Domaći Darovi napraviti

Svatko voli da prima poklone od njihovih u blizini i drage. A ako darove su posebno napravljena za njih, kod kuće, oni mogu napraviti bilo tko je dan poseban. Ovdje su neke lako domaće darove kako bi, koji su sigurni da donese osmijeh na lice osobe koje su namijenjeni.
Lako Pokloni Domaći napraviti
Ispod je postupak za izradu triju vrsta darova kod kuće, što može biti nadareni on obljetnice, zahvaljujući davanje, naselje i mnoge druge prigode.
Kutija Ljubav, okvir ljubavi je jedan od najviše zamišljen, domaće darove kako bi za svoje bolje polovice, te je velika godišnjica dar. Ovaj dar se također mogu dati roditelji s djecom da im pokazati koliko su zbrinut.
Materijale potrebne; u graditeljstvu papir, jedan stari box poput cipela okvir ili okvir toaletni papir, glitter, čokolade i ljepilo.
Postupak; Uzmi papir izgradnje i izrezati ga na pedeset jednakih veličina, trake. Sada na svaki strip, pisati poruke istinske ljubavi za vaš volio jedan. Vi svibanj pisati anegdota o tome što su vam pada u ljubavi s njima. Vi svibanj također napisati neke osobitosti u njihovu osobnost koja ih čini još više drago za vas. Idealno, ovaj obrt projekt trebao biti pokrenut mjesec dana unaprijed, tako da svaki strip je napisan na drugi dan. Na taj način će biti puno više dobro napisan i da će zvuk originalan. After trake su napisani, uredno ih savijte. Sada uzmite staru kutiju i staviti u boji konstrukcije papir na sve svoje strane. Put trake ljubav unutar ovog okvira, uz čokolade. Make izrezati u obliku srca od crvenog izgradnje papira, staviti glitter na ove srca i staviti ih sve oko okvira. Stavite poklopac na kutiju i vaše Valentinovo dar je spreman.
Dobrodošli Prijavite; dobrodošlica znak je dar za sva godišnja doba. To može biti dao kao dar zahvalnosti, ili božićni poklon. To je jedan od najjednostavnijih ručni obrt za napraviti, koji ima veliku korisnost previše, kao i svi željeli ukrasiti ulaza u njihove kuće s inovativnim i lijepim dobrodošli znak.
Materijale potrebne, drvena ploča, boja u spreju, akril boja, kist, bušilica, vijak kuka, različite drvene oblike kao što su oblik božićnog drvca, ako se dar za Božić, ili turska oblik, ako je poklon za zahvaljivanje.
Postupak; Uzmi drvene plaka i sprej boje, kako bi se boja u potpunosti pokriva sa svih strana. Držite drvena ploča na stranu, tako da se osuši do kraja. Kad je suho, potrebno je akrilna boja i pisati dobrodošli na drvene ploče.Pobrinite se da koristite dvije kontrastne boje, tako da je riječ dobrodošlice ističe. Sada uzmite drveni oblik po vlastitom izboru i izbušiti rupu na vrhu. Boja u spreju drvene oblik i ukrasite akrilna boja previše. Držite ga na stranu za sušenje. U međuvremenu priložiti kuka vijak na dnu drvenih ploča. Sada objesiti drveni oblik ovog kuka, prema naprijed. Oblici se mogu mijenjati iz jedne sezone u drugu, tako da se može slikati malo više oblika i dati im uz ovaj odmor dar.
Ručnik buket; ručnik Buket can be nadareni kao naselje dar susjeda. To je također jedan od lako domaće obrta i darova, koji se može koristiti kao bazar obrt za fond-podizanje događaj.
Materijale potrebne, dva mala ručnika raznih boja, jedan bijeli a drugi žuti, parfumiranog sapun, jedan umjetni cvijet od tkanine, vrpce, male cvjetne akcentima i vruće ljepilo.
Postupak, Boru u boji ručnik s obje strane tako da strane sastaju u sredini. Presavijte bijeli ručnik na isti način i stavite ga između plave ručnik. Uvjerite se da je veličina bijelo platno nešto manja od obojene tkanine. Stavite sapun u sredini u ručnike. Sada se krajevi dva presavijeni ručnike te ih držati zajedno, tako da oni dolaze u vaše držanje. Vezati vrpce oko nje tako da se sapun ne padne van i osiguran u tim ručnike. Stavite umjetno cvijet i cvjetni akcente na vrhu ove ručnik buket pomoću vrućeg ljepila i voila! jedan je od najjednostavnijih, najinovativnijih i lako na torbicu, domaće darove da je spreman.
Evo u nadi da će navedene ideje za domaće darove da će biti koristan za vas. Prilikom izrade personalizirane poklone to ne samo točnost i ljepotu dara da se broji, ali i skrb, briga, ljubav i misli se iza dar koji pitanjima.