Da li Solar bazen pokriva rad

Ovdje se zaista možete uživati ​​u zadovoljstvo bazen samo, ako je voda topla i pozivajući. Grijanje Vaš bazen postaje mora, ako živite u hladne klime zoni. Međutim, troškovi grijanja cijelog bazena pomoću električnog grijača ili plinski bojler je pretjeran. Štoviše, bazenske vode često gubi topline i na taj način, mora se grijati i opet. Ovaj račune za dodatne troškove. Dobro rješenje za ovaj problem bi se investirati u solarne bazen pokriva, ili obično naziva kao solarni deke. Pročitajte više na bazen sigurnosti pokriva.
Kako Solar bazen pokriva Work?
Solar bazen pokriva divovske plastične plahte, koji slobodno plutaju na vodi. Oni su tonirano plava i već su nekoliko zrak vrećicama na svojoj površini. Ove zraka vrećicama nalikuju materijal mjehurić pakiranje. Debljina ovih zraka vrećica je oko 8 do 12 mm. Radni mehanizam tih solarnih bazen pokriva je jednostavan, tijekom dana, zrak vrećicama uhvatiti toplinu sunca i prenijeti ga u vodu. Izmjene topline lako se odvija između hladne vode bazena i toplo solarne naslovnici. Dok noću, situacija je potpuno obrnuto, solarni poklopac postaje hladnije, dok se voda iznutra je još uvijek toplo. Međutim, osebujna struktura solarnih bazen pokriti sprječava gubitak topline hvatanje i zadržavanje topline u vodi. To smanjuje gubitak topline koji se odvija zbog kondenzacije noću.
Kada se Solar bazen pokriva Work?
Djelotvornost solarnih bazen pokriva izravno je proporcionalna s intenzitetom sunčevog svjetla i vrijeme za koje ga dobijete. Ako ste dobili dobre suncu oko pet sati dnevno, od vas će biti u mogućnosti topline vodu oko 1 ° C. Dakle, u roku od tjedan dana, od vas će biti u stanju povećati temperaturu vode bazena za oko 10 ° C. Štoviše, budući da tu neće biti nikakvih gubitak topline, te će biti u mogućnosti zadržati toplinu vode. Međutim, morat ćete pokriti bazen sa solarnim dekom kad god to nije u uporabi za kupanje. Tako, solarni bazen pokriti raditi samo kada imate dovoljno sunca za zagrijavanje deku i ograničiti korištenje bazena, tako da se gubitak topline nije previše.
Popularnost Solar bazen pokriva
Solar bazen pokriva smanjiti troškove za grijanje vode za oko 50%. Međutim, usprkos tome, oni nisu vrlo popularni. Razlog tome je što, jer solarni bazen pokriva raditi samo u područjima sa dovoljno sunca, na područjima koja ne primaju dobro suncu jedva koristi od njih. Štoviše, zbog svoje ogromne veličine, uzimajući ih na i izvan vode je velika gnjavaža. Folding ovih div listova je dodatni posao na bazen vlasnika, koji su svakako bi željeli dati propustiti. Dakle, ljudi koji su oprezni sklopivi i skladištenja tih solarnih deke su spremni platiti taj dodatni trošak za grijanje.
Sada da znate točno kada i kako napraviti solarne bazen pokriva posao, možete uzeti u obzir dobivanje jedan za vaš bazen, ako imate odgovarajuće uvjete. Međutim, bez obzira na to jesu li ili ne oni topline vaše vode, još uvijek možete razmotriti uzimajući ih, kao što su spriječili bazen kemikalija iz isparavanje i držati tvoj bazen očistite ne ostavljajući bilo koji krhotine rezervirati