Butterfly i cvijet Tetovaže

Tetoviranje je jedan najstarijih tradicija prakticira širom svijeta u zajednicama Japana, Africi, Novi Zeland, Sjeverne i Južne Amerike, Kambodži, Tajvan i mnogo više. These plemenskih tetovaža u starih dana označenog duhovna uvjerenja, talismana, hrabrost, ropstva, tijelo, seksualna mami i ljubavi, pa čak i znakovi plodnosti. Today tetovaže ne služe kulturne svrhu, oni su samo koriste kao stil kvocijenata, identifikacije određenim skupinama ili ponekad po sentimentalnim razloga.
Ženka obrazac označava ljepote, milost, eleganciju i naravno, senzualnosti. Iz tog razloga većinu žena, kad žele dobiti tetovaža, opt za leptir i cvijet tetovaža dizajne. Let's uzeti pogledati što su kulturna uvjerenja iza uzimajući leptir i cvijet tetovaže.
Butterfly i Cvjetni Tetovaže
Leptir je prekrasno stvorenje i može biti velika tetovaža mogućnost zbog udarnim boja i dizajna. Cvijet, kao svatko zna je krajnji simbol božanske ljepote mladih, koja ima do kraja. Dobivanje cvijet dizajne tetovaža bi vam osjećate zauvijek mlad. Oba leptir i cvijet imati broj kulturnih tumačenja i utjecaji i imaju vlastite individualne značaj ali kad spojene, oni daju tetovaža posve novo značenje. Leptir leprša preko Iris ili ljiljana označava kombinaciju ženske ljepote i čistoće with nevinost. Butterfly i cvijeća tetovaže napraviti zapanjujući kombinaciju boje i su lako dizajn napraviti. Ove dizajne su opredelio za, strane puno tetovaža navijača zbog njihove jedinstvenost.
Butterfly i cvijet tetovaže mogu inked na raznim mjestima na tijelo. Kao što su elegantni i prekrasne, žena željeli ga vijoriti. Ramenu, nadlaktica, donjeg dijela leđa, abdomen, prsni regiji, ankles i vrat su preferirani područja gdje možete dobiti tih tetovaže. Koristan savjet, dok uzimajući tetovaža jest osigurati ste ga dobiti na mesnat dijelu, a ne na kost kao da može biti bolno. Veličina tetovaža može varirati s bojama. Ako ste uzimajući tetovaža na vratu ili gležanj, veličina treba mala. Ako želite jedan na leđa ili ruku, uzimajući veliki, swanky šarene leptir sjedi na prilično cvijet će biti savršen. Pročitajte više o cvijet tetovaže na poledini i leptir tetovaže za gležanj.
Značaj Butterfly i Cvjetni Tetovaže
Obliku cvijeta općenito u odnosu na blagost i milost ženski oblik. Svaki cvijet ima svoj jedinstveni značaj. ; Šarenica i ljiljana simboliziraju Presvetog Trojstva i bijele i plave bojama cvijet simboliziraju Djevice Marije kao znak čistoće. ; Ljubičaste ima svoje originalnosti u grčkoj mitologije i označava neiscrpan ljubavi. ; Lotos simbolizira čistoću uma i srca. ; Daisy stoji za nevinost. ; Orhideja znači ljubavi, ljepote, snagu i luksuz. , A hibiskus cvijet simbolizira delikatna ljepotu. , Suncokret se zalaže za entuzijazma i zabave. ; Ruža stoji za ljubav i romantiku. ; Pročitajte više o cvijet tetovaže i njihova značenja.
Slično, leptir u različitim kulturama simbolizira mnoge stvari poput; Leptir simbolizira ljepotu majke prirode u afričkim plemenske zajednice. ; U kineskoj kulturi simbolizira preporod i duše mrtvih povratka zemlju. ; U Njemačkoj to znači pretkazanje rođenja. ; U nekim kulturama simbolizira krhkost života, jedinstvenost, nevinosti, slobode i ženstvenost. , Sada-a-dani leptira također tetovaže znači ljepotu, gracioznost i senzualnost. , Leptir i cvijet tetovaže zajedno u tim kulturama imaju različite značenja ali bez obzira na to što znači da će uvijek izgledati lijepo i graciozan.
Kada ste uzimajući tetovaža, uvijek je savjetovao da ga iz znan Tattooist as higijene. Instrumenti koji se koriste trebaju biti čiste i sterilizirati kako bi izbjegli bilo kakve infekcije. Jednom kada se tetovaža, trebali držati ga čistim, nakon svega, to je ozljeda koje su napravljene na kožu i to će trebati vremena da ozdravi.
Ja se nadam ovaj članak vam je pomoglo u stjecanju uvida u različite vrste leptira i cvijet tetovaža. Tetovaže su odličan način izražavanja, jer simboliziraju različite stvari. Tetovaža može ostati s vama za cijeli život, tako da se ne ustručavajte se dobiti jedan.