Kako skinuti akril Nails jednostavno

Akril nokti nisu ništa drugo nego sintetičkih vlakana i koriste se uglavnom ženskih umjetnika. Ovi nokti izgledaju sjajno i oni čine ruku pojaviti atraktivna. Ali, nakon određenog vremenskog razdoblja, te nokti moraju biti uklonjene. Postoje različite metode akrilnih noktiju uklanjanje. No, s vremena na vrijeme neke od njih može biti bolno i zamorno. Ispod sam naveo nekoliko načina kako da skinu akril nokte lako i bezbolno. Pročitajte više o nail art.
Metoda 1:
Materijali potrebni, novine, Aceton poljski remover, Vazelin; Nail buffer, grickalica, stakla zdjelu; Postupak: Polijetanje Akril Nails s Aceton
Pobrinite se da područje koje se odluče za bi trebao biti udoban. Stol i stolica će biti jednostavno savršen za to. Da bi se izbjeglo tablice iz bojenje, možete ga pokriti sa novinama. Svi materijali potrebni za polijetanje akrilni nokti trebaju biti pri ruci. Sada, možete zapravo početi s postupkom uklanjanja akril nokte. Kako bi akril nokte lako ukloniti, smanjiti ih što je moguće kraća. U staklene posude, prelijte noktiju poljski remover. The maknuti poljski noktiju treba da sadrži aceton. Prije nego što uronite nokte u tekućinu, provjerite da li primijeniti kaput od vazelina na noktima. To će spriječiti čavle iz sušenje off. Potopiti noktima u posudu koja sadrži uklanjanje laka za nokte za 15 do 20 minuta. Nakon uklanjanja ruke, nježno oljuštiti akril nokte. Ako određeni akril nokat ne izlazi lako, zatim opet sipati svoje prste u zdjelu i ponovite postupak. Sljedeći put kada se natopiti nokte u tekućinu, pobrinite se da ne držati ruke natopljene za više od 5 minuta. Sada možete skinuti one tvrdoglave akril nokte. Nemojte na silu gurati akril nokte to peel off. Proces može činiti teškim, međutim, kako skinuti akril nokte lako je trik u kojem možete postići savršenstvo s praksom. Pročitajte o uklanjanju akril nokte.
Nakon uklanjanja akril nokte, od vas će biti lijevo s ništa, ali prirodnim noktima. Nakon što ste uklonili sve akrilne nokte, oprati vam ruke temeljito ukloniti ostatke noktiju poljski remover i vazelina prisutni na njemu. Ako se, unatoč pranje ruku temeljito, postoji noktiju poljski remover ili ostataka vazelina, zatim s buffer, on off koža nježno. Ne stavljajte previše pritisak jer to može oštetiti prirodni nokat. Nakon što je sve učinjeno, primijeniti ovlaživač koji će dati mnogo potrebne vlage koja svibanj biti izgubljen zbog acetona uklanjanje laka za nokte. Pomoću ove metode, možete skinuti akril nokte bezbolno. Mislim da nakon znajući ovaj način nećete pitati što je najbolji način da skinu akril nokte. Pročitajte više na njegu noktiju.
Metoda 2:
Materijale potrebne, grickalica, alkohola, papirnate ručnike, turpija za nokte, Postupak skidanja Akril Nails sigurno s alkoholom
Cut vaše nokte što kraće. U zdjelu, sipati malo alkohola i potopiti vaše nokte u njemu barem 5 minuta. Nakon uklanjanja noktima od alkohola, obrišite je akril s papirnatim ručnikom. Brisanje noktiju će pomoći u uklanjanju akril. Cijela akril neće izaći u jednom natapanje. Morat ćete ukloniti tvrdoglavi akril uz pomoć filer. Uz filer, datoteka vrhu noktima. Nakon toga opet potopiti noktima u alkoholu i ponovite isti postupak. Pomoću ove metode, možete skinuti akril nokte sami lako i bez hassles. Nakon čitanje ovaj način, zasigurno nećete imati sumnje kako mogu ukloniti akril nokte. Pročitajte više o tome kako skinuti akril nokte bez acetona.
Pročitajte više na:; Kako skinuti Akril Nokti kod kuće; Akril Nokti kod kuće, nadam se da ste naučili kako skinuti akril nokte lako. Dakle, ići naprijed i koriste ove jednostavne metode za napraviti daleko sa neželjenim akril nokte.