Prijedlog Ideje za žene

Dakle imate upoznao vašu Princ Šarmantan i ne žele ga izgubiti. Tako planiranje napraviti mu sve tvoje po njemu predlaganja za brak? To znači, ste imajući poznati djevojački lijenost stranu i uzimanje važan korak naprijed. Ti stvarno zaslužili tapkanje na leđa za takve hrabrosti! Znam mnogi ljudi će reći da djevojka predlaganja, je postao čest prizor sada, ali bitak djevojka znam kako teško je i siguran sam, mora postojati beskonačno leptiri u želudac! Ali ne brinite, sljedeće prijedlog ideje za žene učinit će to puno lakše za vas.
Savjeti za Predlaganje; Najvažnije stvar, pobrinite Gvido spremno za predanost. Čak i ako ste stare prijatelje, to je bolje imati ideju svoje osjećaje za vas prvi, nego se suočiti s slomljeno srce nakon toga. Možete imati razgovarati sa njegovi bliski buddies za potvrdu. ; Budite jasni u vašim mislima. Li ga ljubav, pristao, ali zašto? Morate biti vrlo sigurni razloga kao što je on vrlo vjerojatno pitati ovo pitanje za vas. ; Nemojte biti razočarani ako kaže on yes ali jedva pokazuje bilo znakove uzbuđenja. Dečki će uvijek biti dečki, oni mogu jedva spretno izraziti svoje osjećaje radosti i uzbuđenja. On će uzeti njegov vrijeme, ali jedna stvar je sigurno, on će biti vrlo sretni! ; Budite svoji. Nemojte pokušati biti previše fancy dok predlaganja, zapamtite, on vas voli za tko ste. ; Prijedlog Ideje za žene
Rođendan Prijedlog; Izaberite njegov rođendan kao prijedlog dan. ga obmanjivati ​​o njegovo iznenađenje, dar, dajte mu savjete da ćete kupiti mu stvar je nedavno želio imati. Proslavite njegov rođendan sa svim svojim prijateljima i obitelji. Nemojte davati ga bilo dar do sve goste odstupiti. Kad on nije oko, zadržati bezimen kutija dar, s angažman prsten iznutra, sa svim druge darove. Kada dvije su sami, recite mu, želite vidjeti sve njegove predstavlja. On može želite otvoriti svoj dar prvi, insistirati na otvaranju traje. Nakon su par darova otvorio, sačuvajte tu bezimen kutija poklon u ruci, pretvarati potpuno nesvjestan darovatelja tog dar. On će biti zapanjen vidjeti prsten, bez dajući mu priliku da oporavim, sići na vašem koljena i predložiti njega! Nije to romantičan način predložiti!
Njišuće ​​Prijedlog Ideje za ženama; Ako ste jedan od hrabri djevojke i želite svijet znati o vaš prijedlog, ovo je jedan od najboljih prijedloga ideje angažman za vas. Idi na diskoteku i pitati DJ igrati omiljenu pjesmu vašeg dečka u određeno vrijeme. mu Uzmi toj noćni klub dobro prije vremena tog posebne pjesme, kada posvećen pjesma je o završiti, pitajte svog dečko da vam izgovor za minutu. Idite desno u središtu pozornice i objaviti svoj prijedlog!
Classic Prijedlog; Ovo je jedan od klasičnih braka prijedlog ideje za žene. Žene dobiti na iskustvo očaravajući atmosferu klasičnih prijedloga mnoge puta kroz prijatelja, knjige, filmove itd. ali siromašni dečki nikada ne može sebe zamisliti u tom mjestu! Dakle dati vaše momak priliku osjećati da romantičnom ambijentu! Napravi romantičnu atmosferu u vašem domu uz svijeće, glazba itd. ga poziva na svoje mjesto i skrivanje. Kad stigne, sići na koljena i predložiti! Classic prijedlog ideje su uvijek sigurni za rad te ujedno i jedan od najkreativnijih i romantične načine predložiti!
To su neke nove i stare prijedlog ideje ženama. Također se može odnositi na predlaganje na plaži. Prijedlozi ne treba biti grand, jer sve što pitanjima, je vaš iskrenim osjećajima i Vašim jakim želite provesti svoj život s tom osobom!