o kojima se raspravlja u nastavku:
Sipati kipuće vode, Ova metoda utapanja vrtu mravi kipućom vodom je praktična za manje broj mrav kolonija. Za jedan mrav nasip, zahtijevaju od vas oko 3 litara kipuće vode. Sukladno tome, ulijte kipuće vode u brda i mrav ih ubiti.
Koristite Citrus guljenje; Prikupiti citrusno guljenje (naranča, limun i sl.) te ih tlo pomoću odgovarajućih količina vode. Uklonite tekućina izmišljotina i sprej to tijekom mrav nasip. Ova metoda je učinkovit prirodni lijek za uzimajući osloboditi od mrava i carpenter other vrt mravi. Pročitajte više o tome kako da biste dobili osloboditi od mravi stolar.
Use boraks smjese; prskanje mješavina sadrži boraks učinkovito ubiti vrt mravi. U tu svrhu pomiješajte jednake količine boraksa i šećera i sprej smjesu slučajno u vrtu ili gdje god obavijest vrt mravi. Šećer privlači mravi hraniti na smjesu i boraks ubija mrave. Pomoću ove metode, od vas će biti uspješan u uzimajući osloboditi od mravi šećer.
Pospite krupica, krupica ili vruće žitarice savršen su izbor za dobivanje osloboditi od mravi u dvorište i vrt. Kao po Vašem izboru, kupnju bilo brand vrući žitarica s tržišta i posipati u vrtu, posebice u mrav humci i brda. Nakon mravi hrane na ovoj vruće žitarica, ona se širi u želucu te ih ubija.
Pljusak u prahu za bebe, ne vjeruju u kontroli mravi pomoću mirisni pravo dječji puder! Ja sam ne šalite, bilo kakav miris je odbojan agent za mrave. Tako, iskoristiti ovu prednost i sprej baby puder, cimet, papar i ocat otjerati vrt mravi. To će definitivno pomoći vam u dobivanje osloboditi od travnjaka mravi.
Grow Mint Herb; Kako je već spomenuto, mravi mrzim bilo koju vrstu jakog mirisa. The opor aromatičnom mirisu lista metvice djeluje prirodni pesticid za mrave. Dakle, ne kašnjenje u sadnju odlicno u svom vrtu kako bi dobili osloboditi od mravi uznemiruje. Stalno rješenje za vrt mrava je rasti i održavati postrojenja odlicno tokom cijele godine. Pročitajte više na home pravni lijek za ubijanje mravi.
U slučaju gore navedene metode ne rade za dobivanje osloboditi od mravi u povrtnjak, možete koristiti insekticide sprejevi. Znam da to nije prirodno način za kontrolu mrava ali, ako ništa funkcionira, možete konzultirati stručne službe i borba protiv štetočina i koriste kemijski insekticidi za ubijanje mravi vrt.