Piercing hrskavice na uškama

Uho piercing hrskavica je jedna od popularnih trendova među različite vrste body piercing. Imate veliki broj opcija u ovom, tako da svatko od vas sigurno naći jedan koji odgovara vašim potrebama. Iako možete imati više piercinga hrskavice na uškama, ni jedan piercing izgleda jednako pomodan. Ako ste jedna od onih željnih one da se odluče za piercing uho hrskavicom, zatim tu su nekoliko detalja o istom.
Piercing hrskavice na uškama: prostora
Najčešći tip uho piercing uho ušna školjka piercing. To je jedini tip učinio s piercingom pištolj. Sljedeći tip je tragus piercing koji je hrskavica ispred otvaranja uho kanal. Antitragus je piercing hrskavice uha što je učinjeno na hrskavicu grebena nasuprot tragus, inferiorna i bočnih na uho kanal. Daith je popularan hrskavice piercing učinili iznad the tragus. Sljedeća je ljuska piercing, učinjeno u tom području što dovodi do uha uho kanalom, formiranje lijevka. Također je poznat kao ljuštura i leži između tragus and antitragus.
Sljedeći tip piercinga je da je učinjeno na gornjem ili vrhu uha, poznat kao spirala, najviše se opredijelili uho piercing hrskavice. Oni imaju puno nakit opcija i niz opcija položaja. Posljednji tipa vrši na greben iznad the daith grebena, poznat kao vrana (vertikalna piercing) i lagodan (horizontalna piercing). Na taj način možete odlučiti jednu od ovih opcija položaja i dobiti uho hrskavice proboli. Neka nam pogled na nakit opcija. Pročitajte više na to uho hrskavice piercinga ozlijeđen.
Piercing hrskavice na uškama: nakit
Prsteni su najpopularniji izbor za mnoge, dok se opredjeljuju za jedan komad nakit za piercing hrskavice uha. To može biti savršen za sve vrste osim za ljuštura piercing. Možete imati beaded i ukrašen prstenovima. Ako želite imati elegantan izgled, onda studs su najviše savršen izbor. Možete odlučiti za dijamant ili neki drugi fancy studs. Barbells su najviše moderan i izvanredan komad nakita za piercing uho hrskavice. To su savršeni za gornji dio uha piercings. A mrena prolazi kroz dva piercinga uho, pa se smatra najzahtjevnijim posao. Također poznat kao industrijski piercing je postupak uključuje piercing na mjestu, umetanje jedan kraj dvoručni uteg, odgovarajući kut za napraviti obilježavanje za sljedeći piercinga, što rupu tamo i povlačenjem mrena kroz prvu rupu, to umetanje ovdje i zaključavanje to u stražnjicu. Morate odabrati iskusni body piercing profesionalni za to. Drugi nakit možete se odlučiti za su labrets, draguljima labrets, zakrivljene i spirala barbels.
Hrskavice na uškama piercing infekcije često je moguće s obzirom na vrijeme potrebno liječiti. U tom razdoblju, koje je potrebno poduzeti optimalno uho hrskavice piercing briga dok spava, češljanje kosu, pričaju na mobitele, čišćenje tog područja, itd. Pritiskom ili povlačenjem probodeni nakita može dovesti do udaraca i dalje piercing uho infekcije. Nakon piercing uho briga je vrlo bitna kako bi se uživati ​​u ovom body piercing i izgledaju stilski. Dok budete čitali navedenih hrskavice na uškama piercing opcije i druge detalje, možda ćete morati odlučili da su jedan za sebe. Prije nego se odluče za jedan od tih, dopustite mi reći da morate biti jako strpljiv, poduzeti potrebne uho piercing hrskavice briga i dati dovoljno vremena za ozdravljenje. Ovo će osigurati da se don klasični komad uha hrskavice piercing.