Wedding odjeće za plaže vjenčanje

Sara i Cole su konačno udaje. Oni su sudjelovali od prije godinu sada. Sara je sanjali ovaj dan otkad je imao 10 godina. Potajno, jer je njihova angažmana, Cole počeli planiranje za vjenčanje. Nije za nista, već zato što je Sarah na plaži nakaza, Cole su planirali veličanstven plaže vjenčanje za dva od njih. Oni su odlučili da će pozvati obitelj i bliski prijatelji. Nije velika vjenčanja, ali jedan sjećanju jedan. Međutim, 2 mjeseca prije vjenčanja, Sarah shvatio da joj je i njezina odjeća mladoženje je još da se napravi. Što se nositi kad su uzimajući u braku na plaži?
Pa, znam da mnogi od vas imaju isto pitanje na umu. To je razlog zašto sam izabrao da napisati ovaj članak na vjenčanje obući za plažu vjenčanje.
Mladoženja's Wedding odjeće za plaže vjenčanje, Ljepota bez svadbenoga na plaži, da možete izbjeći Tuxa spojnice i luk selekcija. Ozbiljno, rijetko obavlja mladoženja nose Tux su vjenčanja odjeće za plažu vjenčanje. To je normalno više casual odjeće. Možete ići na redovite odijelo, ali to će se nositi više ležerno. Možete zaboraviti kravata i ostaviti na vrhu gumbe vaše košulje otvorene. Najviše željene boje su svjetlije nijanse, poput bijele, plave ili bež. Možete preskočiti odijelo, i haljina u hladnom bijeloj košulji i bež hlače, dobro. Zapravo, imam zapravo vidio mnoge muškarci preferiraju koljena-duljine gaćice umjesto. Uostalom, to je Vaše vjenčanje, tako da nitko ne možete priuštiti da se usprotivi ono što nosite, pravo?
Zaručnica's Wedding odjeće za plaže vjenčanje, kada je s obzirom ruhu plaže vjenčanje, mladenka može zaboraviti o dugoj stazi iza nje prekrasna plaža vjenčanicu. A Lacy dugoj haljini ne stvarno ići dobro uz plažu teme. Da, možete staviti na casual vjenčanica u bijeloj, budući da je, i uvijek će, biti elegantan. Međutim, također možete ići u za više od žalbe koktel haljinu u bijelom. Držite ga dugo, ako vam se sviđa, ali izbjegavajte staza, jer će dobiti neuredan. Možete imati svoj veo graničila sa školjkama, i imaju ljuske motiv na haljinu da joj više neformalnih vjenčanicu osjetiti. Ovo će stvarno dati vaše haljinu aqua-beachy izgled. Dapače, to će se haljina izgleda jedinstveno i gotovo može jamčiti da niti jedna druga mladenka će imali haljina kao što je ovaj! Izbjegavajte sandale ili cipele sa petama, jer oni mogu zapeti u pijesku. U stvari, mladenka i mladoženja mogu oboje biti golim nogama za vjenčanje.
Gost's Wedding ruho za plaže vjenčanje, ako ste gost na plaži vjenčanje, vjenčanje Vaš izbor odjeće za plažu vjenčanja može zemlju koju u vrlo dilema. Bilo da trebate ići formalnim ili povremeni, drže crne ili ići s plavo. Pa, to nije stvarno teško da izbor napraviti. Najbolji dio pohađaju na plaži vjenčanje je, toaletni za udobnost. Žene može zaboraviti svoje visoke pete (golim nogama su više privlačan za ljude u svakom slučaju!) i ljudi mogu nositi lose majicu bez kravate. Pobrinite se da imate veliki kupaći kostim s vama, u slučaju gužvi odluči otići na kupanje u oceanu. Idi cvjetni, uglavnom, jer je to najsigurnije kladiti na plažu vjenčanje. Žene, izbjegavajte dollops make up, izgledaš ljepše prirodne anyways. Muškarci, provjerite je li vaš kovčeg nije previše dlakav. Ako je, ili ste ga vosak, ili ne uzeti isključeno da majicu. Uglavnom, plaže vjenčanje je najprikladnije mjesto naći nekoga za sebe, kao dobro. (Psst. .. Ja sam ozbiljan dečki, čuvajte se!.) Check out ove savjete za plaže vjenčanje odjeći.
Plaža vjenčanja nisu samo zabava imati, ali lako plan kao dobro. Što se tiče odjeće plaže vjenčanje, to je najbolje ruho da se može nositi na vjenčanju. Wedding odjeće za plažu vjenčanje je jednostavna i glamurozno, a sve u isto vrijeme. Možete li pronaći više udoban odjeću to zavjet svoje ljubavi u? Opa! Tamo sam sanjao opet ići! Ovo je gdje sam znak off! Zabavite se!